slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

Οι «πιστοί» του Σαμαρά στο Μέγαρο Μαξίμου

Πέντε πρόσωπα της απολύτου εμπιστοσύνης του Αντώνη Σαμαρά θα εγκατασταθούν μαζί του από σήμερα στο πρωθυπουργικό Μέγαρο. Πρόκειται για συνεργάτες πιστούς στον νέο πρωθυπουργό, ορισμένοι εκ των οποίων τον ακολουθούν στην πολιτική του διαδρομή από τα χρόνια της Πολιτικής Άνοιξης.
Πρόκειται για:


  • τον Κωνσταντίνο Μπούρα, τον νέο διευθυντή του πρωθυπουργικού γραφείου. Ο εξ απορρήτων του Αντώνη Σαμαρά θα συνεχίσει να γνωρίζει πολλά, αλλά να μιλάει ελάχιστα. Θα βρίσκεται δίπλα στον Αντώνη Σαμαρά και στο Μέγαρο Μαξίμου.
  • τον Δημήτρη Σταμάτη, τον «αφανή» σύμβουλο του νέου Πρωθυπουργού. Επιθυμεί να βρίσκεται μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας. Βρίσκεται όμως πάντα κοντά στον Αντώνη Σαμαρά από την ΠΟΛ.ΑΝ.
  • τον Γιώργο Μουρούτη, που προαλείφεται για τη θέση του διευθυντή του γραφείου τύπου του νέου πρωθυπουργού. Από τους πιο στενούς συνεργάτες του Αντώνη Σαμαρά. Συνεργάζονται για περισσότερο από 20 χρόνια.
  • τον Αγγελο Υψηλάντη, νέο διευθυντή του διπλωματικού γραφείου του πρωθυπουργού. Για πολλά χρόνια διπλωματικός σύμβουλος του Αντώνη Σαμαρά.
  • τον Τάκη Μπαλτάκο. Νομικός σύμβουλος του Αντώνη Σαμαρά για πολλά χρόνια και ήταν μαζί του και την περίοδο που ήταν Πρόεδρος της ΝΔ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: