slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

Ολοκληρώθηκαν τα γυρίσματα του νέου βίντεο για την τουριστική προβολή του Δήμου Νάξου και Μικρών Κυκλάδων.


 Ολοκληρώθηκαν τα γυρίσματα για το νέο viral βίντεο για την τουριστική προβολή του Δήμου Νάξου και Μικρών Κυκλάδων. Το βίντεο που θα προκύψει από τα γυρίσματα που έγιναν στηρίχτηκε στη νέα κοινή φιλοσοφία που θα έχει η καμπάνια του Δήμου για την προώθηση του τουριστικού προϊόντος της Νάξου . Μέσα στο 2013 θα παραχθεί ένα ακόμη βίντεο που θα αφορά στις Μικρές Κυκλάδες.
Το βίντεο αυτό, διάρκειας από 2,5 έως 3,5 λεπτά, θα διοχετευτεί στο διαδίκτυο και από τα....
ίδια γυρίσματα θα προκύψει ένα διαφημιστικό σποτ διάρκειας έως 30 δευτερολέπτων. Όσον αφορά στο viral video στόχος του Δήμου είναι να γίνει δημοφιλές μέσα από τη διαδικασία του internet sharing και συγκεκριμένα μέσα από τα διάφορα websites, τα social media και τα e-mails. Το σποτάκι θα χρησιμοποιηθεί στο πλαίσιο αναμετάδοσης διαφημιστικών μηνυμάτων στα ελληνικά Μ.Μ.Ε, δράση που θα υλοποιηθεί στο πρώτο εξάμηνο του 2013. 

«Είμαστε πολύ ικανοποιημένοι από την εξέλιξη των γυρισμάτων» δήλωσε ο Αντιδήμαρχος τουρισμού κ. Δημήτρης Λιανός. « Συνεργαστήκαμε με δύο καταξιωμένους ναξιώτες, ο καθένας στον χώρο του, τον Γιάννη Παπαδάκο που ανέλαβε την παραγωγή και σκηνοθεσία του βίντεο και τον Λευτέρη Ελευθερίου που πρωταγωνίστησε στα γυρίσματα αυτά. Τόσο ο Λευτέρης όσο και ο Γιάννης με τους συνεργάτες του, τον Άκη Μιταυτσή, το Θοδωρή Νιάρχο και το Μάρκο (Παραγωγή:Riva), δώσανε κάτι παραπάνω από τον καλύτερο εαυτό τους αφού ο χρόνος που είχαμε στην διάθεση μας ήταν περιορισμένος, τα γυρίσματα που έγιναν πολλά και οι απαιτήσεις για το αποτέλεσμα πολύ υψηλές. Το ταλέντο, ή έμπνευση και η εμπειρία τους μας εγγυούνται ένα άρτιο και αξιόλογο αποτέλεσμα, που θα είναι ανταγωνίσιμο με παρόμοια βίντεο άλλων ευρωπαϊκών τουριστικών προορισμών. Η συνεργασία μας θα συνεχιστεί και το νέο έτος αφού το 2013 θα προχωρήσουμε στην υλοποίηση ενός αντίστοιχου βίντεο για τις Μικρές Κυκλάδες. Θέλω να ευχαριστήσω όλους τους Ναξιώτες που συμμετείχαν στην προσπάθεια αυτή που χωρίς την συνδρομή τους δεν θα μπορούσαν να ολοκληρωθούν τα γυρίσματα».

Το Δήμο συνέδραμε: Ο κ. Γιάννης Τσολάκης ο οποίος υποστήριξε την οργάνωση των γυρισμάτων, την Blue Star Ferries, το ζαχαροπλαστείο «Ραντεβού»,  τον κ. Στέλιο Παγώνη και το κατάστημα «Greek Sandals», την ταβέρνα «Παράδεισος», το κ. Νίκο Καραβία, την Ένωση Αγροτικών Συνεταιρισμών, την τυροκομία Κουφόπουλου , τα παραδοσιακά τοπικά προϊόντα Τσιμπλάκης, τη ποτοποιΐα Βαλληνδρά, τη ποτοποιΐα Προμπονά, τη μελισσοκομία Στυλιανού Μανιού, το μανάβικο «Μπαξές», το Grotta Hotel, την κα. Σοφία Καπινιάρη, τον κ. Βαγγέλη Μιχελόπουλο, τον κ. Γιώργο Καμβύση, τον κ. Νικηφόρο Τσακωνιάτη, τον κ. Γιάννη Ναυπλιώτη και την ομάδα ποδηλασίας, την κα. Μαρία Μελισσουργού, τον κ. Κώστα Γεροντάκη, τον κ. Δεουδέ,  τον Πολιτιστικό σύλλογο Απεράθου «Τα Φανάρια», την κα Ρένα Παπαδάκου, τον κ. Μιχάλη Κοντοπίδη και το εργαστήρι ξυλογλυπτικής στη Μονή, τον κ. Νίκο Παντελιά, τον κ. Δημήτρη Τσακωνιάτη, την κα Πετρούλα Πιτιλάκη και τον Λεωνίδα Τσακωνιάτη, τον κ. Γιώργο Μαστρογιανόπουλο, τον κ. Γιώργο Μανταδάκη, την κα Αγάθη Χάλκου, την κα Νατάσσα Μαρματάκη , την κα Λίνα Δεμενοπούλου, την κα Άννα Δημητροκάλη, την κα Ανδριάνα Ανδρόνη, την κα  Πόπη Κουφοπούλου, την κα Μαρία Βλασερού, την κα Ευαγγελία Μικέ.

Φωτογραφίες με περισσότερα στιγμιότυπα από τα γυρίσματα βρίσκονται στη σελίδα του Δήμου Νάξου και Μικρών Κυκλάδων στο facebook: http://www.facebook.com/naxosislandgreece .   


Δεν υπάρχουν σχόλια: