slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ ΚΟΚΚΙΝΟΣ: Ο ΄΄ΞΕΝΙΟΣ ΖΕΥΣ΄΄ ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΚΑΙ ΣΤΑ ΝΗΣΙΑ ΜΑΣ.


 ΑΜΕΣΗ ΑΝΑΓΚΗ ΕΝΙΣΧΥΣΗΣ ΚΑΙ ΔΙΑΦΥΛΑΞΗΣ ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΣΤΑ ΝΗΣΙΑ ΤΟΥ ΝΟΤΙΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ
Με επιστολή που απέστειλε στον Υπουργό Προστασίας του Πολίτη κο Δένδια , ο επικεφαλής της Μείζονος Μειοψηφίας του Περιφερειακού Συμβουλίου Νοτίου Αιγαίου κος Κόκκινος Χαράλαμπος , ζητά την ενίσχυση των Αστυνομικών Δυνάμεων στα νησιά του Νοτίου Αιγαίου προκειμένου να διαφυλαχθεί η ασφάλεια των μόνιμων κατοίκων αλλά και των χιλιάδων επισκεπτών.
Συγκεκριμένα ο κος Κόκκινος στην επιστολή του αναφέρει:

΄΄ Κε Υπουργέ,
                   Μετά τα τελευταία τραγικά γεγονότα που διαδραματίστηκαν στα νησιά της Σύρου και της Πάρου ,εκφράζοντας τις αγωνίες των κατοίκων του Νοτίου Αιγαίου με τους οποίους είμαι σε διαρκή επαφή και προκειμένου να τονωθεί το αίσθημα της ασφάλειας των νησιωτών μας και των χιλιάδων τουριστών , σας καλώ να διερευνήσετε τη δυνατότητα ενίσχυσης των Αστυνομικών Δυνάμεων με έμψυχο δυναμικό  αλλά και με υλικοτεχνικές υποδομές. Έχουν πραγματοποιηθεί ΄΄τιτάνιες΄΄ προσπάθειες να προστατεύουμε το Τουριστικό μας Προϊόν, να επεκτείνουμε την Τουριστική Περίοδο και τους τελευταίους δύο μήνες  παρατηρείται ανάκαμψη του Τουρισμού.
Είναι θλιβερό αυτή η δύσκολη και συλλογική προσπάθεια να ακυρωθεί από ορισμένα ταραχοποιά στοιχεία τα οποία ουδεμία σχέση έχουν με τους φιλήσυχους κατοίκους του Νοτίου Αιγαίου.
 Οι υπάρχουσες Αστυνομικές Δυνάμεις κάνουν ότι μπορούν όμως απαιτείται περεταίρω στήριξή τους με δεδομένο ότι ο πληθυσμός στην περιοχή μας αυτή τη χρονική περίοδο δεκαπλασιάζεται και επομένως αυξάνονται οι ανάγκες προστασίας των πολιτών στις Κυκλάδες και στα Δωδεκάνησα.
Είστε έμπειρος και αποτελεσματικός πολιτικός και γνώστης των ιδιαιτεροτήτων γιατί και εσείς κατάγεστε και εκλέγεσθε σε νησιωτική περιοχή.
Τέλος οι επιτυχημένες δράσεις της επιχείρησης ΄΄Ξένιος Ζεύς΄΄ να επεκταθούν και στα νησιά μας αφού η λαθρομετανάστευση , δυστυχώς, ΄΄καλά κρατεί΄΄.
Ευχαριστώ προκαταβολικά για τις προσπάθειές σας΄΄.
Με εκτίμηση,
ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ ΚΟΚΚΙΝΟΣ


Χαράλαμπος Κόκκινος



1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

KAI ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΨΗΦΙΣΕΙ ΣΥΡΙΖΑ ΜΕΤΑ;