slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

Ποιος κυβερνάει αυτή τη χώρα... γιατί η ΝΔ έχει να κυβερνήσει από το 1981...

Αυτό το ερώτημα είναι που βασανίζει κάθε δεξιό, απ' το 1981 και εφεξής. Σίγουρα πάντως απ' το 1981 δεν έχει κυβερνήσει ούτε μια ημέρα η δεξιά. Παρόλο που υπήρξαν δυο δεξιές κυβερνήσεις, στην πραγματικότητα κυβερνούσε πάντοτε το πράσινο παρακράτος, και επικρατούσε η αριστερή ιδεολογία.
Και δυστυχώς αυτο επιβεβαιώνεται τις τελευταίες ημέρες...
Και ναι μεν αυτή τη φορά είναι η δεξιά σε κυβέρνηση συνεργασίας με μικρά τμήματα του πασοκ και της αριστεράς, αλλά και πάλι οι δυο τελευταίοι κυριαρχούν.. Το θέμα της Παπαχρήστου επιβεβαίωσε τους φόβους.. Το 7% επέβαλε τη μη υπουργοποίηση Αδωνη-Βορίδη, τον αποκλεισμό Παπαχρήστου, και τις ντεμι ιδιωτικοποιήσεις (ναι μεν,αλλά και βλεπουμε, απλά για να κοροϊδέψουμε τους τροϊκανούς....), το 12% επέβαλε το να μην θιγεί κανένας πράσινος απ' τη διοίκηση (τι και αν τον Οκτώβριο του 2009 το πασοκ είχε ήδη ξηλώσει τους πάντες και είχε απολύσει τους υπαλλήλους stage), το δε 30% απλώς έβαλε τους υπουργούς να τρώνε τη γιουχα απ' τον κόσμο...
Φοβερή συγκυβέρνηση.....

Οι φόβοι της τελευταίας ημέρας ότι βενιζέλος-κουβελης ετοιμάζονται για ηρωική έξοδο, και κάτι πρέπει να τους δοθεί να ηρεμήσουν, έχουν φτάσει στα όρια της αντοχής του τον κόσμο.

Η ΝΔ πρέπει άμεσα να ξεκολλήσει απ' το να ασχολείται πρωί-βραδυ με την Τρόικα και το τι λένε οι κυβερνητικοί εταίροι, και να δείξει ότι αυτή κυβερνάει σε όλο το φάσμα του κοινωνικοπολιτικού χώρου..

  • Άμεσες συλλήψεις και απελάσεις λαθρομεταναστών.
  • Άμεση και αυστηρή αντιμετώπιση εγκληματικότητας με θέσπιση ιδιαιτέρως αυστηρού πλαισίου ακόμα και για απλά αδικήματα (πχ κλοπή).
  • Άμεσες συλλήψεις των ψευτοοικοπεδοφάγων αριστερών που ξύπνησαν μετα απο 2 χρόνια και καίνε την Ελλάδα (και μην μου πείτε που θα τους βρούνε- για θέσπισε το αγγλικό μοντέλο, σήμερα να συλλαμβάνεσαι και να σου αποδίδεται κατηγορία μετά κάνα δίμηνο υπό κράτηση ΑΝ προκύψουν ενδείξεις, να δεις τι ωραία έχεις συλλάβει καμία 20αρια άτομα που το προηγούμενο βράδυ της φωτιάς όλως τυχαίως είχαν πάει με -ύποπτα- τσαντίδια για "βόλτα" στο βουνό)..
  • Άμεση αύξηση στρατιωτικής θητείας..
  • Άμεσες συλλήψεις τύπων που έξω από εργοστάσια τύπου Χαλυβουργία παίζουν ξύλο με τα ΜΑΤ..
  • Άμεσο άνοιγμα όλων των εργοστασίων που τελούν υπό κατάληψη ανά όλη την Ελλάδα..
  • Άμεση θέσπιση αυτόματης απόλυσης δημοσίων υπαλλήλων στο πρώτο κρούσμα διαφθοράς ή ανικανότητάς τους..
  • Κλείσιμο κρατικών συνδικαλιστικών ενώσεων ανά όλη την Ελλάδα (όποιος θέλει να κάνει συνδικαλισμό θα τον πληρώνει απ' την τσέπη του)..

Οι έκτακτες συνθήκες απαιτούν και έκτακτα μέτρα...

Άμα ο κόσμος δει καραβάνια λάθρο να γυρίζουν πίσω, εγκληματίες να πάνε φυλακή, κρατικοδίαιτοι κηφήνες να πάνε σπίτι τους, θα στηρίξει και κάποια δύσκολα μέτρα..

Άμα ο κόσμος δει τη δεξιά στην κυβέρνηση και την αριστερά στην εξουσία, και όλα τα ίδια να μένουνε, στο πρώτο μέτρο, και ας του πούνε να δώσει 1 ευρώ, θα γυρίσει την πλάτη του στην κυβέρνηση...

Τόσο απλά...

ΥΓ Ας κάνει τα μισά απ' αυτά η ΝΔ και ας τη ρίξουν μετά βενιζέλος -κουβέλης.. στις εκλογές μετά η ΝΔ θα είναι άνω του 40%...Και αυτό γιατί ο κόσμος θα ξέρει μετά ότι θα δει επιτέλους μια δεξιά κυβέρνηση, που θα φέρει τη δεξιά στην εξουσία..

Πέτρος


Δεν υπάρχουν σχόλια: