slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

κ. Βενιζέλε με τα νεύρα και τον θυμό δεν μας πείθετε ότι έχετε ... δίκιο!

Γράφει ο Γιάννης Πρεβενιός
e-mail: prevejohn@yahoo.gr


Πραγματικά αναρωτιέται κανείς αν το ξέσπασμα του κ. Βενιζέλου (στην διαδικτυακή εκπομπή του κ. Νίκου Χατζηνικολάου (βίντεο στο τέλος) είναι αποτέλεσμα πανικού (λόγω των μηνυμάτων που παίρνει για τα χαμηλά ποσοστά του κόμματος του στις εκλογές της ερχόμενης Κυριακής) ή απλά ...
δεν έχει σώας τας φρένας!
Είναι ειρωνικό ότι αυτός ο άνθρωπος ο οποίος επί χρόνια κατείχε μεγάλες θέσεις εξουσίας τώρα δεν ξέρει “τίποτα” για τις μίζες και για την διαπλοκή των συντρόφων του αλλά το κυριότερο μας ζητάει ξανά (με ψεύτικες συγνώμες αλλά και με εκβιασμούς) να τον ξαναψηφίσουμε!
Μάλιστα έκανε προεκλογικό του σλόγκαν την λέξη “Συνευθύνη”θέλοντας να μοιράσει και σε άλλους την απόλυτη “Ευθύνη” του ιδίου, του κόμματος του αλλά και του άλλου “Κωλοτούμπα” της Συγγρού για τα σημερινά μας χάλια!
Τις τελευταίες ημέρες (λόγω των επικείμενων εκλογών) ακούτε το κρεσέντο των απειλών και των εκβιασμών των έσωθεν και έξωθεν φερέφωνων και υποτελών των τοκογλύφων και των ξετσίπωτων απογόνων του 3ου Ράιχ, να μας φοβίσουν και να μας τρομοκρατήσουν με την δήθεν αποπομπή μας από το Ευρώ και την λυκοσυμμαχία της περίφημης ΟΝΕ που μας έβαλε ο κ. Σημίτης.(Αλήθεια που είναι αυτή η ψυχή;)
κ. Βενιζέλε τον τελευταίο καιρό κάθε εμφάνιση σας είναι πιο άθλια από την προηγούμενη και για το χθεσινοβραδινό συμβάν και την απώλεια της ψυχραιμίας σας στην ερώτηση του κ. Νικολάου αν οι Γερμαναράδες σας κρατούν στο χέρι επειδή κάποιοι “λαδώθηκαν” εγώ νομίζω ότι δεν σας κρατούν από το "χέρι" αλλά από τους "ο@χ@@ς" τους οποίους ενίοτε στρίβουν και σας κάνουν να “κακαρίζετε” το γνωστό “Ναι σε όλα” (Στα μνημόνια και τους εφαρμοστικούς νόμους)

Υποσημείωση
Καλό θα είναι να μη χτυπάτε το χέρι στο τραπέζι στους απλούς πολίτες (όταν σας στριμώχνουν με τα ερωτήματα τους) αλλά να πάτε όλοι μαζί να χτυπάτε το κεφάλι σας στο τοίχο για όλα αυτά που κάνατε. Όσο για το μελοδραματικό επιχείρημα σας ότι μας υπηρετείτε ως πολιτικοί αφήνοντας τις δουλειές σας … δεν μας πείθεται … μια και κάνατε την Πολιτική ένα πολύ, μα πολύ "επικερδές" … Επάγγελμα!