slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

Άνω κάτω οι «Πολίτες για τα Νησιά μας»


 Η   Θέκλα ο Γιάννης και οι Διόσκουροι
Μετά την αποκάλυψη του blog μας εδώ ότι ο καθηγητής κ. Γιάννης Πρωτονοτάριος σκέπτεται να κατέβει υποψήφιος δήμαρχος Νάξου και Μικρών Κυκλάδων, ομάδα τοπικών στελεχών (είναι τα ιδία στελέχη που στέρησαν την έδρα
από τον  Πρωτονοτάριο) του Σύριζα  Νάξου και της Δημοτικής  Παράταξης «Πολίτες για τα Νησιά μας», έχουν καταλήξει στο συμπέρασμα ότι μπορεί η  παρουσία της κ. Θέκλα Κίζη ως επικεφαλής της Δημοτικής Παράταξης να κρίνεται θετικά, άλλα  θεωρούν ότι δεν μπορεί να σταθεί εμπόδιο στα σχέδια του κ. Πρωτονοτάριου και προσπαθούν να την παρακάμψουν οδηγώντας την σε παραίτηση ορίζοντας νέο  επικεφαλής  της Παράταξης κάποιο από τα νεώτερα στελέχη. Ένα από τα ονόματα που συζητούνται είναι μέλος του τοπικού Σύριζα που παρά τις επανειλημμένες του προσπάθειες με διαφορετικές παρατάξεις δεν κατάφερε ποτέ να εκλεγεί δημοτικός σύμβουλος.

12 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΕΤΣΙ ΚΙ ΑΛΛΙΩΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΠΡΟΣΩΡΙΝΗ ΚΑΙ ΕΛΕΓΧΟΜΕΝΗ ΗΤΑΝ Η ΘΕΚΛΑ.

Ανώνυμος είπε...

Τελικά αποδείχθηκε λίγη η Θέκλα.Δεν κάλυψε τις προσδοκίες του ΣΥΡΙΖΑ. Κρίμα να τελειώσει έτσι άδοξα η πολιτική της καριέρα.

Ανώνυμος είπε...

Ψαχνουν στο συριζα το μεγαλο ηγετη για να ανεβασουν το ποσοστο τους στο δημο. Δε εχουν καταλαβει οτι αλλο ειναι οι βουλευτικες και αλλο οι δημοτικες εκλογεσ.

Ανώνυμος είπε...

Στη Ν'αξο πρέπει να γίνει ανατροπή. Αυτοί που χρόνια διοικούν τον Δήμο και τους Δήμους της Νάξου απέτυχαν και πρέπει να αποσυρθούν ή να τους αποσύρει ο λαός. Ο ΣΥΡΙΖΑ εκ των πραγματων έχει τη λαϊκή βάση για να κάνει την ανατροπή, αρκεί να μη σκεφτεί στενά κομματικά, αρκεί να συγκροτήσει ένα φορέα ανοιχτό, υπερκομματικό με ένα πρόγραμμα που να ακουμπά στην ουσία των προβλήματων έξω από συμφέροντα, συντεχνιακές και χωραΐτικες αντιλήψεις. Ο Χωραϊτισμός πρέπει να εκλείψει. Να΄ξος δεν είναι μόνο η Χώρα, Νάξος δεν είναι μόνο ο τουρισμός, κάθε άλλο...

Ανώνυμος είπε...

Τα δημοτικά ποσοστά του ΣΥΡΙΖΑ στη Νάξο είναι μέχρι 10%. Δεν έχει ελπίδα μόνος του να πάρει πάνω από το 10% των δήμων σε όλη την Ελλάδα. Το ΚΚΕ δεν τους θέλει, η ΔΗΜΑΡ το ίδιο, το ΠΑΣΟΚ δεν το θέλουν αυτοί, άρα τους μένουν οι ΑΝ.ΕΛ για να έχουν κάποια ελπίδα να πάνε στο Β΄γύρο. Άντε που και ο ΣΥΡΙΖΑ είναι σαν και όλους τους άλλους που διοίκησαν ή συμμετείχαν κατά καιρούς στο Δήμο Νάξου. Ο ΣΥΡΙΖΑ στα δημοτικά πράγματα έχει συμπεριφερθεί μέχρι σήμερα με άκρατο χωραϊτισμό, στενό κομματισμό, συντεχνιασμό, συμφεροντολογισμό και πολλά άλλα εις σμο.

Ανώνυμος είπε...

ΟΧΙ ΑΛΛΟΣ ΑΠΕΡΑΘΙΤΗΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ.

Ανώνυμος είπε...

Ο ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΝΑΞΟΥ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΗΤΑΝΕ ΣΤΗ ΒΑΦΤΙΣΗ ΤΟΥ ΤΣΙΠΡΑ.ΚΑΙ ΚΕΙ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΟΥΤΕ ΜΕΛΑΝΙΤΕΣ ΟΥΤΕ ΔΑΜΑΡΙΩΝΙΤΕΣ.ΓΙΑΥΤΟ ΛΕΥΤΕΡΑΚΟ ΜΟΚΟ ΚΑΙ ΚΟΛΥΜΠΑ.

Ανώνυμος είπε...

