slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

Ο Καμμένος ζητάει απεγνωσμένα τη λίστα Λαγκάρντ... φυσικά δεν θα του δοθεί γιατί η δουλειά του είναι άλλη


[Εκτός αν θεωρεί τον εαυτόν του τη κουτσομπόλα της γειτονιάς ή ντετέκτιβ να ψάξει να βρει ποιος έχει τι... Η λίστα θα δοθεί σε αυτούς που πρέπει για να ερευνήσουν αν τα ονόματα που περιέχει έχουν αποκρύψει εισοδήματα και όχι στον Καμμένο που θέλει να γίνει Βενιζέλος στη θέση του Βενιζέλου...]

Δεν θα δοθεί η λίστα Λαγκάρντ στα κόμματα

«Όχι» στη χορήγηση αντιγράφων τόσο της δικογραφίας Ρουμελιώτη όσο και της δικογραφίας για τη λίστα Λαγκάρντ στα κόμματα και ατομικά στους βουλευτές είπε η διάσκεψη των προέδρων της Βουλής.

Η διαχείριση της λίστας Λαγκάρντ ανατέθηκε στην...
Επιτροπή Πόθεν Έσχες με πρόεδρο τον Θανάση Νάκο.

Συγκεκριμένα, ο εκπρόσωπος των Ανεξάρτητων Ελλήνων Κώστας Μαρκόπουλος ζήτησε να δοθεί η δικογραφία στα κόμματα και το κάθε κόμμα, όπως είπε, « να αναλάβει ευθύνη για τυχόν διαρροές» [Δηλ. ρε Μαρκόπουλε αν δημοσιευθεί σε εφημερίδα πως θα ξέρουμε ποιος την έδωσε; Θα μας πει η εφημερίδα μου την έδωσε ο τάδε; Σοβαρότητα ρε και όχι λαϊκισμός...]. Τόνισε επίσης ότι πρέπει να δοθεί και η λίστα Λαγκάρντ στα κόμματα γιατί, υπογράμμισε, «δεν μπορούμε να έχουμε τους διάφορους να δημοσιεύουν διάφορες εκδοχές της λίστας και οι βουλευτές να μην μπορούν καν να τη δουν».

Ο εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ, Παναγιώτης Λαφαζάνης, κινήθηκε στο ίδιο μήκος κύματος, ζητώντας να δοθεί η δικογραφία στα κόμματα. Ωστόσο, αντίθετα με την θέση που έχει πάρει η Ζωή Κωνσταντοπούλου, ο κ. Λαφαζάνης δεν τοποθετήθηκε αναφορικά αν πρέπει να δοθεί και ατομικά σε βουλευτές: Το θέμα «έχει λεπτές πλευρές», είπε.

Από την πλευρά του ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής, Χρήστος Παππάς επεσήμανε ότι «όλο αυτό το θέμα έχει ως αποτέλεσμα τον αποπροσανατολισμό της κοινής γνώμης».

Παράλληλα, ανοιχτό παραμένει το ενδεχόμενο να μετατραπεί σε εξεταστική επιτροπή η Επιτροπή Θεσμών και Διαφάνειας της Βουλής για την υπόθεση της διαχείρισης της λίστας Λαγκάρντ. Ωστόσο, η απόφαση για κάτι τέτοι θα ληφθεί την επόμενη φορά που θα συνεδριάσει η επιτροπή Θεσμών και Διαφάνειας.

enikos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: