slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

Τα «βαριά γαλλικά» του Κουβέλη έπεισαν τον Ρουπακιώτη να υπογράψει για το «Μνημόνιο 3»

Χρειάστηκε η δυναμική παρέμβαση του προέδρου της ΔΗΜΑΡ Φώτη Κουβέλη για να πεισθεί τελικά ο υπουργός Δικαιοσύνης Αντώνης Ρουπακιώτης να υπογράψει το πολυνομοσχέδιο που θα κατατεθεί σήμερα το βράδυ στη Βουλή για την κύρωση του «Μνημονίου 3».

Είχε προηγηθεί το πρωινό τηλεφώνημα του πρωθυπουργού Αντωνη Σαμαρά προς τον κ. Κουβέλη που του κατέστησε σαφές πως αν ο κ. Ρουπακιώτης επέμενε στην άρνησή του να υπογράψει το «Μνημόνιο 3» προκειμένου να κατατεθεί στη Βουλή, θα τον αντικαθιστούσε εντός της σημερινής ημέρας, όπως πρώτο είχε αποκαλύψει το iefimerida.gr.

Ο κ. Ρουπακιώτης κλήθηκε εσπευσμένα στο γραφείο του κ. Κουβέλη στην αγίου Κωνσταντίνου και μετά από μια σχετικά σύντομη αλλά εξαιρετικά έντονη -από την πλευρά του προέδρου της ΔΗΜΑΡ- συνομιλία, έφυγε «πετώντας» για τη γραμματεία του υπουργικού Συμβουλίου προκειμένου να προσυπογράψει το κείμενο του νομοσχεδίου.

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ενα ειναι σιγουρο οταν απαγγελονται οι κατηγοριες μπροστα απο τις κρεμαλες θα απαγγελθουν εκτος απο τα γαλλικα και στα ελληνικα

Αριστοφάνης είπε...

Δεν υπάρχουν αριστεροί ή δεξιοί δωσίλογοι, παρά μόνον ΔΩΣΙΛΟΓΟΙ!!!

Ανώνυμος είπε...

δεν υπαρχουν πολυ η λιγο μαλακες παρα μονο μαλακες
ΦΟΥΦΟΥΤΟΣ

Ανώνυμος είπε...

Οι κατηγορίες που θα απαγγελθούν μπροστά στις κρεμάλες θα είναι μόλις δύο σειρές από κόλλα της αναφοράς (σύγκριση με τις 216 του ενός άρθρου)