οι επόμενες δημοτικές εκλογές δεν θα μοιάζουν σε τίποτς με τις προηγούμενες. Παράδειγμα: έχει τύχει ένας συνδυασμός με ...χρίσμα του ΠΑΟΣΚ μετά από την ...κατάληξη του ΠΑΣΟΚ; Ο σημερινός δήμαρτχος έχει δεν έχει χρίσμα της Ν.Δ. έχει τύχη μετά από όλα όσα συμβαίνουν καθημερινά και την ολοφάνερη πλέον διάλυση του συνδυασμού του; Επομένως οι δημοτικές εκλογές θα γίνουν με άλλους όρους, με σχήματα η κομματικά και δυνατότητα σχηματισμού τέτοιων σχημάτων δεν έχουν οι μέχρι τώρα κομματικοί δήμαρχοι. Αντίθετα ο ΣΥΡΙΖΑ με εμπειρία πολυσυλλεκτικότητας και πλουραλισμού έχει τη δυνατότητα να σχηματίσει τέτοιο συνδυασμό χωρίς κομματική ταμπέλα, αλλά με πρόσωπα που θα εμπνέουν εμπιστοσύνη, θα έχουν κύρος, θα είναι αδιάφθοροι. Καλά θα κάνουν δε οι μέχρι τώρα ματαιόδοξοι καρεκλάκηδες των μέχρι πρότινος κομμάτων του δικομματισμού και της διαπλοκής, που οδήγησαν την Ελλάδα στην λαιμητόμο των μνημονίων, να πάνε επί τέλους στα σπίτια τους, γιατί διαφορετικά ο κόσμος θα ξεσπάσει απάνω τους για τα δεινά στα οποία τον οδήγησαν τα κόμματά τους.

Ανώνυμος είπε...

KAI ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΑΚΟΜΜΆΤΙΣΤΟΙ ΠΟΥ ΘΑ ΕΜΠΝΕΟΥΝ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ ΚΑΙ ΜΕ ΚΥΡΟΣ ; ΜΗΠΩΣ Ο ΑΙΩΝΙΟΣ ΑΠΟΤΥΧΩΝ ΝΑ ΕΚΛΕΓΕΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΚΑΘΩΣ ΠΑΛΕΥΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΤΟΥ ΚΟΚΚΟΤΑ ΚΑΙ ΤΟ 2010 ΠΑΖΑΡΕΥΕ ΜΕ ΤΟ ΜΑΡΑΚΗ ΓΙΑ ΜΙΑ ΘΕΣΗ ΔΙΠΛΑ ΣΤΟΝ ΑΓΓΕΛΗ . ΑΝ Ο ΔΕΞΙΟΑΡΙΣΤΕΡΟΣ ΣΠΥΡΟΣ ΚΑΙ ΣΥΜΕΟΝΟΛΟΥ ΗΤΑΝ ΟΛΟΣ Ο ΣΥΝΔΙΑΣΜΟΣ ΜΑΡΓΑΡΙΤΗ ΤΟΤΕ ΔΙΑΛΥΘΗΚΕ

Ανώνυμος είπε...

ΑΙΩΝΙΟΣ ΑΠΟΤΥΧΩΝ ΝΑ ΕΚΛΕΓΕΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΓΝΩΣΤΟΣ ΛΕΥΤΕΡΑΚΗΣ

Ανώνυμος είπε...

Η πλάκα με τον ΣΥΡΙΖΑ είναι ότι νομίζουν ότι τα ποσοστά που πείραν στις εκλογές και καταγράφονται δημοσκοπικά είναι ιδεολογικοί ψηφοφόροι που τους έχουν στη τσέπη και ότι θα παραμείνουν στον χώρο τους επειδή συμφωνούν δήθεν με την πολιτική τους. Τους ψήφισαν οι ΠΑΣΟΚοι από αντίδραση όπως ψήφισαν και οι ΝΔήτες τη Χ.Α. και τους Α.Ε. Από αντίδραση και μόνο χωρίς αυτό να σημαίνει και επιβράβευση της πολιτικής τους γιατί τότε η Χ.Α. θα είναι το κόμμα που θριαμβεύει με την πολιτική του αφού είναι το μόνο που τριακονταπλασίασε τα ποσοστά του και ανεβαίνει δημοσκοπικά. Σε όλα αυτά τα γνωστά παλαιοκομματικά στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ του βολέματος και του ατομικισμού δεν έχει καμιά εμπιστοσύνη ο λαός αφού από τη δράση τους μόνο ζημιά έχουν κάνει στη ΝΑΞΟ χωρίς να έχουν προσφέρει κάτι θετικό και αυτό θα φανεί στις δημοτικές εκλογές. Είναι σίγουρο ότι τα παμπάλαια κομματικά στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ είναι ελάχιστα και φθαρμένα δεν εμπνέουν κάτι το ανανεωτικό και με την αλαζωνία που έχουν θα μπορέσουν να συνεργαστούν μόνο με τους Α.Ε που έτσι δεν υπάρχει καμιά περίπτωση να μπουν στο Β΄γύρο όποιον και αν κατεβάσουν αρχηγό, ακόμη και τον Νόλη.

Ανώνυμος είπε...

Ρε πολιτικά σκατα και 100 χρόνια πίσω ακόμα συζητάτε για δεξιούς και αριστερους τελείωσαν αυτά ο τόπος πρέπει να πάει μπροστά και θα πάει μόνο με ανθρώπους που νοιάζονται ανιδιοτελος και χωρίς κομματικές ταυτότητες βλακες ξυπνάτε!! Ο αλαζόνας.