slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

Άδικη με τον Παπ η ΝΔ! Ρίχνει ευθύνες σε όποιον πείραξε τη λίστα αλλά όχι σε όποιον τον κάλυπτε ;)


[Παιδιά ξεχάσατε να αναφέρετε ότι έχει ευθύνες και αυτός που κάλυπτε τον Παπακωνσταντίνου. Να σας θυμίσουμε ότι κάποιος είχε πει στη Βουλή ότι δεν έχει σημασία ποια ονόματα έχει η λίστα αφού νομικά είναι παράνομη η αξιοποίησή της και να θυμήσουμε ότι κάποιος την είχε πάρει μαζί στο σπίτι του αντί να την αφήσει στις αρμόδιες υπηρεσίες και να ενημερώσει τον επόμενο υπουργό...
Πως τον λέγανε; Πως τον λέγανε; Βενιζέλο ή κάπως έτσι αν θυμάμαι καλά... Μη γίνεστε λοιπόν αστείοι και μην ξέχνάτε ότι εσείς είστε κόμμα και όχι κυβέρνηση να κάνετε τα στραβά μάτια και να πετάτε το μπαλάκι στη δικαιοσύνη. Αργά ή γρήγορα θα διεκδικήσετε τις ψήφους του λαού και τότε τι θε πείτε; Ότι ο Βενιζέλος είναι μια χαρά; Μη γίνεστε λοιπόν γελοίοι...]
Για σοβαρότατα ερωτήματα που εγείρονται στην υπόθεση και βαρύτατες ευθύνες όπου αλλοίωσε το .....
περιεχόμενο της λίστας Λαγκάρντ, κάνει λόγο η ΝΔ σε ανακοίνωση της.

«Η διαπίστωση από τη Δικαιοσύνη ότι η αυθεντική λίστα Λαγκάρντ διαφέρει από εκείνη που είχε παραδοθεί προ διμήνου στις αρμόδιες αρχές, εγείρει σοβαρότατα ερωτήματα που πρέπει άμεσα και πειστικά να απαντηθούν» σημειώνει η ΝΔ.

«Ιδιαίτερα, μάλιστα, όταν τα αποκρυβέντα ονόματα είναι συγγενείς πολιτικού προσώπου που παρέλαβε και διαχειρίστηκε τη λίστα αυτή. Οι ευθύνες όποιου παρενέβη και αλλοίωσε το περιεχόμενο της λίστας είναι βαρύτατες» υπογραμμίζει η ΝΔ και συνεχίζει: «Η αλήθεια πρέπει να έρθει άμεσα στο φως, όπως άμεση πρέπει να είναι και η απόδοση ευθυνών σε όποιον ανήκουν».

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Η ίδια απάντηση ισχύει και για σένα Ρεπόρτερ του Μπλοκ, όπως και στον παραπάνω
Αυτοί κομματόσκυλο δεν κλείσανε τη Βουλή και δεν τη κοπάνησαν δυο φορές από τη συζήτηση για την παραπομπή των δικών τους βουλευτών όπως έκαναν ο Μπούλης, ο Σαμαριτζής και οι βουλευτές της ΝΔ. Αυτή είναι η μεγάλη συλλογική κομματική απάτη και όχι η υπόθεση με τον Παπακωνσταντίνου που τελικά θα αποδειχτεί ότι ήταν μια καλοστημένη προβοκάτσια σε βάρος του ΠΑΣΟΚ και του Παπακωνσταντίνου από διαπλεκόμενους δημοσιογράφους (Μπαξεβάνη κλπ), εγκάθετους υπάλληλους ακόμη και στο στενό περιβάλλον του Παπακωνσταντίνου που μεταπήδησαν με το αζημίωτο βέβαια στον ΣΥΡΙΖΑ και έπαιξαν το κομματικό του πανάθλιο σχέδιο. Έτσι τυχαία ο ΣΥΡΙΖΑ δια της Κωνσταντοπούλου επέμενε εδώ και μήνες στην επιτροπή της Βουλής ότι η λίστα έχει αλλοιωθεί και ότι έχουν διαγραφεί πρόσωπα στο περιβάλλον πρώην υπουργού; Έτσι τυχαία το έλεγαν; Είχαν κάνει τη δουλειά τους και είχαν εξαφανίσει τη λίστα από το αρχείο του Παπακωνσταντίνου και για αυτό ήταν τόσο σίγουροι. Δεκάδες παρόμοιες προβοκάτσιες έχουν γίνει και έχουν πέσει κυβερνήσεις σε όλο τον κόσμο από τέτοια βρομερά σχέδια που τελικά αποκαλύφθηκαν αλλά που η βρομιά έμεινε. Αφού η ύπαρξη της λίστας ήταν γνωστή είναι δυνατό να πίστευε ακόμη και αν ήθελε να καλύψει τις εξαδέλφες του κόρες του μακαρίτη υπουργού της ΝΔ αν είχαν κάνει παράνομες καταθέσεις ότι δεν θα ζητούσε κάποιο κόμμα ή κάποιος βουλευτής την παραβολή με την πρωτότυπη λίστα από τη Γαλλία. Άφησε λοιπόν τα παραμύθια παλληκαράκι και περίμενε να ολοκληρωθεί η διερεύνηση αυτής της προβοκατόρικης υπόθεσης. Μη γίνεσαι λοιπόν ανόητε δεξιέ Νάξιε άθελα σου δεκανίκι του ΣΥΡΙΖΑ λόγω του αντιΠΑΣΟΚ μένους σου.

Ανώνυμος είπε...

Έχεις απόλυτο δίκιο 11:37. Ζήτω το ΠΑΣΟΚ. Ζήτω η πράσινη συμμορία (και η μπλε). Δεν θα αργήσει όμως να ξεχειλίσει το ποτήρι της αγανάκτησης και τότε θα μετράτε τα κεφάλια σας στο δρόμο.

Ανώνυμος είπε...

Καταλάβατε επί τέλους εσείς του Μπλοκ ότι παίζετε το παιχνίδι των λαμογιών του ΣΥΡΙΖΑ, της Χρυσής Αυγής και των ΑΕροψεκασμένων με αυτές τις ηλήθιες αναρτήσεις σας ;; Όλα αυτά τα λουλούδια τα ξέρουμε και εδώ στη Νάξο που ζούμε αλλά τους βλέπουμε και σε όλα τα διαπλεκόμενα κανάλια της δραχμής.

Ανώνυμος είπε...

Και οι Εισαγγελείς πειράξανε τη λίστα αφού σύμφωνα με δηλώσεις βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ στη νέα λίστα υπήρχαν από εκατό μέχρι εξιακόσια ονόματα που είχαν διαγραφεί από την παλιά λίστα. Αυτούς τελικά ποιος θα τους καθήσει στο σκαμνί; Ο ΣΥΡΙΖΑ τι σκοπεύει να κάνει για να διαφυλάξει το κύρος της δικαιοσύνης και την δική του αξιοπιστία;