slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

Υπάλληλοι της Βουλής: Αλήτες δημοσιογράφοι μας καταστρέψατε!

Στο στόχαστρο των υπαλλήλων της Βουλής έχουν μπει τώρα οι δημοσιογράφοι, καθώς τους θεωρούν ως τους βασικούς υπευθύνους για την απώλεια του εκλογικού τους επιδόματος, ύψους 1.000 ευρώ.

Μετά την οργισμένη παρέμβαση του πρωθυπουργού, Αντώνη Σαμαρά, για το εν λόγω επίδομα, και τη κατά συνέπεια απόσυρσή του, η ατμόσφαιρα στη Βουλή και συγκεκριμένα στους κύκλους των υπαλλήλων της, μυρίζει μπαρούτι.

Οι δημοσιογράφοι, λοιπόν, είναι οι πρώτοι που μπήκαν στο... μάτι των υπαλλήλων της Βουλής. Μάλιστα, ορισμένοι από αυτούς προχώρησαν και σε... λεκτικές επιθέσεις εναντίον εκπροσώπων του Τύπου.

Σύμφωνα με newsit.gr, κάποιοι περιορίστηκαν σε ειρωνικά σχόλια του τύπου «ευχαριστηθήκατε τώρα;»,«νομίζατε ότι βγάλατε την είδηση; Που μας λέτε ότι δεν δουλεύουμε;» , «να κοιτάξετε τους μισθούς της ΔΕΗ και του ΟΤΕ, αντί να ασχολείστε με εμάς», ενώ κάποιοι άλλοι το πήγαν και κάποια βήματα παρακάτω κάνοντας λόγο για δημοσιογραφική αλητεία: «Αλήτες δημοσιογράφοι μας κάψατε!», φέρονται να ψέλλιζαν κάποιοι από αυτούς, λένε σε όποιον συναντούν μπροστά τους και δεν σταματούν εκεί.

Αυτή την ώρα συνεδριάζει το Δ.Σ. του συλλόγου των υπαλλήλων όπου με ιδιαίτερο ενδιαφέρον αναμένεται η ανακοίνωση που θα εκδώσουν επ΄ αυτού.

Yπεθυμίζεται οτι την Τετάρτη έγινε γνωστό πως ο πρώην πρόεδρος της Βουλής ενέκρινε κονδύλι δύο εκ. ευρώ  προκειμένου να καταβληθεί στους υπαλλήλους της επίδομα 1.000 ευρώ για τις δύο πρόσφατες εκλογικές αναμετρήσεις, κατί το οποίο προκάλεσε την άμεση και οργισμένη παρέμβαση του πρωθυπουργού που ζήτησε να βρεθεί άμεσα λύση.

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Ποιος είναι λαμόγια ο πρ. Πρόεδρος της Βουλής; Δεν έχει όνομα; Πολύδωρα τον λένε και τα έταξε προεκλογικά για να πάρει η ΝΔ τα ψηφάκια. Τώρα τι το παίζει ο ΣΑΜ;