slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

Όταν το θράσος περισσεύει από κοπρίτες, όλα να τα περιμένουμε.

Μάρκος Μπόλαρης ο  υπηρέτης – Φιλιπινέζα  των  Παπανδρέου και του Παπαδήμου  ο πολιτικός σκερβελες ΠΟΥ ΕΔΩΣΕ ΛΕΥΚΗ ΕΠΙΤΑΓΗ ΣΤΟ ΔΙΔΥΜΟ  ΤΗΣ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ και  που επί τρία χρόνια συμμετείχε σε κυβερνήσεις που χωρίς κανένα ενδοιασμό διέλυσαν τα πάντα .

 Αυτός λοιπόν  ο αξιότιμος  Μάρκος Μπόλαρης, που  χρημάτισε υφυπουργός οικονομίας-ανταγωνιστικότητας-ναυτιλίας και υφυπουργός υγείας, στις κυβερνήσεις Παπανδρέου και Παπαδήμου, από 6 Οκτωβρίου 2009 έως και 16 Μαΐου 2012 ψηφίζοντας  και τα δυο μνημόνια.

ΣΗΜΕΡΑ ΔΕΝ ΔΙΝΕΙ ΛΕΥΚΕΣ ΕΠΙΤΑΓΕΣ και   ΘΥΜΗΘΗΚΕ να το παίξει αντιμνημονιακος  δηλώνοντας    στην εκπομπή της Κάτιας Μακρή, στον Real fm  ότι  «Οι βουλευτές του ΠΑΣΟΚ, δεν πρόκειται  να ψηφίσουν την τροπολογία για τις αποκρατικοποιήσεις, αν αυτή δεν αλλάξει» διότι  λέει η τροπολογία   «αποτελεί λευκή επιταγή, στον εκάστοτε διευθυντή του ΤΑΙΠΕΔ. Η κάθε αποκρατικοποίηση , συνέχισε, είναι ξεχωριστό θέμα, αφορά πολλά δισ. ευρώ και δεν πρέπει να αντιμετωπίζεται με τον ίδιο τρόπο. Θα πρέπει να έρχεται στη βουλή για ψήφιση και όχι για συζήτηση».

Εκτός αυτού, υπήρξε και στην επιτροπή της βουλής για τα υποβρύχια, όπου αγωνίστηκε  σκληρά για να βγάλει λάδι τον Τσοχατζόπουλο!!! 

Δεν υπάρχουν σχόλια: