slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

ΕΔΩ ΚΑΙ ΑΚΡΕΤΟΥΣ ΜΗΝΕΣ ΛΕΓΑΜΕ ΝΑ ΦΥΓΕΙΣ

www.gataros1
ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΑΠΟ ΟΤΙ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΘΑ ΞΕΚΟΥΜΠΙΣΤΕΙΣ!

Λαγός ο Γιώργος

Θα  μείνει στην ιστορία. αυτό που έγινε σήμερα, μια κυβέρνηση με 160 βουλευτές και με 10 μονάδες  διαφορά από το δεύτερο κόμμα, ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΜΜΕ ΥΠΕΡ ΤΗΣ με μόλις 20 μήνες θητεία στην εξουσία, προέβη σε άτακτη υποχώρηση κάτω από το βάρος της λαϊκής οργής. Στην ουσία εκδιώχθηκε από το λαό μέχρι πρότινος, ο πανίσχυρος πρωθυπουργός, ο αγαπημένος Γιώργος των ΜΜΕ, είναι πλέον  πρωθυπουργός και αρχηγός κόμματος υπό προθεσμία. 

Σαμαράς προς Παπανδρέου: φύγε από την πρωθυπουργία


Ότι πεις πρόεδρε
Στην τηλεφωνική τους επικοινωνία ο Γ. Παπανδρέου ζήτησε πάλι από τον Αντώνη Σαμαρά συναίνεση και κυβέρνηση κοινής αποδοχής. Ο αρχηγός της ΝΔ έθεσε δυο όρους: Να μην είναι ο ίδιος πρωθυπουργός και να γίνει επαναδιαπραγμάτευση του Μνημονίου και του Μεσοπρόθεσμου.
Η συνομιλία κράτησε 2ο λεπτά περίπου

Διαψεύδει η ΝΔ τα σενάρια περί συνάντησης Σαμαρά με εκπρόσωπο του Πρωθυπουργού

Διέψευσε -δια του εκπροσώπου της Γιάννη Μιχελάκη- κατηγορηματικά η Ν.Δ. (taxalia.blogspot.com) τη "ράδιο αρβύλα" που διακινήθηκε σήμερα από τον γνωστό μυθομανή ΠΑΣΟΚο δημοσιογράφο Μπόνιο του Κουρδιστό Πορτοκάλι, ότι ο Σαμαράς συναντήθηκε με εκπρόσωπο του Πρωθυπουργού.

Με τέτοιες ειδήσεις πρέπει να είστε ιδιαίτερα επιφυλακτικοί μιας και οι δημοσιογράφοι έχουν έφεση στο να κατασκευάζουν ειδήσεις όταν δεν υπάρχουν προκειμένου να κερδίσουν μερικά κλικάκια και να πουλήσουν φύλλα.

Ο συγκεκριμένος δημοσιογράφος είναι άλλο ένα κλασικό παράδειγμα που αφού μας φόρτωσε τον ΓΑΠ, ποιος μπορεί να ξεχάσει τι αποκλειστικές φωτογραφίες του στην Πάρο όπου ο ΓΑΠ κατάμαυρος απ΄τον ήλιο και ευρισκόμενος στην αντιπολίτευση, συσκεπτόταν δήθεν με τον Ραγκούση και κρατούσε μπροστά του ένα μπακαλοτέφτερο... αφού λοιπόν ο κ. Μπόνιος μας φόρτωσε τον ΓΑΠ και αφού προφανώς τον έριξαν στη μοιρασιά τώρα κάνει εναγώνιες προσπάθειες να χωθεί στη ΝΔ... αλλά έχουν γνώση οι φύλακες

Επιτέθηκαν με αυγά και μπουκάλια νερού στον ΓΑΠ!!

Με αυγά, μπουκάλια και γιουχαΐσματα έγινε δεκτός ο ΓΑΠ από τους διαδηλωτές στο κέντρο της Αθήνας. Οι διαδηλωτές πέταξαν αυγά και μπουκάλια νερό στο αυτοκίνητο, ενώ επιχειρούσε να περάσει από την Ηρώδου Αττικού για να φτάσει στο Προεδρικό Μέγαρο.

Νωρίτερα είχαν γίνει προσαγωγές διαδηλωτών που δεν άφηναν τον βουλευτή του ΠΑΣΟΚ Κ.Γείτονα να μπει στην Βουλή.

Η αστυνομία έχει δημιουργήσει ειδική διαδρομή για να περνούν τα βουλευτικά αυτοκίνητα, η οποία περνάει από τους παρακάτω δρόμους: Β. Γεωργίου, Ρηγίλλης και Β. Σοφίας.

Eτοιμάζει "ηρωική" έξοδο

Παπανδρέου,Παπούλια,papandreou,papoulia

Η χθεσινή παραίτηση Λιάνη ήταν η απαρχή  ραγδαίων εξελίξεων στο πολιτικό σκηνικό της χώρας. Ο πρωθυπουργός και οι Κηπουροί του  έκαναν  ολονύκτιες δραματικές συσκέψεις σε Καστρί και Μαξίμου  προσπαθώντας  να βρουν λύση στην στο χάος που δημιούργησαν. Όλες οι πληροφορίες συγκλίνουν ότι το μεσοπρόθεσμο θα το ψηφίσουν περίπου 144-145 βουλευτές του ΠαΣοΚ  με αποτέλεσμα πτώση της Κυβέρνησης... και του τέλους της επιθεώρησης με τίτλο  Γιωργάκης  Πρωθυπουργός. 

Σχεδίαζαν να δολοφονήσουν τον Κώστα Καραμανλή !


Τα "ΕΠΙΚΑΙΡΑ" αποκαλύπτουν άκρως απόρρητα έγγραφα του Σχεδίου "Πυθία Ι"...που είχε στόχο τη δολoφονία του πρώην πρωθυπουργού κ. Κώστα Καραμανλή.

To απόρρητο έγγραφο περιέχει αποσπάσματα Δελτίου Πληροφοριών που προέρχονται από Ρώσο Αξιωματούχο με φερόμενη πηγή προέλευσης την FSB (Ρωσική Ομοσπονδιακή Υπηρεσία Ασφάλειας).

H συνέχεια στο taxalia.blogspot.com

Συνάντηση του Δημάρχου Νάξου και Μικρών Κυκλάδων, Μανόλη Μαργαρίτη, με τον Περιφερειάρχη Νοτίου Αιγαίου, Γιάννη Μαχαιρίδη.


     Το Σάββατο, 11/6/2011, πραγματοποιήθηκε στο Δημαρχείο συνάντηση μεταξύ του Δημάρχου Νάξου και Μικρών Κυκλάδων, Μανόλη Μαργαρίτη και του Περιφερειάρχη Νοτίου Αιγαίου, Γιάννη Μαχαιρίδη, συνοδευόμενος από τον Πρόεδρο του Περιφερειακού Συμβουλίου, Γιώργο Γκούφα και τον Περιφερειακό Σύμβουλο, Λάζαρο Θεόφιλο.

Η ΛΑΪΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ Καταγγέλλειi στους δημότες την νέα δημοτική


 ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ


ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΤΑΚΤΗ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ

Πρόσληψη όχι μόνο 23 αλλά πολύ περισσότερων, όσων χρειάζονται για την πραγματική κάλυψη των αναγκών, με μόνιμη και σταθερή εργασία με απόφαση του Δ.Σ. για να μην είναι μονίμως όμηροι και έρμαιο της κάθε δημοτικής αρχής οι εργαζόμενοι στην καθαριότητα.
Αυτή ήταν η πρόταση της ΛΑΪΚΗΣ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗΣ ΝΑΞΟΥ & ΜΙΚΡΩΝ ΚΥΚΛΑΔΩΝ στη σημερινή έκτακτη συνεδρίαση του Δ.Σ.
Η ΛΑΪΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ αποκάλυψε:

Γιάννης BΡΟΥΤΣΗΣ: Γιατί δεν περιλαμβάνει το Μεσοπρόθεσμο τα 11,8 δις που μας είπε πριν ένα μήνα η Κυβέρνηση ότι θα μαζέψει;


«Δεν πέρασε ούτε ένας μήνας, από τότε που η κυβέρνηση, εν μέσω διθυράμβων, εξήγγειλε για πολλοστή φορά, την πρόθεσή της να καταπολεμήσει αποτελεσματικά τη φοροδιαφυγή! Η κριτική που ασκήσαμε τότε στηρίχθηκε στο γεγονός, ότι η κυβέρνηση επανερχόταν με «ξαναζεσταμένες εξαγγελίες» κατά της φοροδιαφυγής, προσπαθώντας όμως να κερδίσει τη μάχη των εντυπώσεων.