slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

Ιδιώτες συνεργάτες ζητεί η ΕΛΣΤΑΤ



Δικαίωμα υποβολής αίτησης έχουν μόνο ιδιώτες και ιδιωτικοί υπάλληλοι, οι οποίοι θα πρέπει να είναι τουλάχιστον απόφοιτοι εξαταξίου Γυμνασίου ή Λυκείου, ηλικίας από 21 έως 69 ετών.
Οι υπάλληλοι (μόνιμοι και με σύμβαση εργασίας Αορίστου Χρόνου) Δημοσίων Υπηρεσιών, Ν.Π.Δ.Δ., Ο.Τ.Α και λοιπών Δημοσίων Οργανισμών, δεν έχουν δικαίωμα υποβολής αίτησης.
Έργο του Ιδιώτη Συνεργάτη είναι η...
συλλογή στατιστικών στοιχείων από επιχειρήσεις και νοικοκυριά. Η εργασία εκτελείται εκτός γραφείου, κυρίως με προσωπικές συνεντεύξεις, χωρίς υποχρέωση τήρησης ωραρίου εργασίας. Η απασχόληση αυτή δεν αποτελεί εξαρτημένη εργασία ούτε θεωρείται κατοχή δεύτερης θέσης, για όσους παράλληλα εργάζονται.
Οι αιτήσεις, για την εγγραφή στο νέο Μητρώο Ιδιωτών Συνεργατών, θα υποβληθούν από τους ενδιαφερόμενους μόνο ηλεκτρονικά στην Ιστοσελίδα της Ελληνικής Στατιστικής Αρχής, στην ηλεκτρονική διεύθυνση: www.statistics.gr στην πρώτη σελίδα του Portal, στην ένδειξη «Ιδιώτες Συνεργάτες ΕΛΣΤΑΤ».
Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να απευθύνεστε στην Υπηρεσία Στατιστικής Νομού Κυκλάδων στα τηλέφωνα 2281082332, 2281085134, 2281085129.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΓΙΑ  ΙΣ  ΙΑΝ. - ΑΥΓ. 2013 pdf.pdfΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΓΙΑ ΙΣ ΙΑΝ. - ΑΥΓ. 2013 pdf.pdf
224 K   Προβολή   Λήψη αρχείου  
Αποστολή Δελτίου Τύπου ΙΣ 2013.pdfΑποστολή Δελτίου Τύπου ΙΣ 2013.pdf
595 K   Προβολή   Λήψη αρχείου  

Δεν υπάρχουν σχόλια: