slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

Δίαυλος επικοινωνίας μεταξύ Δημοτικής κοινότητας Χώρας και πολιτών



ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ - ΚΑΛΕΣΜΑ
Καλούμε όλους τους κατοίκους της Χώρας να επικοινωνήσετε μαζί μας και να μας θέσετε τα αιτήματά σας, τις απόψεις σας και τις προτάσεις σας, στην ηλεκτρονική διεύθυνση hora@naxos.gov.gr  και στο κινητό 6946626313, με την αποστολή μηνύματος (SMS).
         Ο Πρόεδρος
Μάκης   Μαυρογιάννης

12 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Είναι να γελά κανείς ή να κλαίει με την κατάντια τους. Σήμερα που βγήκε στη δημοσιότητα μια γνωμοδότηση του Νομικού Συμβουλίου του Κράτους, που δικαιώνει ομόφωνα τον Μάκη Συμεώνογλου και τον απο-καθιστά ως νόμιμο πρόεδρο, μετά το πραξικόπημα Μαργαρίτη, βγαίνει ο δοτός και κάνει ρελάνς, μετά βέβαια την προτροπή του συστήματος. Γελά ο κόσμος. Καλεί ο δοτός τους κατοίκους της Χώρας να στείλουν τα...αιτήματα, τις απόψεις και τις προτάσεις τους και μάλιστα με μήνυμα στον υπολογιστή και στο κινητό του! Υποθέτω πως θα μας ενημερώνει για το πόσοι ανταποκρίνονται.
Αλλά δε μπορεί κανείς να μην παρατηρήσει ότι το...κάλεσμα είναι ασύντακτο σαν τον "πρόεδρο και τους συντάκτες. Προσέξτε: "καλούμε όλους τους κατοίκους να επικοινωνήσετε...". Τόση ήταν η πρεμούρα τους να καλύψουν το μέγα θέμα ηθικής κατάπτωσης, νομικής παραβατικότητας και πολιτικής εξαχρείωσης, που πέφτουν από λούμπα σε λούμπα.
Θυμήθηκαν τον κόσμο της Χώρας τέσσερις μήνες πριν τις εκλογές. Στις εκλογές θα τους θυμηθεί, όμως, αυτός ο κόσμος και θα τους ανταμείψει για την ανυπαρξία, την άγνοια και την απρέπειά τους.

Ανώνυμος είπε...

ΜΑΚΗ, ΕΙΣΑΙ ΘΕΟΣ , ΑΛΛΑ ΑΛΛΟ ΑΠΟΦΑΣΗ ΚΑΙ ΑΛΛΟ ΓΝΩΜΟΔΟΤΗΣΗ . ΠΙΣΤΕΥΩ Ο ΜΑΙΤΟΣ ΝΑ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΟΝ ΤΙΜΙΟ ΑΓΩΝΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΣΕ ΒΑΛΕΙ ΣΤΟ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ ΤΟΥ. ΚΑΛΕΣ ΓΙΩΡΤΕΣ. ΒΕΒΑΙΑ ΤΩΡΑ ΔΕΝ ΘΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΖΙΜΗΣ

Ανώνυμος είπε...

Μαϊτος? Το ΠΑΣΟΚ πάντα είναι εδώ... Λύκος με τομάρι προβάτου? Κρίμα που οι τωρινοί βγήκαν ανεπαρκείς... Θα πάμε πάλι πίσω, στους προηγούμενους...

Ανώνυμος είπε...

Η γνωμοδότηση από το Νομικό Συμβούλιο, φίλε, δεν είναι πληρωμένη γνωμοδότηση κανενός δικηγόρου ή καθηγητή. Είναι γνωμοδότηση δημόσιων λειτουργών που είναι εντεταλμένοι από το κράτος να κάνουν αυτή τη δουλειά, να συμβουλεύουν και να κατευθύνουν. Και ερμήνευσαν το νόμο ΟΜΟΦΩΝΑ υπέρ του Συμεώνογλου.
Ποια απόφαση εννοείς; Την πολιτική-κομματική του Μιχελάκη; Αυτή θα είναι σωστή μόνο αν ταυτιστεί με αυτή των νομικών συμβούλων του Δημοσίου που λήφθηκε στον ανώτερο βαθμό και με ΟΜΟΦΩΝΙΑ.(πως μ' αρέσει αυτή η λέξη, γι' αυτό τη ξαναγράφω).Θα γελάσουμε πολύ τις επόμενες μέρες και μήνες. Σε βλέπω και σένα ζαλισμένο από τη σφαλιάρα.
Καλές γιΟρτές (με όμικρο) και να μην τα βάζετε με το Μάκη...δαγκώνει.

Τζίμης
Θα γελάσουμε πολύ τις επόμενες μέρες και μήνες. Τέτοια σφαλιάρα

Ανώνυμος είπε...

αυτα ειναι τα προβληματα που σας απασχολουν εκει στη ναξο ?

Ανώνυμος είπε...

sms 6946626313. Μάκη, εγώ θα πρότεινα να καταργήσουμε το, πως το λένε, Νομικό Συμβούλιο. Και γρήγορα. Πες το στο Μάνο να πάρει τηλέφωνο, ξέρεις πού, να μη λέμε και ονόματα από το τηλέφωνο.
Για τα προβλήματα της Χώρας, ξέρεις ότι όλα έχουν λυθεί, τι να λέμε τώρα. Σου θυμίζω όμως ένα αίτημα για το γιο μου. Μέχρι να τον τακτοποιήσετε, βάλτον τουλάχιστο σερβιτόρο στο φαγάδικο.

Πάντα φίλος
Τζίμης

Ανώνυμος είπε...

Βρε το Μάκη το Μαυρο-. νόμιζε ότι θα του φάει τη δουλειά ο άλλος Μάκης και βγάζει ανακοίνωση οτι είναι εδώ.
Μάρω-Μάρω καλε θεια Μαρω φτιαξε και για μας λίγο χαλβα.

ΡΕΠΟΡΤΕΡ ΝΑΞΟΥ είπε...

για τον Παπαδόπουλου γιατί δεν λέγατε τα ιδια τωρα ξυπνήσατε ? ο σπυρος δεν ηταν δοτός η δεν θέλατε να έρθετε σε οικογενειακες συγκρούσεις. όσο για το συντακτικό ,δεν σου ειπε κάποιος οτι εχει τελειώσει πανεπιστήμιο και δεν ειναι το θεμα μας εκει το θεμα ειναι γιατι δεν βγηκατε και επι περιοδου σπυρου παπαδοπουλου να φωναξετε λοιπον κυριε γραμματιζουμενε μην κρυβεσε πισω απο την οθονη του υπολογιστη σου οτι εχεις να πεις βγες και πες το δημοσια . οσο για τα Ο η τα Η η με ΩΜΕΓΑ η ΟΜΙΚΡΟΝ δεν νομιζω οτι χαλανε την καρεκλα του μπαμπακα σου Ο νοών...νοείτω

Ανώνυμος είπε...

Αυτός ο ρεπόρτερ (!), που γράφει το δεύτερο σχόλιο, δεν πρέπει να ξέρει δυο κολλυβογράμματα, να πάρει ο διάολος; Την Αγγλική λέξη ρεπόρτερ τη ξέρει. Την Ελληνική γλώσσα πότε θα τη μάθει; Τέτοιοι δυστυχώς υπάρχουν και στο Δήμο και στα τοπικά ΜΜΕ. Και δεν είναι θέμα Πανεπιστήμιου, είναι θέμα Δημοτικού. Και βέβαια υμνούν τη...δημοκρατία Μαργαρίτη με το αζημίωτο.

ΡΕΠΟΡΤΕΡ ΝΑΞΟΥ είπε...

χαχαχα μου αρεσεις παραφθορά της μεσαιωνικής λέξης κολοβογράμματα εκτος εαν εισαι ΠΑΠΑΣ η ΝΕΚΡΟΘΑΦΤΗΣ (λίγα γράμματα είναι εκείνα που ξέρουν οι παπάδες και που τους αρκούν για να διαβάσουν τις ευχές στα κόλλυβα)
και δεν εχω καμια σχεση με τον δημο ουτε μεν την παραταξη του μαργαριτη . ΑΛΛΑ ΤΕΛΙΚΑ ΔΕΝ ΜΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΕΣ ΓΙΑΤΙ ΤΟΣΗ ΣΙΩΠΗ ΕΠΙ ΠΡΟΕΔΡΙΑΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΤΟ ΕΧΟΥΜΕ ΑΠΟΡΙΑ. ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΤΕΛΙΚΗ ΤΙ ΣΟΥ ΦΤΑΊΝΕ ΟΙ ΠΡΟΕΔΡΟΙ ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟ ΠΟΛΥ ΖΑΛΙΖΟΥΜΕ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΠΟΥ ΣΕ ΕΧΟΥΝ ΣΤΗΝ ΑΠ ΕΞΩ ΓΙΑΤΙ ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΣΠΑΣΤΙΚΟΣ ΠΑΙΔΑΚΙ ΜΟΥ ΝΑ ΠΑΡΕΙ Ο ΔΙΑΟΛΟΣ. ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΥΝΕΧΙΖΩ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΡΕΙΣ ΕΚΤΟΣ ΑΝ ΜΟΥ ΔΩΣΕΙΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ......................

Ανώνυμος είπε...

Τα κολοβογράμματά ή κουτσογράμματά σου με εξέπληξαν γιατί δεν τα περίμενα ακόμη και αυτά. Δεν είμαι αυτός που νομίζεις, αλλά το ότι δεν είσαι με το Μαργαρίτη και Σία "Δήμος Απεράθου κλπ" φαίνεται καθαρά. Δε μπαίνεις όμως στην ουσία: ήταν νόμιμη για σένα και δημοκρατική η απόφαση Μαργαρίτη για τον Συμεώνογλου και πώς κρίνεις τώρα την ομόφωνη γνωμοδότηση του Νομικού Συμβουλίου του Κράτους, κατ' εξοχήν αρμόδιου οργάνου να πει αν ήταν νόμιμη ή παράνομη, γνωμοδότηση που κάνει... μια από χόρτα την παράταξή σου και τους δοτούς Παπαδόπουλο και Μαυρο κλπ, που είναι και αυτοί υπεύθυνοι και συνεργοί της παρανομίας; Και τα καλύτερα έρχονται ρεπόρτερ μου, με τον παιδαριώδη τρόπο που αντιμετωπίζουν τη γνωμοδότηση οι Μαργαριτομαυρομματαίοι και την εμπλοκή Βρούτση στην υπόθεση από την αρχή. Κάνε ένα reportage, αφού είσαι...reporter και θα δεις.
Αυτό το "ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΠΟΥ ΣΕ ΕΧΟΥΝ ΣΤΗΝ ΑΠ ΕΞΩ ΓΙΑΤΙ ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΣΠΑΣΤΙΚΟΣ ΠΑΙΔΑΚΙ ΜΟΥ...", που αναφέρεται στο Συμεώνογλου, είναι όλα τα λεφτά. Δείχνει αν είσαι με το Μαργαρίτη, δείχνει τη νοοτροπία και τη δημοκρατικότητά σου.
Στη Μάρω τα...μαγειρεύετε;

Ανώνυμος είπε...

Kalimera,
Apo oti katalava kai prin 4 xronia ta idia kai ta idia kai fetos pale t idia trogeste sinexia anametaksis sas , krima ton topo kai tous anthropous kai meta alla tesera xronia pale ta idia sas parakolouthw apo makria kai vlepw ena tipota distixws ,