slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

Νέα δυναμική παρέμβαση Βρούτση: Από 1 Ιουλίου θα λειτουργήσει το ΕΤΕΑ κόντρα στους συνδικαλιστές


Νέα δυναμική παρέμβαση του Υπ. Εργασίας είχαμε σήμερα μετά από σύσκεψη που έγινε στο Υπουργείο που δείχνει την αποφασιστικότητά του να προχωρήσουν οι μεταρρυθμίσεις και να εφαρμοστούν επιτέλους οι νόμοι!. Ο Γ. Βρούτσης τόνισε προς τους "συνδικαλιστές" εκπροσώπους των Ταμείων ότι από 1η Ιουλίου όλα τα επικουρικά ταμεία θα υπαχθούν στο Ενιαίο Ταμείο Επικουρική Ασφάλισης, όπως ορίζει ο νόμος που ψηφίστηκε πριν μήνες και όπως έπρεπε να είχε γίνει εδώ και μήνες.
Να σημειωθεί ότι μέχρι σήμερα υπήρξαν απανωτές αναβολές του νόμου...

ενώ ακόμα και σήμερα οι εκπρόσωποι των Ταμείων ζήτησαν νέα αναβολή 3-4 μηνών! Να τονιστεί ότι τα διοικητικά συμβούλια των Ταμείων απαρτίζονται κυρίως από τους γνωστούς συνδικαλισταράδες που με τις γνωστές παρκτικές δεν θέλουν να αλλάξει τίποτα.




Από τη συνένωση των δεκάδων επικουρικών ταμείων (κάτω από καθένα από τα 14 κύρια ταμεία υπάρχουν δεκάδες επικουρικά με αποτέλεσμα να χάνει η μάνα το παιδί και το παιδί τη μάνα) αναμένεται να προκύψουν οφέλη τόσο από την καλύτερη επίβλεψή τους όσο και από τις συνέργειες που επιφέρει πάντα η συνένωση ταμείων, υπηρεσιών ή επιχειρήσεων

Δεν υπάρχουν σχόλια: