slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

Ιδού οι κατήγοροι της ΝΔ

ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΤΗ ΝΤΟΡΑ ΝΤΑΙΛΙΑΝΑ (Ελευθεροτυπία, ΕΡΤ (Μόνιμη υπάλληλος) Η ΟΠΟΙΑ ΕΓΡΑΦΕ ΚΑΙ ΓΡΑΦΕΙ ΓΙΑ ΤΑ ΓΑΛΑΖΙΑ ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΓΑΛΑΖΙΕΣ ΠΡΟΣΛΗΨΕΙΣ

Η ΑΓΡΟΓΗ είναι το πρόβλημα Γιωργάκη;

Την ώρα που απολύονται οι συμβασιούχοι στην ΕΡΤ και περικόπτονται οι μισθοί, συντάξεις και επιδόματα, η κυβέρνηση του George διορίζει μόνιμους υπαλλήλους της ΕΡΤ (που έχουν κι άλλη δουλειά) που; Στο ΔΣ του Ωνάσειου Καρδιοχειρουργικού Κέντρου

Άραγε τι θέλει μια δημοσιογράφος της ΕΡΤ και της Ελευθεροτυπίας (Θεοδώρα Νταιλιάνα) που δεν έχει καμία σχέση έστω με το ρεπορτάζ υγείας στο ΔΣ του Ωνάσειου; Λέγεται ότι από την ΕΡΤ έχει καμιά δεκαριά χρόνια να περάσει (έστω και απ’ έξω)

Να λοιπόν ποιοι και γιατί κατηγορούσαν τη ΝΔ τόσα χρόνια για δήθεν διορισμούς γαλάζιων παιδιών!!!

ΥΓ. Η Νταϊλιάνα είναι φυσικά η σύζυγος του Κ. Νταϊλιάνα, ΓΓ. Υπ. Δικαιοσύνης επί Γιαννόπουλου, υποψηφίου βουλευτή του ΠΑΣΟΚ το 2007 στα Τρίκαλα, υπεύθυνου νομικού του τμήματος τεκμηρίωσης του ΠΑΣΟΚ και φυσικά γνωστού του βαρυποινίτη Βλαστού του οποίου θα κανόνιζε την μεταγωγή σε φυλακή της αρεσκείας του!!!


Όσοι δεν το θυμάστε δείτε εδώ

Οι απομαγνητοφωνήσεις που δεν θα διαβάσετε στα ΜΜ”Ε”... συνέχεια

«Ρε τον Νταλιάνα... και φώτο με τον Καρχιμάκη... γιατί άραγε;»

Επιστροφή στην περίληψη...

Μαύρη τρύπα 1,4 δισ. ευρώ στα έσοδα... και πως θα την κουκουλώσουν

Προσπαθούν να σώσουν τα προσχήματα τα παπαγαλάκια του Πασοκ προσθέτοντας κάτω από τον παραπάνω τίτλο το παραπλανητικό:

Μεγάλη μείωση του ελλείμματος κατά 46% στο εξάμηνο λόγω περικοπών των δαπανών

Όποιοι όμως διαβάσουν λίγο πίσω από το κείμενο θα διαβάσουν σε τι αδιέξοδο μας οδηγούν οι μαθητευόμενοι μάγοι:

Στην προσπάθειά τους να μειώσουν το έλλειμμα δεν μπορούν να αυξήσουν τα έσοδα μιας και έχουν ξεζουμίσει τον κόσμο...

ΤΑ ΕΣΟΔΑ ΤΟΥ ΦΠΑ ΠΑΡΟΛΟ ΠΟΥ ΑΠΟ ΤΟ 19% ΤΟΥ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ ΠΗΓΑΜΕ ΣΤΟ 23% ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΑΚΗ, ΕΧΟΥΝ ΑΥΞΗΘΕΙ ΜΟΝΟ 1,5% ΕΝΑΝΤΙ ΣΤΟΧΟΥ ΑΥΞΗΣΗΣ 14,5%!!!

Για να τα κουκουλώσουν κάνουν την εξής πονηριά:

μειώνουν τις δαπάνες όπου μπορούν και δεν φαίνεται (εκτός από τις μειώσεις μισθών)

ΜΕΙΩΝΟΥΝ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΕΠΕΝΔΥΣΕΩΝ ΚΑΤΑ 40% ΕΝΑΝΤΙ ΣΤΟΧΟΥ ΜΕΙΩΣΗΣ 4%!!!!

ΑΠΟ 3,4% ΤΟΥ ΑΕΠ ΤΟ ΠΑΝΕ ΣΤΟ 2%!!!

ΕΤΣΙ ΕΞΟΙΚΟΝΟΜΟΥΝ ΕΝΑ ΠΟΣΟΣΤΟ 1,4% ΠΟΥ ΜΕΙΩΝΕΙ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΑ ΤΟ ΕΛΛΕΙΜΜΑ ΤΟΥ ΠΡΟΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΥ!!!!

Αυτή τη μείωση του ελλείμματος κατά 1,4% ο Παπ θα μας την παρουσιάσει σαν αποτέλεσμα των μέτρων και της μεγαλειώδους πολιτικής του ΠΑΣΟΚ!!!

Διαβάστε το κείμενο να δείτε και μόνοι σας πως παραπλανούν τον κόσμο

«Στα 7,5 δισ. ευρώ απειλεί να φτάσει η «μαύρη τρύπα» στα έσοδα του προϋπολογισμού αν συνεχιστεί και στο δεύτερο εξάμηνο η μεγάλη υστέρηση που παρουσιάζουν.

Σύμφωνα με τα στοιχεία που έδωσε χθες το υπ. Οικονομικών για την πορεία εκτέλεσης του προϋπολογισμού για το πρώτο εξάμηνο, η υστέρηση των εσόδων διαμορφώθηκε σε 1,4 δισ. ευρώ, καθώς αυξήθηκαν κατά 7,2%, έναντι ετήσιου στόχου 13,7%. Τα έσοδα από ΦΠΑ αυξήθηκαν κατά 1,5% έναντι ετήσιου στόχου 14,5%. Από την άλλη, οι πρωτογενείς δαπάνες υποχώρησαν κατά 12,8% σε σχέση με πέρυσι την ίδια περίοδο και ανήλθαν στα 30,1 δισ. ευρώ, όταν ο ετήσιος στόχος είναι να μειωθούν κατά 5,5%. Παράλληλα, μεγάλες περικοπές δαπανών έγιναν στις δαπάνες του Προγράμματος Δημοσίων Επενδύσεων (ΠΔΕ), οι οποίες μειώθηκαν κατά 39,8% έναντι ετήσιου στόχου μείωσης 4%....

Από το υπουργείο Οικονομικών σημειώνουν ότι ακόμη δεν έχουν αποδώσει πλήρως τα δημοσιονομικά μέτρα που έχουν ληφθεί για φέτος.»
http://news.kathimerini.gr/4dcgi/_w_articles_economy_2_13/07/2010_407712

ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΚΥΚΛΑΔΩΝ Ν.Δ κ. ΓΙΑΝΝΗ ΒΡΟΥΤΣΗ ΕΣΤΕΙΛΕ Η ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΟΡΓΑΝΩΣΗ Ν.Δ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗΣ ΜΕ ΘΕΜΑ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ ΥΓΕΙΑΣ

ΘΕΜΑ: Προβλήματα  Κέντρου Υγείας Σαντορίνης.

 

 

 Με την επιστολή μας αυτή θέλουμε να σας  γνωρίσουμε την ταλαιπωρία και την αγωνία των θηραίων πολιτών των χιλιάδων τουριστών και επισκεπτών του νησιού μας για τα προβλήματα που έχουν δημιουργηθεί στο Κέντρο Υγείας Σαντορίνης.

 Συγκεκριμένα 

1) Πρόσφατα ολοκληρώθηκε η επέκταση του κτιρίου του Κ.Υ από πρόγραμμα του Π.Ε.Π Νοτίου Αιγαίου με συνολικό προυπολογισμο1,23 εκ. € αλλά έως τώρα παραμένει αναξιοποίητο λόγω της έλλειψης ιατρών και νοσηλευτών.

2) Συχνά παρατηρείται έλλειψη  βασικού ιατροφαρμακευτικού υλικού

και πρόσφατα χρειάστηκε η χορηγία της ένωσης Λεμβούχων για να αντιμετωπιστεί προσωρινά το πρόβλημα.

3) Ιδιαίτερα μεγάλη είναι η ανησυχία που έχει προκαλέσει στους καρδιοπαθείς του νησιού μας η μη έγκαιρη ανανέωση της σύμβασης καρδιολόγου  που έληξε  στις 6 Ιουνίου και δεν υπάρχει δέσμευση από κανέναν αρμόδιο για την επίσπευση επίλυσης του προβλήματος.

Για όλα αυτά τα δυσάρεστα προβλήματα που συμβαίνουν στο Κ.Υ Σαντορίνης σας παρακαλούμε να προβείτε σε όλες τις ενέργειες ανάδειξης των προβλημάτων και με κατάθεση ερώτησης στη βουλή να καλέσετε  την αρμόδια πολιτική ηγεσία να λάβει σύντομα αποφάσεις καθώς η Σαντορίνη είναι τουριστικός προορισμός και ήμαστε στο μέσο της θερινής περιόδου και η κακή λειτουργία του Κ.Υ σίγουρα θα έχει αρνητικές επιπτώσεις στο τουρισμό. 

                                                                                                                                  


                                                                                                                                                                                   O   ΠΡΟΕΔΡΟΣ

 

 

                        ΗΛΙΑΣ ΠΕΛΕΚΗΣ

Οι τουρίστες και ο υπουργός... τουρίστας

Οι τουρίστες και ο  υπουργός... τουρίστας

ΣΤΟΝ ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΤΥΠΟ έχουµε διατυπώσει επανειληµµένως τη θέση ότι στην οικονοµική κατάσταση που έχει περιέλθει η χώρα, εν µέσω καλοκαιριού, ενώ δουλεύουν στο φουλ οι µηχανές της «βαριάς» ελληνικής βιοµηχανίας, του τουρισµού, είναι εν ψυχρώ εκτέλεση το κλείσιµο των λιµανιών και των χώρων αρχαίων µνηµείων, όπως η Ακρόπολη. Για το λόγο αυτό έχουµε κατηγορήσει συγκεκριµένους συνδικαλιστικούς φορείς.

ΑΥΤΗ ΤΗ ΦΟΡΑ, ΟΜΩΣ, για το χθεσινό τετράωρο κλείσιµο της Ακρόπολης δεν ευθύνονται µόνο οι συνδικαλιστές, αλλά και η πολιτική ηγεσία. Οι συµβασιούχοι του υπουργείου Πολιτισµού έχουν να πληρωθούν τους τελευταίους είκοσι µήνες. Σχεδόν δύο χρόνια απλήρωτοι έχουν µείνει οι άνθρωποι αυτοί. Αλλοι θα φέρονταν πολύ χειρότερα αν είχαν να αντιµετωπίσουν τέτοιες συνθήκες. Κι επειδή η περίοδος διακυβέρνησης της χώρας από τον Κώστα Καραµανλή δεν είναι πολύ µακριά, θα πρέπει όλοι να ενθυµούνται πόσο φώναζε η αξιωµατική αντιπολίτευση όταν τέτοια γεγονότα έβλεπαν το φως της δηµοσιότητας.

ΣΗΜΕΡΑ Ο κ. ΓΕΡΟΥΛΑΝΟΣ όχι µόνον δεν λέει τίποτα που δεν πληρώνει τόσους ανθρώπους, αλλά είναι και ακριβοθώρητος. Δεκάδες άνθρωποι και οι οικογένειες είναι στην κυριολεξία στον αέρα, καθότι συµβασιούχοι, και δεύτερον διότι ζουν ήδη µε δανεικά, καθώς έχουν λαµβάνειν δεδουλευµένα. Ως υπουργός Πολιτισµού, ο κ. Γερουλάνος έπρεπε να είχε µεριµνήσει για το φλέγον ζήτηµα των συµβασιούχων, καθότι είχε προειδοποιηθεί... πολλάκις. Αλλά επειδή ο υπουργός κρατά και το χαρτοφυλάκιο του Τουρισµού, θα έπρεπε να είχε µεριµνήσει και για την προστασία της µοναδικής ελληνικής «βιοµηχανίας». Αντιθέτως, µε την απραξία του, κάνει ό,τι µπορεί για να διώξει τους τουρίστες από τη χώρα µας.

ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ, εκτός από... περικοπές, αυτή η κυβέρνηση ας προχωρήσει και σε κινήσεις που θα βοηθήσουν στην ανάταξη της οικονοµίας. Και ο τουρισµός είναι βασικός πυλώνας της.

Μιλάνε όλοι, μιλάνε κι' οι κώλοι.!

Τρίτη, 13 Ιουλίου 2010

Σε σένα απευθύνομαι ρε καλοβολεμένο πράσινο κομματόσκυλο που αυτοσυστήνεσαι ως "συντάκτης" του γαλλικού περιοδικού "Marianne". Και μη νομίσεις πως θα ασχοληθώ πολύ μαζί σου, .
Όμως...
Η ουσία της "είδησης" δεν είναι αυτό καθ' εαυτό το εμετικό σου λιβελογράφημα βλαμένε, όσο η ταχύτητα με την οποία τα αποχαυνωτικά μέσα μαζικής εξαχρείωσης αναμάσησαν την πατημένη τσίχλα σου, και την σερβίρισαν ως ...επιδόρπιο στο βοοειδές Ελληνικό "ακροατήριο".
Άκου βλαμένε...
Αντί να σου αραδιάδω μια ατέλειωτη λίστα των πράσινων τρωκτικών αληταράδων με τα έργα και τις ημέρες τους, θα σου πω μια μικρή ιστορία, μήπως μπορέσεις και αποβάλλεις έστω κι' ένα μικρό κομμάτι από την κομματική σου τύφλα.
Στα χρόνια της πράσινης χρηματιστηριακής Ελληνικής ευημερίας του Σημίτη, ένας Αστυφύλακας οδηγός υπουργού, περιχαρής ένα πρωί, τού ανακοίνωσε πως εγκρίθηκε από το Ταμείο Παρακαταθηκών και Δανείων το στεγαστικό του δάνειο ύψους 15.000.000 δραχμμών, και μάλιστα αυθημερόν θα πήγαινε να εισπράξει την πρώτη δόση (30%) του δανείου, για να την δώσει ως προκαταβολή για την απόκτηση της πρώτης του κατοικίας.
Ο ευπρεπής κατ' εσέ και αλήτης κατ' εμέ πράσινος υπουργός, απευθύνθηκε στον Αστυφύλακα και του είπε:
--Άκου ηλίθιε, χωρίς δεύτερη κουβέντα, πάρε σήμερα κιόλας τα 5.000.000 της πρώτης δόσης του δανείου και ρίξτα όλα στην ...τάδε μετοχή..."
--Μα κύριε Υπουργέ, θα χάσω τα λεφτά μου... του απάντησε ο Αστυφύλακας.
--Βούλωστο βρε παλιομαλάκα και κάνε αυτό που σου λέω... του απάντησε ο υπουργός.!
Θες να μάθεις την συνέχεια και το αποτέλεσμα αυτής της υπουργικής "εντολής" βλαμένε "συντάκτα" του "Marianne";
Ο Αστυφύλακας, μέσα σε ελάχιστο χρονικό διάστημα, βρέθηκε με δωρεάν διαμέρισμα - ελέω χρηματηστηρίου - και με καβάντζα 15.000.000 δραχμ.
Ούτε τώρα πήρες χαμπάρι για τους ..."δημιουργούς" της Ελληνικής τραγωδίας βλαμένε;

gianniotis.

ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ ΣΤΗ ΜΗΝΥΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜ.ΑΝΤΩΝΙΟΥ‏

Τετάρτη, 14 Ιουλίου 2010


Αγαπητοί φίλοι,
Έχοντας προκύψει διάφορα εμπόδια στην προσπάθεια πολλών συν-μηνυτών να καταθέσουν στην εισαγγελία της πόλης τους πολιτική αγωγή , σας δίνω το κείμενο το οποίο σύμφωνα με τους εισαγγελείς ενδείκνυται στην συγκεκριμένη περίπτωση καθώς και οδηγίες ,ώστε η πολιτική αγωγή να φτάσει στην εισαγγελία Χαλκίδας και να συσχετιστεί με την αρχική μήνυση.
Οι Έλληνες του εξωτερικού πρέπει να κάνουν τη διαδικασία μέσω των Ελληνικών Προξενείων.
Από το δικαστήριο της πόλης σας ( γραφείο δικηγορικού συλλόγου ), ή από την εφορία σας, ή από ένα περίπτερο έξω από τα δικαστήρια, ΑΓΟΡΑΣΤΕ ΕΝΑ ΠΑΡΑΒΟΛΟ "ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ" αξίας 10 ευρώ και γράψτε:
ΕΝΩΠΙΟΝ ΤΟΥ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΠΡΩΤΟΔΙΚΩΝ XAΛΚΙΔΟΣ
ΔΙΑ ΤΟΥ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ………
ΥΠΟΜΝΗΜΑ-ΜΗΝΥΣΗ, ΔΗΛΩΣΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ
Του…………………….κατοίκου……….
Ο Δημήτριος ΑΝΤΩΝΙΟΥ, Ιατρός κατ. Χαλκίδος, κατέθεσε ενώπιον του Εισαγγελέα Χαλκίδος την αρ. ΑΒΜ Α10/1688/27-05-2010 μήνυση με την οποία μηνύει αριθμό Ελλήνων Βουλευτών για Εσχάτη Προδοσία διαπραχθείσα δια των όρων του «Μνημονίου» (σύμβαση δανείου) συναφθέντος μεταξύ της Ελληνικής Κυβέρνησης αφενός και της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας και του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου (εφεξής ομού καλουμένων ως «Τρόικα») αφετέρου, σύμφωνα με τα γεγονότα και το σκεπτικό της μήνυσης.
Συγκεκριμένα ο μηνυτής Δημ. Αντωνίου ζητώ την ποινική δίωξη των βουλευτών που ψήφισαν τον νόμο 3845/06-05-2010 την 06-05-2010 στην Ελληνική Βουλή για το έγκλημα της εσχάτης προδοσίας σύμφωνα με το άρθρο 134 παρ.1Ββ, παρ. 2α,β, άρθρο 134α , ε, δ, γ, ε, στ, η και άρθρο 135 παρ.1-4 του ΠΚ., για τον λόγο ότι αυτοί παρέβησαν τα άρθρα 1, 28, 52, 60 παρ.1, 73 παρ.1,2, 82 του Συντάγματος.
Επειδή κι εγώ επιβεβαιώνω και προσυπογράφω τα γεγονότα και το (νομικό) σκεπτικό της μήνυσης κι επειδή οι παραπάνω αξιόποινες πράξεις των ελλήνων βουλευτών έθιξαν και προσέβαλαν την τιμή, αξιοπρέπεια και υπόληψή μου ως ατόμου και πολίτη,
ΔΗΛΩΝΩ παράσταση πολιτικής αγωγής στην παραπάνω μήνυση του Δημ. Αντωνίου για την χρηματική μου ικανοποίηση λόγω ηθικής βλάβης που υπέστην από τις παράνομες πράξεις των μηνυθέντων, ύψους 50 ευρώ ( με επιφύλαξη) από το Ελληνικό Δημόσιο κα από το καθένα των μηνυθέντων (ΑΚ 932, ΚΠΔ 63, 82-84, Συντ.120).
Αριθμός βιβλίου μηνύσεων: ……………………
Παρακαλώ η παρούσα να διαβιβαστεί στην Εισαγγελία Χαλκίδος για να συσχετιστεί με την παραπάνω μήνυση Α10/1688/27-05-2010 του Δημ. Αντωνίου σε αυτήν.
Αντίκλητο δικηγόρο διορίζω τον Ιωάννη Τριμίντζιο, δικηγόρο Χαλκίδος, Φαρμακίδου 3, Τ.Κ: 341 00 Χαλκίδα, τηλ. 22210-818150, 6944 675097.
πόλη.....….. Ο μηνυτής-δηλών
ΣΤΕΙΛΤΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΑΙΤΗΣΗ , ΥΠΟΓΕΓΡΑΜΜΕΝΗ ΟΜΩΣ ΓΙΑ ΤΟ ΓΝΗΣΙΟ ΤΗΣ ΥΠΟΓΡΑΦΗΣ ΣΑΣ ΑΠΟ ΚΑΠΟΙΟ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΤΜΗΜΑ Η Κ.Ε.Π ,ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟ ΠΑΡΑΒΟΛΟ ΤΩΝ 10 ΕΥΡΩ ΣΤΟΝ Κ. ΤΡΙΜΙΝΤΖΙΟ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΘΑ ΤΗ ΔΙΑΒΙΒΑΣΕΙ ΣΤΗΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΙΑ ΧΑΛΚΙΔΑΣ.