slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

Φρεσκάρουμε μνήμες

Πλησιάζουμε τις πρώτες 100 μέρες της νέας κυβέρνησης.
Είναι μια πρώτης τάξεως ευκαιρία να θυμηθούμε τις πρώτες 100 μέρες του Τζέφρυ και της ΜΠΑΤΣΟΚοπαρέας του.
Θυμάστε!!!
Ήταν 4 Οκτωβρίου 2009 όταν ο κακός Καραμανλής άφηνε τη βενζίνη στα 92 λεπτά, το πετρέλαιο στα 47 λεπτά, το μισθό του νεοδιόριστου στα 1200 ευρώ, τα προνόμια στους τρίτεκνους για πρώτη φορά στηην ιστορία της Ελλάδας και άλλα τόσα δεινά και άσχημα που έκανε για τους πολίτες.
Δεν μας έκανε ο Καραμανλής.
ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ ΜΑΣ.

Πάμε να θυμηθούμε από τις 4 Οκτωβρίου 2009, τι έκανε τις πρώτες 100 ημέρες το ΜΠΑΤΣΟΚ.....

ΑΝΙΚΑΝΗ και ΑΝΑΞΙΑ πράσινη κυβέρνηση
http://naxios1.blogspot.gr/2010/01/blog-post_3670.html#!/2010/01/blog-post_3670.html

Πέμπτη, 7 Ιανουαρίου 2010

Βρισκόμαστε λίγες μόνο μέρες πριν τη συμπλήρωση των 100 ημερών Γιωργάκη που θα έσωζαν την Ελλάδα.
Και αντί της σωτηρίας,όλοι μας έχουμε αρχίσει να καταλαβαίνουμε τι εστί σύστημα ΠΑΣΟΚ.
Για να δούμε μερικά γεγονότα αυτών των πρώτων 100 ημερών.
Από που ν΄αρχίσει και που να τελειώσει κανείς!!
Πάμε να δούμε.
Ξεκίνημα με COSCO.
Από το προεκλογικό διώξιμο των Κινέζων,πήγαμε σ΄ένα αλαλούμ κυβερνητικό με Πάγκαλο,Ανωμερίτη (αλήθεια αυτός μπορεί να πάει στην Αμερική ή νομίζουν κάποιοι ότι ξεχάσαμε την απαγόρευση εισόδου του στις ΗΠΑ) ως καπέλο στην Κατσέλη που αποδεδειγμένα απέτυχε να μας πείσει.
Η COSCO ήδη ξεχάστηκε και οι κινέζοι ζουν και βασιλεύουν στο λιμάνι.
Άρα δικαίωση του Καραμανλή η όλη εξέλιξη.
Να θυμηθούμε κάπου εδώ το 1.200.000 ευρώ που μας χρεώνει ο Πάγκαλος ετησίως με τους μισθούς των 15 ανθρώπων που στελέχωσαν το γραφείο του.
Αγωγοί αερίου.
Ποιος δεν θυμάται τις προεκλογικές φανφάρες του Γιωργάκη και των υπολοίπων για επαναδιαπραγμάτευση με τους Ρώσους?
Μετεκλογικά ήρθαν οι κολοτούμπες.
Τόσο ο Δρούτσας όσο και ο Σπύρος ο Κουβέλης από κυβερνητικά πόστα δηλώνουν όπου σταθούν κι όπου βρεθούν για το πόσο μεγάλη συμφωνία ήταν και πόσο θα βοηθηθεί η χώρα μας απ΄αυτή τη συμφωνία.
Κι άλλη δικαίωση Καραμανλή.
Βλέπετε άλλο το θα και άλλο το διά ταύτα.
Ο φίλος μας ο Ραγκούσης περνάει από ΦΕΚ υπερωρίες μετακλητών υπαλλήλων 151.000 ευρώ με αναδρομική ισχύ από 1-10-2009 μέχρι 31-12-2009.
Είχανε ανάγκες τα παιδιά βρε αδερφέ και είπε ο Γιαννάκης να τα βοηθήσει λίγο οικονομικά.
Η Ανούλα μας, φτιάχνει 5 δεκαμελείς επιτροπές με τεράστιες αμοιβές (καλά αυτοί δεν ήταν που θα καταργούσαν τις επιτροπές? ), προκηρύσσει δήθεν σχέδιο δράσης για την εκπαίδευση με 96.000 ευρώ αμοιβή, βάζει στο συρτάρι των αζήτητων το πόρισμα της επιτροπής Μπαμπινιώτη για την εκπαίδευση εξαγγέλλοντας ότι όλα θα ξεκινήσουν από το μηδέν ενώ η ίδια συμμετείχε σε όλες τις διεργασίες της επιτροπής,καταγγέλλοντας μάλιστα κάθε φορά ότι στο διάλογο που γίνονταν η Ν.Δ. δεν είχε προτάσεις και ως υπουργός παραπέμπει στις καλένδες το όλο εγχείρημα επειδή λέει οι προτάσεις Μπαμπινιώτη ήταν της Ν.Δ.
Είναι απίστευτη η γυναίκα,απίστευτη κολοτούμπα.
Τι να κάνει πια.
Εδώ δεν προλαβαίνει να τρέχει να προλάβει μην την καπελώσει ο Πανάρετος( ξέρετε αυτός ο υφυπουργός Παιδείας που ο Γιωργάκης έβαλε επικεφαλή για την επιλογή των Γενικών Γραμματέων),για την παιδεία θα τρέχει!!!
Η φίλη μας η Μπατζελή μεταφέρει στο υπουργείο της μέλη της οικογενείας της την ίδια ώρα που σε άλλες υπηρεσίες του υπουργείου Γεωργίας γίνονται διώξεις με απολύσεις και δυσμενέστατες μεταθέσεις υπαλλήλων(ονόματα και καταστάσεις είναι στην διάθεση του blog για όποιον δύσπιστο).
Ο Βγενόπουλος καταγγέλει τη διαδικασία των άγονων γραμμών που επιδοτήθηκαν με 2.200.000 ευρώ ενώ η Ολυμπιακή προσφέρθηκε χωρίς καμμία επιδότηση να κάνει τις γραμμές αυτές.
Ο Ρέπας με τον Σηφουνάκη στέλνουν δήθεν το θέμα στο Γενικό Επιθεωρητή Δημόσιας Διοίκησης,ο οποίος καταλήγει σε πόρισμα ότι όλα έγιναν νόμιμα χωρίς καν να καλέσει τον Βγενόπουλο να του προσκομίσει τα στοιχεία που έλεγε ότι διέθετε.
Στοιχεία που κατέθεσε στον εισαγγελέα.
Μια υπόθεση που αν ποτέ φτάσει στο τέλος της ή αν μαθευτεί οτιδήποτε άλλο,εμένα να μου τηλεγραφήσετε.
Δούλεμα λέγεται αυτό κύριοι των 2.200.000 ευρώ.
Το στρουμφάκι ο Παπακωνσταντίνου( καλά αυτός μέχρι πότε θα παίρνει τους μισθούς του ευρωβουλευτή και του υπουργού?) στέλνει εγκύκλιο να εφαρμοστεί ο νόμος Αλογοσκούφη, που προβλέπει φορολογική κλίμακα από 25% σε 24%, μέχρι 1-3-2010 και μετά να εφαρμοστεί η καινούργια κλίμακα που θα προβλέπει συντελεστή 35% σε εισοδήματα πάνω από 20.000(ρε κοίτα που είμαι πλούσιος και δεν τόξερα).
Την ώρα που κατεργάζεται αυτά,στο υπουργείο οικονομικών ουδείς (υπουργοί,υφυπουργοί και γενικοί γραμματείς)αναλαμβάνει να υπογράψει γνωμοδοτήσεις του νομικού συμβουλίου του κράτους και της ΚΥΔ(Κτηματική Υπηρεσία Δημοσίου) με το πρόσχημα ότι δεν έχουν αρμοδιότητα.
Υπογραφές που στοιχίζουν στο κράτος δεκάδες εκατομμύρια ευρώ,αφού δημόσια κτήματα διεκδικώνται και τελικά κερδίζονται από ιδιώτες.
Και προσπαθεί να με πείσει το στρουμφάκι ότι η κυβέρνηση δουλεύει με γνώμονα να μην θιγούν τα εισοδήματα των ασθενέστερων(θα το ξαναπώ,ρε κοίτα που είμαι εισοδηματίας και δεν τόξερα ).
Το στρουμφάκι αυτό, ήταν που δήλωνε ότι σταματάμε την επιδότηση της απόσυρσης γιατί αυτό δεν βοηθάει το περιβάλλον και συμφώνησε και η Μπιρμπίλη.
’Ακουσον άκουσον.
Τώρα το ότι οι εισαγωγείς αυτοκινήτων με ευρωπαικές περιβαλλοντικές μελέτες, τους απέδειξαν το αντίθετο,αυτό δεν έχει και πολλή σημασία για τον ειδήμονα σε όλα Παπακωνσταντίνου.

Θα μπορούσε κανείς να γράφει για ατελείωτες ώρες για το σύστημα ΠΑΣΟΚ που φέρανε οι πολίτες με τη ψήφο τους στην κυβέρνηση.
Το θέμα είναι όλοι αυτοί που ψήφισαν τους περίεργους αυτούς τύπους, να καταλάβουν τι έκαναν,πρώτα στον εαυτό τους και μετά και στους υπόλοιπους.
Ο λογαριασμός έχει αρχίσει να μας έρχεται σιγά σιγά.
Κι έχουμε πολύ μέλλον ακόμα,δυστυχώς, δυστυ-ΧΕΣΤΑ-τα.
Από Μάρτη (2010) γδάρτη θα μας γδάρουν κι εμάς. (ήταν προφητικό δυστυχώς)

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Πάλι έχεις έμπνευση ε; Δηλαδή εσύ πιστεύεις ότι ο Καραμανλής δεν έπρεπε να βάλει κάποια όρια στην κρατική σπατάλη; Αφού σαν λαός το είχαμε παρακάνει και αυτός απλά καθόταν και έβλεπε να καταστρέφεται η χώρα τρώγοντας πίτσες.
Και ας θυμηθούμε σκάνδαλο Βατοπεδίου, Δομημένα ομόλογα και τόσα τόσα άλλα σκάνδαλα.
Αλλά βέβαια ξέχασα: τότε έκανες π...ς του Καραμανλή, τώρα αυτού που τότε θεωρούσες προδότη (βλέπε Σαμαρά) και αύριο σε οποιονδήποτε έχει τη θέση του Προέδρου της ΝΔούλας. Έτσι έχεις μάθει αλλά τουλάχιστον μας κάνεις να γελάμε με τις κουταμάρες σου.