slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

Β.Κικίλιας: Να αποκλειστούν από το διαγωνισμό, όσοι παράνομα έκανα έρευνες στην ελληνική ΑΟΖ για τους Τούρκους


Mε άρθρο του στην ΑΞΙΑ ο Αναπληρωτής Γραμματέας Προγράμματος ΝΔ και επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης στη Περιφέρεια Αττικής Β. Κικίλιας καταγγέλει "ασαφή όρια και διακεκαυμένες ζώνες" στον Διαγωνισμό του ΥΠΕΚΑ , σχετικά με τους Υδρογονάνθρακες. Πριν δυο μέρες είχε τουιτάρει πως θα έβγαζε στην δημοσιότητα κάτι δυνατό... Το πε και το κανε... To άρθρο: 

Στην Ελλάδα όταν εντάσσεις ένα πολύ σημαντικό θέμα, μέσα στους κανονιστικούς κώδικες ενός νόμου, τότε είτε θες να το υποβαθμίσεις είτε να το νομιμοποιήσεις. 
Ας πάρουμε τα πράγματα από την αρχή:

Όχι από το Σ.τ.Ε. στην S&B του Κυριακόπουλου στη Μήλο

Ηχηρό "όχι" είπε το Συμβούλιο της Επικρατείας (ΣτΕ) στο αίτημα της εταιρείας S&B,συμφερόντων του επιχειρηματία Οδυσσέα Κυριακόπουλου, η οποία ζητούσε να ανασταλεί η από 21.9.2011 απόφαση του υπουργού Υγείας βάση της οποίας επιβλήθηκαν μέτρα για την προστασία της υγείας των κατοίκων της Μήλου από τη διάχυση περλίτη στον αέρα και την θάλασσα που δημιουργείται  λόγω της εξορυκτικής δραστηριότητας στο νησί.

Εμπρηστική επίθεση στο πατρικό της Σ. Γιαννακά

Εμπρηστική επίθεση στο πατρικό της Σ. Γιαννακά

Στόχος εμπρηστών έγινε τα ξημερώματα το πατρικό σπίτι της βουλευτού του ΠΑΣΟΚ, Σοφίας Γιαννακά.

Άγνωστοι με εύφλεκτο υγρό επιχείρησαν να βάλουν φωτιά στην είσοδο του σπιτιού της κα Γιαννακά στο χωριό Παραβόλα, έξω από το Αγρίνιο, αλλά ευτυχώς προκλήθηκαν μικρές υλικές ζημιές.
Είναι πολύ πιθανό οι ίδιοι δράστες να έβαλαν φωτιά και σε έναν κάδο απορριμμάτων λίγα μέτρα από το σπίτι της κα Γιαννακά.

"Η εγκληματική ενέργεια που έγινε κατά της κατοικίας της βουλευτού Σοφίας Γιαννακά απαιτείται να διαλευκανθεί αμέσως και είμαστε βέβαιοι ότι η έρευνα της Ελληνικής Αστυνομίας, που επιλήφθηκε ταχύτατα, θα αποδώσει καρπούς ώστε οι υπεύθυνοι να εντοπιστούν και να λογοδοτήσουν. Μόνο η άμεση και αυστηρή αντίδραση σε τέτοια φαινόμενα μπορεί να προστατεύσει την ελληνική κοινωνία από τον κίνδυνο του εκφασισμού που είναι, δυστυχώς, η κατάληξη της ισοπέδωσης, της δημαγωγίας και του λαϊκισμού", τονίζει σε ανακοίνωσή του το ΠΑΣΟΚ. 

O "Όμορφος κόσμος" στην Νάξο

 


Ε, όχι ρεπαιδιά δεν θα τ' αντέξουμε αυτό!!! «Κόβεται τούρκικο σήριαλ λόγω χαμηλής τηλεθέασης;»

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, οι υπεύθυνοι του Alpha δεν είδαν τα νούμερα που περίμεναν από τη νέα τούρκικη σειρά με τίτλο «Ρώτα την αγάπη» που προβάλλεται μετά το τέλος του κεντρικού δελτίου ειδήσεων με τον Αντώνη Σρόιτερ.

Καθώς η τηλεθέαση είναι αρκετά χαμηλή, οι υεπύθυνοι του καναλιού σκέφτονται, σύμφωνα με το STAR, να επαναφέρουν το  «Κάτι ψήνεται», δίνοντας έτσι  πρόωρο τέλος στο τούρκικο σήριαλ του καναλιού.

mediagate.gr

ΝΑΞΟΣ: Υποβολή αιτήσεων για διανομή τροφίμων σε τριτέκνους


ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΓΟΝΕΩΝ ΜΕ ΤΡΙΑ ΠΑΙΔΙΑ ΝΑΞΟΥ ΚΑΙ ΜΙΚΡΩΝ ΚΥΚΛΑΔΩΝ
Η προσωρινή Διοικούσα Επιτροπή του Συλλόγου Γονέων με Τρία Παιδιά Νάξου και Μικρών Κυκλάδων θα δέχεται αιτήσεις τριτέκνων για τη διανομή τροφίμων τη Δευτέρα 26, την Τρίτη 27 και την Τετάρτη 28 Μαρτίου 2012, από τις 18:00 έως τις 20:00, στο Πνευματικό Κέντρο του Ιερού Ναού Αγίου Νικοδήμου, Χώρας Νάξου
Τα δικαιολογητικά είναι:
I. Αίτηση του τελικού δικαιούχου για την.......

Μόνο από παραταξιακές εφημερίδες ... κάνει παρέμβαση ο Καραμανλής

Και όχι μέσω γιαλαντζί  "Ρεπορτάζ" που σαν πηγή έχουν τηνφαντασία ορισμένων ...

Να τα βλέπουν (και να τα διαβάζουν) οι κατ' επάγγελμα και κατά συρροή ψευδόμενοι παρουσιαστέςτων (ΔΗΘΕΝ) σκέψεών του...

Σε κανένα σημείο της παρέμβασής του μέσω του Ελεύθερου Τύπου ο Κ.Κ δεν διαχωρίζει τις θέσεις του από τον σημερινό πρόεδρο της Ν.Δ όπως θέλουν να μας πείσουν κάποιοι παπαγάλοι...

Τα τέσσερα φάουλ του Καμμένου και οι κίτρινες κάρτες

1) Αγαπητέ Πάνο ... με το θέμα του ελικοπτέρου δεν ξεκαθάρισες το πράγμα εντελώς. Μας έδειξες ένα ιδιωτικό συμφωνητικό που θα μπορούσε να είχε γραφεί και χθες και από οποιονδήποτε και που δεν φέρει κάποια κρατική σφραγίδα. Δεν έχει καν τις επαγγελματικές σφραγίδες των συναλλασομένων ... κάτι που δεν συμβαίνει ποτέ..

ΠΡΩΤΟΦΑΝΕΣ... ΔΕΝ ΘΑ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΕΙ Η ΜΑΘΗΤΙΚΗ ΠΑΡΕΛΑΣΗ ΣΤΗΝ ΚΑΛΛΙΘΕΑ!

Δεν έχει ξανασυμβεί στην Καλλιθέα... Ο δήμαρχος Κώστας Ασκούνης σε σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε σήμερα και υπό τον φόβο επεισοδίων, αποφάσισε να μην πραγματοποιηθεί η μαθητική παρέλαση! Μάλιστα έτρεχαν και δεν έφταναν προκειμένου να πάρουν όλους τους φορείς και συλλόγους τηλέφωνο και να τους ενημερώσουν... Ο δήμαρχος Καλλιθέας και......

Κάγκελα … παντού!

Γράφει ο Γιάννης Δ. Πρεβενιός
e-mail: prevejohn@yahoo.gr

Παρασκευή 23 Μαρτίου ώρα 22:00’ περνώ την πλατεία Συντάγματος όπου διαπιστώνω ότι τα κάγκελα που έχουν κλείσει την πλατεία προεκτείνονται κατά μήκος της Πανεπιστημίου σχεδόν ως το ύψος των Προπυλαίων!
Τα συνεργεία εργάζονται πυρετωδώς ενώ στις γωνίες των κάθετων στενών σουλατσάρουν κάτι περίεργοι τύποι οι οποίοι ...

Ακόμα γελάει ο Καραμανλής...

Σε κάθε έκδοση της εφημερίδας R.N αφιερώνει ένα τμήμα της με φωτό Καραμανλή και  ... τις "σκέψεις" του !!!

Πάντα ο Καραμανλής φέρνει πωλήσεις φύλλων...
Το ίδιο εφαρμόζει και στο αυριανό φύλλο...

Μόνο που εμφανίζει τον Καραμανλή να ... διαφωνεί με για τον... αντίπαλο :)

Το έδειξαν στον Κ.Κ και ακόμα γελάει ...


Υ.Γ: Να μήν επαναλάβουμε το τί "κολακευτικά" λόγια λέει ο Κ.Κ για τον συγκεκριμένο γιατί θα "θιχτεί" (ας γελάσω) ένα blog και θα μας απειλήσει ξανά...

Αποκλειστικες φωτογραφίες μετα την αναγγε λία αποχωρησης του Πάγκαλου απο την πολιτικη

%CE%BA%CE%BB%CE%B1%CE%BC%CE%B1+%CF%81%CE%BF%CE%BD%CE%B1%CE%BB%CE%BD%CF%84%CE%BF.bmp


210511-crowds-attend-the-funeral-procession-for-late-north-korean-leader-kim-.jpg

klama.JPG

το κλαμα πουτιν



Δεν ξεχνώ να αναρτήσω την Ελληνική Σημαία

Δεν ξεχνώ να αναρτήσω την Ελληνική Σημαία

Δεν ξεχνώ εν όψει της Εθνικής επετείου 25ης Μαρτίου 1821 να αναρτήσω την
Ελληνική Σημαία στο μπαλκόνι μου....
Αγαπώ την Πατρίδα....
Σέβομαι την ιστορία μου....
Τιμώ τους ήρωες προγόνους μου....
Υπερασπίζομαι την Εθνική μου κληρονομιά....
Νιώθω υπερηφάνεια, γιατί είμαι Έλληνας....
 . Δεν ξεχνώ αυτούς που αγωνίστηκαν για την ελευθερία μου....   

Πάγκαλος: "Εγκαταλείπω την πολιτική"

 
Πάγκαλος: "Εγκαταλείπω την πολιτική"
Την απόφασή του να μην είναι υποψήφιος στις επικείμενες βουλευτικές εκλογές ανακοίνωσε ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης, Θεόδωρος Πάγκαλος, κατά τη διάρκεια συνέντευξής του στην ΝΕΤ. 

«Πήρα αυτή την απόφαση καθώς είμαι ήδη 35 χρόνια στη βουλή και ήρθε η ώρα να παραδώσω την σκυτάλη στους νέους», υπογράμμισε ο κ. Πάγκαλος.

Παράλληλα ξεκαθάρισε πως θα αγωνιστεί για τη μεγαλύτερη δυνατή επιτυχία του ΠΑΣΟΚ, ενώ προέβλεψε ότι όποιο κόμμα αναδειχθεί πρώτο δεν θα έχει αυτοδυναμία.

Υποψήφιος Α.Ε.: «Πολλοί μιλούν για αυτονομία της Κρήτης!. Που οδεύουμε;» (Ας σου απαντήσει ο κος Καμμένος φίλε!)

Ο υποψήφιος του Π. Καμμένου μεταξύ άλλων ρωτάει σε άρθρο του....
Τη μετατροπή της ΕΑΣ Νάξου σε Αγροτική Εταιρική Σύμπραξη αποφάσισαν την περασμένη Κυριακή οι αντιπρόσωποι στην Ένωση με 36 ψήφους υπέρ, 6 κατά και 3 λευκά. Πρόκειται για μία από τις λίγες Ενώσεις σε όλη την Ελλάδα που επέλεξε τη μορφή της Ανώνυμης Εταιρείας, καθώς οι περισσότερες από τις 110 ΕΑΣ και σε ποσοστό περίπου 90% επέλεξαν να μετατραπούν σε πρωτοβάθμιους Αγροτικούς Συνεταιρισμούς.
   Ωστόσο, με την Εταιρική Σύμπραξη διασφαλίζεται η....

Απάντηση του συνδυασμού "ΕΝΩΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ ΠΡΟΟΔΟΥ" σε συνέντευξη του δημάρχου Αντιπάρου

akonitos2.jpg
akonitos.jpg
Μάλιστα, προκειμένου να κρύψει τις ευθύνες του για τις τεράστιες ολιγωρίες, τις παραλήψεις και τα λάθη του, κάνει αυτό που κάνουν όλοι οι παραμυθάδες: Λέει ....

Καζάκης στον Καμμένο ή τον ΣΥ.ΡΙΖ.Α; (ΜΕρικές απαντήσεις στις μαλακί@@ του απίστευτου τύπου)


Ο οικονομολόγος και ιδρυτικό στέλεχος του "ΕΠΑΜ" Δημήτρης Καζάκης, μιλώντας σε ραδιοφωνικό σταθμό και σε δημοσιογράφο που δεν μας έχει πει πόσα έφαγε από τον "ΑΘΗΝΑ 2004", επιβεβαίωσε ότι βρίσκεται σε επικοινωνία με τον ΣΥΡΙΖΑ και με τους ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ.

«Συζητάμε την δυνατότητα καθόδου στις εκλογές, σαν μέρος μιας ευρύτερης συμπαράταξης δυνάμεων», επεσήμανε.

Ο Δ. Καζάκης ανέφερε ότι το Ενιαίο Παλλαϊκό Μετώπο μπορεί να στηρίξει οποιοδήποτε ψηφοδέλτιο, ακόμη και οποιαδήποτε κυβέρνηση, «αρκεί να μας διασφαλίσει μια σειρά στοιχειώδη δημοκρατικά αιτήματα, λειτουργίας της οικονομίας και της κοινωνίας και το γεγονός ότι θα φτάσει μέχρι τέλους στο ξήλωμα αυτών των συμφωνιών και καταστάσεων, που βιώνει αυτή η χώρα εδώ και 2 χρόνια» .

Πέραν τούτου είπε και τις γνωστές μαλακίες του: "Μας έλεγαν να γίνει το PSI για να αποφύγουμε τη χρεοκοπία και να μην πληρωθούν τα CDS, αλλά αυτά έγιναν".... ποιος σου είπε ρε κακομοίρη ότι θα γίνει το PSI για να αποφύγεις τη θεωρητική "χρεοκοπία"; Ποιος σου είπε ρε ηλίθιε ότι δεν θα πληρωθούν τα CDS αν γίνει το PSI; Γιατί ρε λαμόγιο κρύβεις από τους ηλίθιους ότι τα CDS ήταν τελικά μόνο 1,9 δις που πλήρωσαν ξένες τράπεζες σε ξένους ομολογιούχους; Γιατί ρε λαμόγιο δεν τονίζεις ότι η Fitch μας έβγαλε από την κατηγορία "χρεοκοπία" μετά το PSI και το περνάς στα γρήγορα;

Και σε τελική ανάλυση ρε ηλίθιε, αυτό που λες ελληνική χρεοκοπία έχει καμία σχέση με τη χρεοκοπία που έζησε η Αργεντινή; ΟΧΙ βέβαια, γιατί χρεοκοπία με ανοικτές τράπεζες δεν υπάρχει όσο και να χτυπιέται ο ηλίθιος συνομιλητής του Καμμένου. Άλλο το να σε κατατάξουν τεχνικά σε "χρεοκοπία" και άλλο να κλείσει η τράπεζα...

Ρόμπα έκανε τον ΓΑΠ ο Στουρνάρας

Στην αντεπίθεση πέρασε ο Γιώργος Παπανδρέου, που απάντησε σε υψηλούς τόνους στα όσα δήλωσε για το έλλειμμα ο καθηγητής Οικονομικών, Γιάννης Στουρνάρας. Σύμφωνα με τον κ. Στουρνάρα, ο Γιώργος Παπανδρέου γνώριζε την αλήθεια για το έλλειμμα του 2009. «Δεν είναι αλήθεια ότι ο Παπανδρέου δεν ήξερε για το έλλειμμα. Του το είχα πει κι εγώ στα τέλη Αυγούστου του 2009, πριν από τις εκλογές. Είχα πει τότε ότι θα ξεπεράσει το 10% και οι επιτελείς του με ρώτησαν:

«Μόνο;» αλλά δεν έκαναν τίποτα» υποστήριξε σε συνέντευξή του στο περιοδικό «Επίκαιρα».

Μία ημέρα μετά τη δημοσίευση της συνέντευξης, ο τέως πρωθυπουργός απάντησε σε έντονο ύφος, μέσω ανακοίνωσης που εξέδωσε το γραφείο του.

«Ο κ. Γιάννης Στουρνάρας, είναι προφανές ότι μπορεί να έχει τις απόψεις του για την εξέλιξη των οικονομικών μεγεθών και την πορεία της οικονομίας στη χώρα. Είναι όμως επίσης προφανές ότι, ουδείς μπορεί να καταλήξει σε ασφαλή και πάνω από όλα δίκαια συμπεράσματα, χρησιμοποιώντας "δυο μέτρα και δυο σταθμά"», τόνισε ο κ. Παπανδρέου, σημειώνοντας ότι «στην συγκεκριμένη περίπτωση ελλοχεύει ο κίνδυνος εξίσωσης των ευθυνών, κίνδυνο από τον οποίο δεν διαφύλαξε την κρίση του ο κ. Στουρνάρας».

«Μια και μόνη ματιά στην πορεία του χρέους από το 2004 έως το 2009 και του ελλείμματος το 2009 και το 2010, θα έδινε στον κ. Στουρνάρα τη δυνατότητα να ξεχωρίσει ποιος δημιούργησε το πρόβλημα και ποιος ανέλαβε την ευθύνη -αν και δεν του αναλογούσε- να το αντιμετωπίσει. Και μάλιστα, με αποτελέσματα πρωτόγνωρα για οποιαδήποτε χώρα και πολύ περισσότερο της ΕΕ. Δεν το έκανε, όμως», επισημαίνει ο τέως πρωθυπουργός.

Μάλιστα, ο κ. Παπανδρέου αφήνει αιχμές για άλλη μια φορά, σημειώνοντας ότι «ίσως για την ίδιο λόγο, αφού παραβλέπει το γεγονός ότι ο κ. Σαμαράς δεν έχει αποστεί από την πολιτική που ακολούθησε ο κ. Καραμανλής και επιπλέον εξακολουθεί να πολιτεύεται με δυο γλώσσες, οδηγείται στο συμπέρασμα ότι ο Πρόεδρος της ΝΔ «θα ήταν ένας καλός πρωθυπουργός».

newsbomb.gr 

Εκδήλωση Κ.Α.Π.Η. Νάξου για την 25η Μαρτίου


Δημοτική Κοινωφελής Επιχείρηση Δήμου Νάξου και Μικρών Κυκλάδων
Π ρ ό σ κ λ η σ η
Σας καλούμε στην Εκδήλωση – Ομιλία του Κέντρου Ανοιχτής Προστασίας Ηλικιωμένων (Κ.Α.Π.Η.), που θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 26 Μαρτίου 2012 και ώρα 19:00, στο Πνευματικό Κέντρο του Ιερού Ναού Παντανάσσης, Χώρας Νάξου.
Κύριος ομιλητής ο καθηγητής Ιωάννης Γιοσμάς με θέμα: «25η Μαρτίου 1821».
Θα ακολουθήσει παραδοσιακό κέρασμα.

Ο ΜΟΝΟΣ ΡΕΑΛΙΣΤΙΚΟΣ ΔΡΟΜΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΛΑΟ Η ΣΥΜΠΟΡΕΥΣΗ ΚΑΙ Η ΕΝΙΣΧΥΣΗ ΤΟΥ ΚΚΕ


ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ Κ.Ο. ΝΑΞΟΥ ΤΟΥ ΚΚΕ
Η νέα δανειακή σύμβαση που ψηφίστηκε στη Βουλή προβλέπει:
 συνεχή αναθεώρηση και επικαιροποίηση, απ' την πλευρά της τρόικας, της Κομισιόν, του ΔΝΤ και της ΕΚΤ.
 υπάρχει σαφής δέσμευση στο ότι απαγορεύεται η αναδιαπραγμάτευση από ελληνικής πλευράς. Ακόμα κι αν υπάρξει αλλαγή κυβέρνησης, ακόμα κι αν υπάρχουν δικαστικές αποφάσεις ή γενικότερες νομοθετικές ρυθμίσεις, δεν μπορεί η ελληνική πλευρά να..... 

ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΥ ΑΠΟΣΤΟΛΟΥ ΨΑΡΡΑ ΠΡΟΣ ΤΟ ΣΥΛΛΟΓΟ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΝΑΞΟΥ.

Κύριοι συνάδελφοι,
Κατ’ αρχάς, να σας γνωρίσουμε ότι ο Δήμος μας δεν αδιαφορεί για ό,τι συμβαίνει στον κλάδο σας και στα συναφή με αυτόν επαγγέλματα και βεβαίως δεν νομοθετεί σχετικά.
Ειδικότερα για το Δήμο Νάξου και Μικρών Κυκλάδων:
 Στην ανοιχτή επιστολή σας, δεν διευκρινίζετε σε ποιο χρονικό διάστημα αφορούν τα στοιχεία που δίνει η Περιφέρεια για την.......... 

Ο Ραγκούσης φλερτάρει με τη διαγραφή.

Διαβάζουμε σήμερα στις εφημερίδες, αλλά ακούσαμε και χθες στα Δελτία ειδήσεων ότι υπάρχει ενδοκυβερνητική, αλλά και εσωκομματική κρίση στο ΠΑΣΟΚ, που την προκάλεσε η χθεσινή στάση του Γιάννη Ραγκούση, κατά τη διάρκεια συνεδρίασης του υπουργικού συμβουλίου, με αφορμή το νομοσχέδιο για τα ταξί, όπως το παρουσίασε ο υπουργός Υποδομών Μάκης Βορίδης. 

Συνάδελφοί του στο ΠΑΣΟΚ πάντως εκτιμούν ότι πρόκειται για μια...
πρώτη σύγκρουση που αφορά το μέλλον του εντός του κόμματός του,  άλλωστε ο ίδιος, έχει εξ αρχής διαχωρίσει τη θέση του από τον νέο αρχηγό Ευάγγελο Βενιζέλο, μη στηρίζοντάς τον στον δρόμο για την ηγεσία, αλλά και διαμορφώνοντας ρεύμα στο εσωτερικό του κόμματος, την επόμενη ημέρα της Εθνικής Συνδιάσκεψης του ΠΑΣΟΚ.

Οι κινήσεις αυτές του Ραγκούση χρονολογούνται εδώ και πολύ καιρό, ιδιαίτερα από τότε που έγινε γνωστό ότι ο Παπανδρέου θα φύγει από πρωθυπουργός, σκοπός του ήταν και είναι να γίνει αρχηγός στο ΠΑΣΟΚ, για να καταφέρει κάτι τέτοιο έχει συστρατεύσει μαζί του μερικούς δημοσιογράφους, όπως τον ....