slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

ΕΚΒΙΑΖΕΙ


Σαμαράς: «Στο κενό τα ψευτοδιλήμματα του ΠΑΣΟΚ»

Για ψευτοδιλήμματα που θέτει η κυβέρνηση και τα οποία όπως είπε θα πέσουν στο κενό έκανε λόγο το Σάββατο από τα Τρίκαλα, όπου περιοδεύει, ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Αντώνης Σαμαράς.

«Σε ώρες μεγάλης και βαθιάς οικονομικής κρίσης μια κυβέρνηση σοβαρή πρέπει να επενδύει στην αλήθεια και όχι στο ψέμα. Τα ψευτοδιλήμματα τα οποία όλοι καταλαβαίνουμε ότι πρόκειται να βάλει τις επόμενες μέρες ο κ. Παπανδρέου, θα πέσουν στο κενό» είπε χαρακτηριστικά και πρόσθεσε:

«Ο κόσμος χρειάζεται τη γνώση του τι συμβαίνει, τη γνώση το ποιος μας έφερε εδώ και τη γνώση κυρίως, το ποιος μπορεί να μας βγάλει από αυτό το τέλμα».

Επίσκεψη Χαράλαμπου Κόκκινου στο εκλογικό κέντρο του υποψήφιου Δημάρχου Πάρου Χρήστου Βλαχογιάννη

Το εκλογικό κέντρο του υποψήφιου Δημάρχου Πάρου Χρήστου Βλαχογιάννη με τον συνδυασμό «ΕΝΙΑΙΑ ΚΙΝΗΣΗ ΠΟΛΙΤΩΝ ΕΝΟΤΗΤΑ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ» επισκέφθηκαν σήμερα το πρωί, 23-10-2010, ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Νοτίου Αιγαίου με τον συνδυασμό «ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΗΣΙΑ ΜΑΣ» Χαράλαμπος Κόκκινος και οι υποψήφιοι περιφερειακοί σύμβουλοι του από την Πάρο Σαρρή - Παπακυρίλλου Θεοδώρα, Πετρόπουλος Δημήτριος, Μπιζάς Κωνσταντίνος. Τον κ. Κόκκινο υποδέχθηκε στο εκλογικό κέντρο ο υποψήφιος Δήμαρχος Χρήστος Βλαχογιάννης και είχαν με τον συνομιλία με θέμα τις δημοτικές και περιφερειακές εκλογές της 7ης Νοεμβρίου 2010.

Περιοδεία Κόκκινου στην Άνδρο

Την Άνδρο ο επισκέφτηκε Ο επικεφαλής του συνδυασμού "Νέα Εποχή για τα νησιά μας" συνοδευμένος από τους υποψηφίους συμβούλους της περιφερειακής ενότητας του νησιού, τον Κο Δαλέζιο Ιωάννη, τον κο Λοτσάρη Δημήτρη και τον κο Λώλο Αθανάσιο. Ό Κόκκινος είχε διαδοχικές συναντήσεις και με τους τρεις δημάρχους του νησιού αλλά και με τους επικεφαλείς των δημοτικών συνδυασμών που συμμετέχουν στις προσεχείς αυτοδιοιηκητικες εκλογές . Πραγματοποίησε πέντε ανοιχτές συγκεντρώσεις, ενώ συνομίλησε με εργαζόμενους του εργοστασίου της ΔΕΗ της περιοχής και αντάλλαξε απόψεις με κατοίκους της Άνδρου.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥ ΚΟΚΚΙΝΟΥ

ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟΥ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΥ ΝΟΤΙΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ
«ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΗΣΙΑ ΜΑΣ»

ΠΕΡΙΟΔΕΙΑ ΣΤΗΝ ΑΝΔΡΟ

Η ΑΝΕΡΜΑΤΙΣΤΗ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΚΑΤΑΔΙΚΑΖΕΙ
ΤΟ ΝΗΣΙ ΤΗΣ «ΝΑΥΤΟΣΥΝΗΣ» ΣΕ ΜΑΡΑΣΜΟ


Χτες Παρασκευή 22 Οκτωβρίου, ο κ Χαράλαμπος Κόκκινος περιόδευσε στην Άνδρο, συνοδευμένος από τους υποψηφίους συμβούλους της περιφερειακής ενότητας του νησιού, τον Κο Δαλέζιο Ιωάννη, τον κο Λοτσάρη Δημήτρη και τον κο Λώλο Αθανάσιο.
Επισκέφτηκε και τους τρεις δήμους και είχε διαδοχικές συναντήσεις με τους δημάρχους του νησιού αλλά και με τους επικεφαλείς των δημοτικών συνδυασμών που συμμετέχουν στις προσεχείς αυτοδιοιηκητικες εκλογές.
Συνομίλησε με εργαζόμενους του εργοστασίου της ΔΕΗ της περιοχής και αντάλλαξε απόψεις με κατοίκους της Άνδρου κατά τη διάρκεια της περιοδείας του στην κεντρική αγορά της Χώρας, του Γαυρίου και του Μπατσίου.
Πραγματοποίησε πέντε (5) ανοιχτές συγκεντρώσεις στη Χώρα, στο Κόρθι , στην Παλαιόπολη, στο Μπατσί και στο Γαύριο, με μεγάλη προσέλευση των κατοίκων οι όποιοι αναγνώρισαν την συνεισφορά του κου Κόκκινου στην ανάπτυξη του νησιού κατά τη διάρκεια της θητείας του ως Γενικός Γραμματέας της ΠΝΑ, αφού μέχρι το 2004 η Άνδρος είχε αποκλειστεί από τις κυβερνητικές επιλογές , τις αναπτυξιακή δράσεις και χρηματοδοτήσεις.
Με πολιτικές αποφάσεις του κου Κόκκινου , την περίοδο 2004-2009 εντάχτηκαν και χρηματοδοτήθηκαν δράσεις και έργα προϋπολογισμού 35 εκ. ευρώ μέσω του ΠΕΠ Νότιου Αιγαίου και του προγράμματος «ΘΗΣΕΑΣ».
-Λιμενικά Έργα
-Έργα Οδοποιίας
-Αθλητικά Έργα
-Περιβαλλοντικά Έργα
-Έργα στον τομέα της Υγείας
Ο κος Κόκκινος κατήγγειλε την κυβερνητική πολιτική , την πολιτική της «υποδούλωσης» στο ΔΝΤ που οδηγεί καθημερινά τη χώρα σε νέα αδιέξοδα και τους πολίτες σε απόγνωση. Κατήγγειλε επίσης την απραξία και την απουσία αναπτυξιακών δράσεων που οφείλεται στην έλλειψη σχεδιασμού και πολιτικής βούλησης.
Η ανεργία διογκώνεται , οι κάτοικοι εγκαταλείπουν το νησί , οι παροχές Υγείας δεν ανταποκρίνονται στις ανάγκες των πολιτών , η οικοδομική δραστηριότητα σταμάτησε και είναι έντονη πια η απραξία και η στασιμότητα σε ότι αφορά έργα υποδομής στην Άνδρο.
Το νησί της «ναυτοσύνης» δυστυχώς βιώνει τον μαρασμό , την οπισθοδρόμηση και τον αποκλεισμό εξαιτίας της ανερμάτιστης κυβερνητικής πολιτικής.
●Συνεχίζοντας την περιοδεία του στις Κυκλάδες, αύριο Σάββατο 23 Οκτωβρίου, ο κος Κόκκινος θα επισκεφτεί την Πάρο και την Αντίπαρο.


Ο Αντώνης στο λαό και ο Γιώργος στο κλειστό

Ο Αντώνης στα Τρίκαλα στο πεζοδρόμιο ανάμεσα στο λαό και ο Γιώργος στο Περιστέρι στο κλειστό ανάμεσα σε υποψήφιους δημοτικούς και περιφερειακούς σύμβουλους και τους συγγενείς τους .

papandreou2.jpg

Περίπου 300 άτομα άκουσαν την ομιλία του Γιώργου χθες στο Περιστέρι. Φυσικά, η συντριπτική πλειοψηφία των παρευρισκομένων, ήταν υποψήφιοι δημοτικοί και περιφερειακοί σύμβουλοι, καθώς και οι συγγενείς τους. Για τέτοια επιτυχία μιλάμε… Πάντως ο πρωθυπουργός δεν πτοήθηκε, και σύμφωνα με πληροφορίες είναι αποφασισμένος να συνεχίσει την προσπάθεια ενίσχυσης του Σγουρού. Μάλιστα στην επόμενη ομιλία του, ελπίζει να σπάσει το φράγμα των... 500 ατόμων.

tamilos_samaras_trikala.jpg

Στις 9.30 το πρωί ο κ. Σαμάρας επισκέφθηκε την Νομαρχία συνοδευόμενος από τον υποψήφιο Περιφερειάρχη Θεσσαλίας Κώστα Αγοραστό, τους βουλευτές των Τρικάλων και στελέχη της τοπικής Νέας Δημοκρατίας.

Εκεί τον υποδέχθηκε στο γραφείο του ο Νομάρχης Ηλίας Βλαχογιάννης και είχαν μία συζήτηση, για μισή περίπου ώρα, για τις τρέχουσες πολιτικές εξελίξεις και για τις επικείμενες αυτοδιοικητικές εκλογές του Νοεμβρίου.

Στη συνέχεια ο κ. Σαμαράς επισκέφθηκε το Εργατικό Κέντρο Τρικάλων όπου την υποδέχθηκε η Πρόεδρος Ντίνα Δήμα και μέλη της διοίκησης.

Στη συζήτηση που έγιναν αναφορές και για το πρόβλημα της ανεργίας που μαστίζει τον Νομό Τρικάλων.

Ακολούθως ο κ. Σαμαράς και αφού ενδιάμεσα έμπαινε στα καταστήματα της πόλης και άκουγε παράπονα για την οικονομική κατάσταση της χώρας από τους καταστηματάρχες κατευθύνθηκε στο εκλογικό κέντρο του Μιχάλη Ταμήλου.

Στις δηλώσεις του ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας στήριξε την υποψηφιότητα του κ. Ταμήλου αλλά και του κ. Αγοραστού για την Περιφέρεια Θεσσαλίας και εξέφρασε την βεβαιότητά του ότι στις εκλογές του Νοεμβρίου οι πολίτες θα στηρίξουν τους συνδυασμούς της Νέας Δημοκρατίας και γι ακόμη μία φορά επέκρινε την οικονομική πολιτική της κυβέρνησης.

Στη συνέχεια ο κ. Σαμαράς περιόδευσε στην κεντρική οδό των Τρικάλων Ασκληπιού όπου χαιρέτησε θαμώνες καφετεριών και απόλαυσε το καφεδάκι του λίγο πριν αναχωρήσει για Καλαμπάκα όπου θα επισκεφθεί το εκλογικό κέντρο του Βύρωνα Μπουτίνα.

Πηγή: trikalanews.gr


ΠΑΡΑΔΟΧΗ ΤΟΥ ΓΑΠ ΟΤΙ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΧΡΕΩΣΕ ΤΗ ΧΩΡΑ 160 ΔΙΣ!!!!

Όλοι μας μπορούμε να κάνουμε σχόλια και να πούμε το μακρύ μας και το κοντό μας. Για να μη σχολιάζουμε συνέχεια, δείτε το debate Καραμανλή-Παπανδρέου για τις εκλογές της 4ης του Οκτώβρη 2009. Τα σχόλια δικά σας. 'Ενα μόνο απο μας. Στην πρώτη του τοποθέτηση ο ΓΑΠ κατηγορεί τον Καραμανλή ότι πήγε το χρέος από 160 δις το 2004 στα 260 δις το 2009.
Τι είπε δηλαδή; ότι το ΠΑΣΟΚ παρέδωσε χρέος 160 δις!!! Δείτε τα πρώτα 7 λεπτά να τον ακούσετε.
Έχει κι άλλα ωραία φαιδρά και ευτράπελα.


Να τον χαίρεστε συντρόφια και
Να τον ξαναψηφίσετε βρε...

Μανώλης εξ Απειράνθου

Το σχόλιο της ημέρας.... (video)

Από την Κατερίνα Ακριβοπούλου στον ΣΚΑΙ....
Για την "επιδότηση" με 100-300€ των συνταξιούχων λόγο...
...Η εξαγορά της ψήφου σε ιστορικό χαμηλό! (ατάκα της Ελληνοφρένειας...)
Δείτε το video..taxalia.blogspot.com.