slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

"Κυκλαδικα μαχαιρώματα" στους Ανεξάρτητους Έλληνες

Παραπολιτικό το οποίο πληροφορήθηκε το blog και σας το μεταφέρει. Οι δύο πολιτευτές των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Βασίλης Παρασκευϊδης και Πέτρος Γούλιας οι οποίοι πρόσφατα «ανακάλυψαν» ότι κατάγονται από τις Κυκλάδες και έθεσαν υποψηφιότητα στις τελευταίες εθνικές εκλογές, πηγαίνουν συχνά πυκνά (ο πρώτος καθημερινά) στα κεντρικά του κόμματος και δεν είναι λίγες οι φορές που «φτυαρίζουν» και «θαύουν» το συνυποψήφιό τους Μάριο Βουτσίνο.
Ο τελευταίος, λόγω της .....
επαγγελματικής του ιδιότητας (δημοσιογράφος) παρακολουθεί διακριτικά και εξ αποστάσεως τα πολιτικά και βρήκαν την ευκαιρία οι συν-πολιτευτές γι να αρχίσουν τα εσωκομματικά μαχαιρώματα.

Μήπως επειδή και οι δυο τους μαζί, στις εκλογές πήραν πολύ λιγότερους ψήφους από αυτούς που πήρε μόνος του ο Βουτσίνος;


3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΝΑ ΚΑΝΩ ΜΙΑ ΕΡΩΤΗΣΗ; ΠΟΙΟΙ ΑΠΟ ΤΗ ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΑΞΟΥ ΚΑΙ ΣΤΕΛΕΧΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΠΑΝΗΓΥΡΙΖΑΝ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΞΕΛΕΓΗ Ο ΜΑΡΙΟΣ ΣΤΙΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΚΑΙ ΒΓΗΚΕ Ο ΡΗΓΑΣ;

Ανώνυμος είπε...

Ρε αρχιψεύταρε Νάξιε πως έκανες αυτό το ρεπορτάζ; Από την κοιλιά σου το έβγαλες; Ο Μάριος είναι γίγαντας και Συριανός καλό παιδί, όπως και ο Γούλιας Κύθνιος και ο Παρασκευαϊδης σκέτος κύριος από την Άνδρο. Εσύ από τη μούχλα της Αθήνας που ζεις 13 μήνες το χρόνο τα ανακάλυψες αυτά αρχιψεύτη. Άει γλύψε το αφεντικό σου στο Φιλώτι, το Βρούτση που ασχολείσαι με τους Ανεξάρτητους Έλληνες, τους γνήσιους δεξιούς. Πάρε και δώρο το λαμόγιο τον Μαρκόπουλο!

Ανώνυμος είπε...

Εσύ παραπάνω είσαι άδικος εναντίον του Φιλοτίτη Ρεπόρτερ. Αυτός είναι πιο δεξιός από εσένα. Εσύ μπορεί να είσαι γνήσιος δεξιός αλλά αυτός είναι γνήσιος Ακρο-ακροδεξιός. Η προβιά του είναι με την ΝΔ και τον Βρούτση η ψυχή του όμως είναι ποιο πέρα από τη Χρυσή Αυγή στα μαύρα μεσάνυκτα.