slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

«Ποιος είναι ρε παιδιά αυτός ο Μητράκος και τι σχέση έχει με τον Κοτζιά;».


Στους διαδρόμους του νεοκλασικού κτιρίου της Λεωφόρου Βασιλίσσης Σοφίας σέρνει βαριά τα πόδια της η φήμη ότι πρόκειται για τον γαμπρό του συναγωνιστή και συντρόφου υπουργού! Αν δεν πρόκειται για μία ακόμη άθλια προβοκάτσια των αντεπαναστατικών δυνάμεων, θα ήθελα να είχα μια απάντηση του σ. υπουργού στο κρίσιμο ερώτημα «ποιος είναι ρε παιδιά αυτός ο Μητράκος και τι σχέση έχει με τον Κοτζιά;


"Ενα από τα πράγματα που βαριέμαι θανάσιμα να κάνω είναι να διαβάζω τις αναρτήσεις στη Διαύγεια, παρότι εκεί μπορείς να βρεις διαμάντια μέσα στη λάσπη - το κάνω όσο πιο ποιητικό μπορώ. Εκεί οι συνάδελφοί μου ανακάλυψαν ότι ο υπουργός Εξωτερικών Νίκος «σκάσε τώρα από τη ζήλεια σου Γιώργο, έγινα υπουργός» Κοτζιάς είχε διορίσει, προφανώς εις επίρρωσιν των όσων ο ΣΥΡΙΖΑ προεκλογικά υποστήριζε περί αξιοκρατίας και διαφάνειας, το ξαδερφάκι του Πρωθυπουργού Γιώργο Τσίπρα του Ηρακλή.
Εκεί, στη Διαύγεια λοιπόν, λίγες αποφάσεις παρακάτω από τον διορισμό Τσίπρα, ανακάλυψα και εγώ τον ακόλουθο διορισμό, επίσης με υπογραφή του φίλου Νίκου «έγινα κι εγώ υπουργός Εξωτερικών» Κοτζιά:
«Διορίζεται στο Πολιτικό Γραφείο του υπουργού Εξωτερικών Νικολάου Κοτζιά από 27-1-2015 ο Γεώργιος Μητράκος του Θεοδώρου (ΑΔΤ: ΑΙ576620), σε θέση Ειδικού Συμβούλου κατηγορίας ΠΕ με βαθμό Β' και εισαγωγικό ΜΚ.
Η υπηρεσία του ανωτέρω λήγει αυτοδικαίως με την καθ' οιονδήποτε τρόπο λήξη της θητείας του υπουργού Εξωτερικών».
Ποιος λοιπόν είναι αυτός ο Μητράκος, του οποίου τα τρομερά προσόντα οδήγησαν τον υπουργό να τον διορίσει ειδικό σύμβουλο παρά τω πλευρώ του, με το που ανέλαβε υπουργός; Εμένα μου είναι παντελώς άγνωστος. Αλλά στους διαδρόμους του νεοκλασικού κτιρίου της Λεωφόρου Βασιλίσσης Σοφίας σέρνει βαριά τα πόδια της η φήμη ότι πρόκειται για τον γαμπρό του συναγωνιστή και συντρόφου υπουργού! Αν δεν πρόκειται για μία ακόμη άθλια προβοκάτσια των αντεπαναστατικών δυνάμεων, θα ήθελα να είχα μια απάντηση του σ. υπουργού στο κρίσιμο ερώτημα «ποιος είναι ρε παιδιά αυτός ο Μητράκος και τι σχέση έχει με τον Κοτζιά;».
Φαντάζομαι δεν είμαι και ο μόνος."

Πηγή: Η στήλη του Γ. Παπαχρήστου στα ΝΕΑ σήμερα.

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Εχεις δικιο. Ασχημα πραματα. Για λογους αρχης αλλα και για πολλους αλλους.