slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

Μας έχει κάνει τη ζωή...ποδήλατο

Πάντα αθλητικός ο ξεκούραστος, τηλεδιασκέφτεται από τη Σκιάθο μέσω i-pad και δίνει εντολές στη Μέρκελ και στο Σαρκοζί για το πως πρέπει να πορευθούν.






Είναι όμως μάτι μην τον πιάσει, αθλητικότατος

Αιμοληψία για την ενίσχυση της Τράπεζας Αίματος του Συλλόγου Φιλωτιτών Νάξου


 Αιμοληψίες:
 Παρασκευή  12 Αυγούστου, ώρες: 09:30-13:00                                          
 Σάββατο 13 Αυγούστου, ώρες: 09:00-13:00 & 17:30-20:30
 Κυριακή 14 Αυγούστου, ώρες: 09:30-13:00



Αφιερωμένο στα παπαγαλάκια Χατζηνικολάου: Βέτο στο ΝΑΤΟ για να μείνει στην Ελλάδα το Αιγαίο! (2005)

Χθες τα παπαγαλάκια που έχει αφήσει στη θέση του στο ραδιόφωνο ο χατζηνικολάου, επειδή ζορίστηκαν να μεταφέρουν την αποκάλυψη ότι Σημίτης-Παπανδρέου είχαν συμφωνήσει να περιορίσουμε τα ελληνικά χωρικά ύδατα στα 6 μίλια και προκειμένου να ρεφάρουν τις εντυπώσεις είπαν σε κάποια φάση έτσι στο άσχετο ότι "φταίει όμως και ο Καραμανλής"... χωρίς εννοείται να πούνε ότι επί Καραμανλή οι συνομιλίες είχαν παγώσει. Τους αφιερώνουμε λοιπόν το παρακάτω γιατί στον Καραμανλή μπορούμε να προσάψουμε πολλά αλλά προδότης σαν αυτόν που στηρίζει με νύχια και δόντια ο Νικολάκης δεν ήταν:

Της ΚΥΡΑΣ ΑΔΑΜ

Η τουρκική κυβέρνηση έχει ζητήσει επισήμως από το ΝΑΤΟ να αναλάβει αυτή το μισό Αιγαίο ως δική της περιοχή ευθύνης για έρευνα και διάσωση και η μεταβολή αυτή να συμπεριληφθεί στο σχετικό ΝΑΤΟϊκό εγχειρίδιο. Το θέμα αυτό αναμένεται να συζητηθεί στα αρμόδια όργανα της Συμμαχίας τον προσεχή Οκτώβριο, με την ΝΑΤΟϊκή πλευρά πρόθυμη να αναζητήσει «νέα λύση» και την ελληνική πλευρά να απειλεί με βέτο σε πολιτικό επίπεδο, αν δεν διατηρήσει η Αθήνα την ευθύνη για έρευνα και διάσωση στην περιοχή του FIR Αθηνών.

Αναλυτικότερα:

Δεν το λέω εγώ... το ΒΗΜΑ το λέει... το 2004: Οι ακάλυπτες επιταγές-Χρέη και αιτήματα παραπέμπονται στο 2004!

ΒΗΜΑ 22/12/2002
Νίκος Νικολάου

Ολίγον ενδιαφέρει την κοινή γνώμη η μετωπική σύγκρουση κυβέρνησης και αντιπολίτευσης που εκδηλώθηκε με αφορμή τον προϋπολογισμό του 2003. Πρόκειται για την «κολόνια που κρατάει χρόνια», όπως διηγείται και το γνωστό λαϊκό άσμα. Εκείνο, νομίζω, που συγκράτησαν όλοι όσοι παρακολούθησαν την κοινοβουλευτική συζήτηση που άρχισε την περασμένη Τετάρτη και λήγει σήμερα το βράδυ είναι ότι ο προϋπολογισμός του 2003 δεν έχει απλώς τις αβεβαιότητες της διεθνούς ύφεσης και του επικείμενου πολέμου στο Ιράκ αλλά θα συσσωρεύσει νέα χρέη τα οποία θα κληθούμε όλοι οι πολίτες να πληρώσουμε τα επόμενα χρόνια.

O Καραμανλής παρέδωσε την χώρα (Α-) κι ο Ηρόστρατος ΓΑΠ την κατήντησε (CCC)!

Ο Καραμανλής παρέδωσε την χώρα στην 32α θέση ,

ο ΓΑΠ την πήγε στην 123η!
Ο Καραμανλής παρέδωσε το Χρηματιστήριο στις 2680,