slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

Oλα τα νησιά στη Philoxenia 2012 ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΗ ΝΑΞΟ

Philoxenia 2012
Με την προβολή των νησιών των Κυκλάδων και της Δωδεκανήσου, με οργανωμένα περίπτερα και πλούσιο προωθητικό υλικό, συμμετέχει η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου στην 28η Philoxenia, που ειδικά φέτος ανοίγει ορίζοντες σε νέες αγορές, όπως της Κίνας, της Ρωσίας και της Ουκρανίας, των Βαλκανικών χωρών, της Τουρκίας και της Βραζιλίας, αγορές που αποτελούν στρατηγικό στόχο της περιφερειακής αρχής και των τοπικών μας φορέων.
Τη σημασία της παρουσίας των νησιών μας στο σημαντικό αυτό θεσμό υπογράμμισε η αρμόδια αντιπεριφερειάρχης Ελευθερία Φτακλάκη, που είχε την ευκαιρία να συναντηθεί με την υπουργό Τουρισμού Όλγα Κεφαλογιάννη και να τη.....
συνοδεύσει στα περίπτερα των νησιών μας, συνομιλώντας με τους εκπροσώπους των φορέων τους.
Η αντιπεριφερειάρχης, αφού κάλεσε την κα Κεφαλογιάννη στην επίσημη παρουσίαση του στρατηγικού σχεδίου τουριστικής προβολής της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου που θα γίνει το Δεκέμβριο, ζήτησε από την υπουργό, στο δύσκολο έργο της και στους νέους στόχους που έθεσε, «να συνεργαστεί με τις ελληνικές Περιφέρειες, γιατί μόνο αυτές γνωρίζουν καλύτερα πώς μπορεί να αναδειχθεί ο τουρισμός κάθε περιοχής».
«Ο αγώνας που πρέπει να δώσουμε απέναντι στην μεγάλη κρίση που βιώνουμε ως χώρα είναι ένας αγώνας που μας θέλει όλους ενωμένους και μονιασμένους» σημείωσε η αντιπεριφερειάρχης, προσθέτοντας πως «ο τουρισμός είναι το μοναδικό μας όπλο για να βγει η χώρα μας από την κρίση, και για αυτό πρέπει να συνεργαστούμε εάν θέλουμε να έχουμε το καλύτερο αποτέλεσμα, καθώς ο στόχος μας είναι κοινός».
Philoxenia 2012 b
Στην πανηγυρική έναρξη της Έκθεσης τιμήθηκαν οι Περιφέρειες της χώρας, μεταξύ των οποίων και το Νότιο Αιγαίο, με την κα Φτακλάκη να ευχαριστεί για τη βράβευση την οργανωτική επιτροπή, απευθύνοντας ανοικτή πρόσκληση σε όλους να επισκεφθούν τα νησιά μας.
Σημειώνεται ότι από το Νότιο Αιγαίο συμμετέχουν στην 28η Philoxenia, που πραγματοποιείται στη Θεσσαλονίκη και "κλείνει" τις πόρτες της μεθαύριο, 25 Νοεμβρίου, τα παρακάτω νησιά από τα Δωδεκάνησα: Ρόδος, Κως, Αστυπάλαια, Νίσυρος, Πάτμος, Χάλκη, Λειψοί, Λέρος, Κάρπαθος.
Από τις Κυκλάδες: Άνδρος, Κέα, Κύθνος, Τήνος, Μύκονος, Σύρος, Σίφνος, Μήλος, Φολέγανδρος, Ίος, Αμοργός.

1 σχόλιο:

ΕΝΑΣ.......... είπε...

πιστευω να εχετε ολοι καταλαβει γιατι δεν πηγαμε στη φιλοξενεια !!!!!!!!!!!!!!επειδη η προσελευση του κοσμου απο την αγγλια θα ειναι μεγαλη δεν θα εχουμε που να τους βαλουμε.γιαυτο φροντισαν ο αντιδημαρχοσ μας και ο προεδρος.