slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

Τα ραντεβού του Κώστα Μαρκόπουλου με «γαλάζιους» βουλευτές


 Περίεργη κινητικότητα έχει αναπτύξει εσχάτως ο Κώστας Μαρκόπουλος. Ο γραμματέας της Κοινοβουλευτικής Ομάδας των «Ανεξάρτητων Ελλήνων» έχει αναθερμάνει τις σχέσεις του με τους παραδοσιακούς συνομιλητές του από τη Νέα Δημοκρατία, ενώ τον τελευταίο καιρό έχει ανοίξει δίαυλο επικοινωνίας ακόμη και με βουλευτές του πρώην κόμματός του με τους οποίους ουδέποτε είχε τακτική επαφή.

Χαρακτηριστικό παράδειγμα το πρόσφατο ραντεβού του με την ......
Ντόρα Μπακογιάννη, με την οποία ως γνωστόν τον χώριζε -μέχρι πρότινος τουλάχιστον- άβυσσος, καθώς πριν το κόψιμο του ομφάλιου λώρου του με τη Νέα Δημοκρατία, ο πρώην υπουργός υπήρξε από τα πρωτοπαλίκαρα του Αντώνη Σαμαρά και από τους πιο φανατικούς επικριτές του εγχειρήματος της Δημοκρατικής Συμμαχίας.
Απ' ό,τι φαίνεται ωστόσο, οι παλιές έριδες μπήκαν στην άκρη, αφού όπως μαθαίνουμε οι δυο τους τα είπαν σε πολύ καλό κλίμα. Κατά, τ' άλλα, πριν από μερικές ημέρες ο Ευβοιώτης βουλευτής είχε τετ α τετ με τον Γιώργο Βλάχο, με τον οποίο διατηρεί έτσι και αλλιώς τακτική επικοινωνία από την εποχή που αμφότεροι διεγράφησαν από τη ΝΔ (μετά την ψηφοφορία για το νέο Μνημόνιο) και το φλερτ του βουλευτή Αττικής με τον Πάνο Καμμένο.
Παρεμπιπτόντως, ο τελευταίος παρακολουθεί προσεκτικά την δραστηριότητα του Μαρκόπουλου, ωστόσο μέχρι στιγμής αποφεύγει να ρίξει λάδι στην φωτιά.
 http://www.parapolitika.gr/ArticleDetails/tabid/63/ArticleID/508151/Ta-%C2%ABypopta%C2%BB-ranteboy-toy-Markopoyloy.aspx

Δεν υπάρχουν σχόλια: