slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

Αποκάλυψη: ποιούς θεωρεί η σύζυγος του κ. Ράπανου υπεύθυνους για την περιπέτεια του συζύγου της;

Το επεισόδιο που περιγράφουμε είναι πέρα για πέρα αληθινό και έχει την αξία του για να καταλάβουμε ποιοι κινούν τα νήματα σε διάφορες κορυφαίες πολιτικές διεργασίες και κυρίως ποια συμφέροντα εξυπηρετούν.
Χθες, στο νοσοκομείο που νοσηλευόταν ο κ. Ράπανος, η σύζυγός του με αυστηρό τρόπο απευθύνεται σε στενό συνεργάτη του προέδρου της Εθνικής, "εκσυγχρονιστή", διευθυντή καθημερινής εφημερίδας γνωστής για το … αντισαμαρικό της μένος και μέγα ευνοούμενο του συστήματος ΠΑΣΟΚ:

"Φύγε από μπροστά μου να μη σε βλέπω! Εσείς φταίτε γι΄ αυτό. Εσείς που με τα παιχνίδια σας για να διατηρήσετε την εξουσία σας, φέρατε το Βασίλη σ΄ αυτή την κατάσταση"!.
Πρόκειται για μια αποκάλυψη που δεν επιδέχεται αμφισβήτηση. Και επιβεβαιώνει τα παιχνίδια διαπλεκόμενα εκδοτικά παιχνίδια που παίχτηκαν προκειμένου να επιβληθεί το σημιτικό οικονομικό κατεστημένο στη νέα κυβέρνηση, αδιαφορώντας για τις συνέπειες.

Επισημαίνουμε ότι το ίδιο εκδοτικό – διαπλεκόμενο κύκλωμα στο οποίο πρωταγωνιστεί ο εν λόγω "δημοσιογράφος" μεθόδευσε και την επιβολή του Λ. Παπαδήμου ως πρωθυπουργού .

http://www.antinews.gr/2012/06/26/168296

Δεν υπάρχουν σχόλια: