slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

Ορκίζεται σήμερα το νέο Δημοτικό Συμβούλιο


Σήμερα Κυριακή 19 Δεκεμβρίου 2010 στις 13:30 στο Δημαρχείο θα πραγματοποιηθεί η ορκωμοσία των μελών του νέου Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου «Νάξου και Μικρών Κυκλάδων» που εξελέγη από τις εκλογές της 7ης και 14ης Νοεμβρίου 2010.

Ήδη ο νέος Δήμαρχος «Νάξου και Μικρών Κυκλάδων» Μανώλης Μαργαρίτης έχει πάρει τις αποφάσεις του σχετικά με τους έξι αντιδημάρχους και τον νέο πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου.

Ο κ. Μαργαρίτης θα προτείνει για τη θέση τού προέδρου τού δημοτικού συμβουλίου τον κ. Φώτη Μαυρομμάτη (ήρθε δεύτερος σε ψήφους, 923, στην εκλογική περιφέρεια Νάξου). Οι έξι αντιδήμαρχοι, είναι οι εξής: Τ. Πρωτονοτάριος (πρώτος σε ψήφους στην εκλογική περιφέρεια Νάξου, με 1.219), Δημήτρης Λιανός (τρίτος στην ίδια περιφέρεια, με 880), Μανώλης Πολυκρέτης (874, 4ος), Αργύρης Ανεβλαβής (595, 7ος), και οι τρεις τελευταίοι από την εκλογική περιφέρεια Νάξου. Ενώ, από την εκλογική περιφέρεια Δρυμαλίας, επελέγησαν και οι δύο επίσης αντιδήμαρχοι κ. Απόστολος Ψαρράς, πρώτος, με 802 ψήφους και Αντώνης Μανιός, δεύτερος με 790…