slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

Νέο κανό για τον Πρωθυπουργό


Νέο κανό για τον Πρωθυπουργό
Τραβάει κουπί ο Γιώργος Παπανδρέου- και οχι μόνο εκείνο της χώρας- αλλά και του καινούργιου του κανό. Ως φυσιολάτρης και fit πρωθυπουργός δεν θα μπορούσε παρά να ξεκινήσει τα θερινά σπορ μιας και ο καιρός πλέον το επιτρέπει.
Άφησε τα βουνά και το αγαπημένο του Mountain bike αξίας 5.000 ευρώ και χάρην της εγχώριας λιτότητας έπιασε κουπί για ένα πιο οικονομικό σπόρ, όπως το κανόε-καγιάκ. Το καινούργιο του απόκτημα αυτή τη φορά είναι ένα ντιζαινάτο και επαγγελματικών προδιαγραφών κανό αξίας σχεδόν 1000 ευρώ.
Στην πραγματικότητα, ο πρωθυπουργός είχε ένα ατύχημα πριν λίγο καιρό με το ποδήλατό του , όταν υπέστη σοβαρή βλάβη στον κόκκυγα. Οι γιατροί τον συμβούλεψαν ότι η καλύτερη θεραπεία είναι η κωπηλασία.
Έτσι προέκυψε και η γνωριμία του με τον πρώην παίκτη του ριάλιτι "Syrvivor",...

Μνημόσυνο για τα θύματα της ομάδας ΔΙ.ΑΣ

Πλήθος κόσμου πρίν μια ώρα στο σημείο όπου πριν 40 μέρες σκοτώθηκαν τα δυο παλικάρια της ομάδας ΔΙ.ΑΣ. απο τα πυρά κακοποιών.
Αισθητή η παρουσία της ομάδας ΔΙ.ΑΣ. Πειραιά.

Δεν πιάνουνε και τα τάματα τώρα τελευταία!!!


Σε αναβρασμό οι Κυκλάδες για τα θέματα υγείας. Έτσι μετά την Πάρο, και στην Σύρο, η Λαϊκή συνέλευση προχώρησε σε κατάληψη του ταμείου του Νοσοκομείου, διαμαρτυρόμενη...

Π. Ψωμιάδης:Όσοι με κατηγορούν επειδή μείωσα το πρόστιμο σ’ έναν ετοιμοθάνατο, μάλλον πιστεύουν ότι καλώς παίρνουν το σπίτι του κοσμάκη για 1.000 ευρώ

Καταδικάστηκε το ανθρώπινο πρόσωπο που πρέπει να δείχνει το κράτος απέναντι στους πολίτες. Όμως δεν φοβόμαστε. Χάσαμε μία μάχη, αλλά θα κερδίσουμε τον πόλεμο με τους συκοφάντες.
Οι γνωστοί άγνωστοι κατάφεραν να δημιουργήσουν το κατάλληλο κλίμα γι’ αυτό με δημοσιεύματα σε μερίδα του Τύπου που προδίκαζαν την έκβαση της δίκης.
Ακόμη και σήμερα, καλυμμένοι πίσω από την ανωνυμία του ίντερνετ, με ύβρεις και χτυπήματα κάτω από τη μέση επιχειρούν να επιβάλλουν την έκπτωσή μου με μία ξεκάθαρα πολιτική δίωξη.

Όλοι οι πολιτικοί άφησαν το σημάδι τους στην Ελλάδα, ο ΓΑΠ θα αφήσει λεκέ!

Από την ίδρυση της χώρας μας μέχρι και σήμερα έχουν περάσει αμέτρητοι πολιτικοί σε πολλά πόστα. Αμέτρητες και οι πολιτικές αποφάσεις, αποχρώσεις και ιδεολογίες, από τις πιο ήπιες μέχρι τις..... πιο ακραίες. Όλοι τους κάτι άφησαν πίσω τους. Ακόμη και οι χειρότεροι


Μέχρι και η χρεοκοπία Τρικούπη, με τα υπέρογκα δάνεια που αυτός λάμβανε, μας άφησε έργα υποδομής που μέχρι σήμερα χρησιμοποιούμε.


Μετά την πραξικοπηματική επιβολή του Μνημονίου από την κυβέρνηση Παπανδρέου, την επέλαση των νεοφιλελεύθερων όρνεων που δηλητηρίασαν με τα μέτρα-σοκ το σώμα της Ελλάδας και τώρα περιμένουν αργά και βασανιστικά να εκπνεύσει για να σκυλεύσουν τον νεκρό τί άλλο μπορεί να μείνει;


Μόνο η αντίδραση και η αυτο-οργάνωση...

Δεν έχουν αλλάξει τα σχέδια του Κ. Καραμανλή

Δεν έχουν αλλάξει τα σχέδια του Κώστα Καραμανλή σχετικά με την δημόσια τοποθέτησή του για τα πεπραγμένα της πρωθυπουργικής θητείας του.Παρά τις φήμες για πρόθεσή του να μιλήσει το προσεχές διάστημα, μετά και από συνεννόηση με τον πρόεδρο της ΝΔ Αντώνη Σαμαρά, για θέματα που σχετίζονται με την κατάσταση της οικονομίας τότε και σήμερα, σύμφωνα με απολύτως εξακριβωμένες πληροφορίες του star.gr δεν υπάρχει η παραμικρή αλλαγή στα σχέδιά του πρώην πρωθυπουργού.

Νέο ρεκόρ Πα.Σο.Κ.: Στο 1,69 η αμόλυβδη, στο 1 ευρώ!!! το πετρέλαιο θέρμανσης και στα 2 ευρώ!!! η ενισχυμένη αμόλυβδη..



93 λεπτά!!! είχε η Βενζίνη 
την εποχή που  
υποτίθεται αυτός ο αλήτης 
ο Καραμανλής!!!
κατάστρεφε  τη χώρα 

Συγχαρητήρια σε Ρόβλια και Χρυσοχοΐδη..
Α,και παραλίγο να το ξεχάσουμε.. Ο Καραμανλής φταίει φυσικά για την βεζίνη και το πετρέλαιο

Το ένα ρεκόρ μετά το άλλο σπάνε οι τιμές των καυσίμων στην χώρα μας και οι μετακινήσεις για την περίοδο του Πάσχα που πλησιάζει αναμένεται – αν ...γίνουν – να “κάψουν” κυριολεκτικά τους πολίτες.
Παράλληλα, τα νοικοκυριά βρίσκονται μπροστά στο δίλημμα να “ξηλωθούν” τώρα, αποθεματοποιώντας πετρέλαιο θέρμανσης ενόψει του χειμώνα, ή να περιμένουν με την ελπίδα ότι..








ΑΝΑΡΩΤΗΘΗΚΑΤΕ ΠΟΤΕ ΤΟ ΓΙΑΤΙ TOΣΟ ΠΟΛΥ ΛΑΣΠΗ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ

ΕΧΕΙ ΠΕΣΕΙ ΤΟΣΗ ΛΑΣΠΗ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ ΧΡΟΝΙΑ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΜΕ ΑΥΤΗ ΤΗ ΛΑΣΠΗ ΤΟ ΠΑΣΟΚΙΚΟ-ΕΡΓΟΛΑΒΙΚΟ-ΜΙΝΤΙΑΚΟ ΚΑΤΕΣΤΗΜΕΝΟ ΝΑ ΧΤΙΣΕΙ ΑΚΟΜΑ ΜΙΑ ΕΛΛΑΔΑ.


ΠΟΛΥ ΛΑΣΠΗ ΡΕ ΕΛΛΗΝΕΣ.

ΑΝΑΡΩΤΗΘΗΚΑΤΕ ΠΟΤΕ ΓΙΑΤΙ;
ΓΙΑΤΙ Ο ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΠΟΤΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΕΣΤΟΣ ΣΤΟ ΠΑΣΟΚΙΚΟ-ΕΡΓΟΛΑΒΙΚΟ-ΜΙΝΤΙΑΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ;