slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

Γιάννης Βρούτσης «Κρίμα για την Ελλάδα !!!»

Μόνο με μία λέξη μπορεί να χαρακτηριστεί η απόφαση για την εκ νέου προσφυγή στις κάλπες. ΚΡΙΜΑ για την Ελλάδα!!! Κρίμα, γιατί κάποιοι αγνοώντας επιδεικτικά την κρισιμότητα των στιγμών για τη χώρα, έγραψαν στα παλιά τους τα παπούτσια την εντολή του ελληνικού λαού, όπως αυτή αποτυπώθηκε στο μήνυμα των εκλογών της 6ης Μαΐου. Το μήνυμα της κάλπης ήταν συγκεκριμένο και είχε ως αποδέκτες το σύνολο του πολιτικού κόσμου της....... 

Λαϊκισμός του ΄80 στο δράμα του 2012

Του Γ. Βακόνδιου 
Πολιτευτή Κυκλάδων  Νέας  Δημοκρατίας 

Μετά από μία επώδυνη εκλογική διαδικασία, ακολούθησαν οι κατά το Σύνταγμα της Ελλάδας προβλεπόμενες διαδικασίες για τον σχηματισμό κυβέρνησης.

Δυστυχώς κάποιοι ερμηνεύουν και εκμεταλλεύονται το εκλογικό αποτέλεσμα με όρους λαϊκισμού της δεκαετίας του 1980. Αυτό ενδεχομένως να ήταν και αναμενόμενο δεδομένης της ποιότητας του πολιτικού προσωπικού της χώρας.

Όμως δεν κατανοούν τη ζημιά που κάνουν στον τόπο. Κάθε μέρα ακυβερνησίας σημαίνει ...

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗΣ ΝΟΠΠΑΠΠΠΑ 18.05.2012 ώρα 15.00

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ                   
ΝΟΜΟΣ ΚΥΚΛΑΔΩΝ                                  Νάξος, 14/05/2012     
Νομικό Πρόσωπο Πολιτισμού
Αθλητισμού Περιβάλλοντος Παιδείας
Πρόνοιας και Αλληλεγγύης Δήμου                     Αρ. Πρωτ.: 115
Νάξου και Μικρών Κυκλάδων
Προς  Τα Μέλη του Δ.Σ.
      Παρακαλούμε να προσέλθετε στο Δημοτικό Κατάστημα (Αίθουσα Συνεδριάσεων Δημοτικού Συμβουλίου)  την 18η    ΜΑΪΟΥ  2012, ημέρα Παρασκευή και ώρα 15.00μ.μ. για.......

Ι.Μ. ΠΑΡΟΝΑΞΙΑΣ: ΥΠΟΔΟΧΗ ΚΑΡΑΣ ΟΣΙΟΥ ΔΑΥΙΔ ΤΟΥ ΓΕΡΟΝΤΟΣ ΤΟΥ ΕΝ ΕΥΒΟΙΑ


Ἀνακοινώνεται στούς εὐσεβεῖς Χριστιανούς τῶν νήσων Νάξου καί Πάρου
ὅτι θά ἔχουμε τήν μεγάλη εὐλογία τῆς παρουσίας τῆς Τιμίας Κάρας τοῦ Ὁσίου Δαυΐδ τοῦ Γέροντος τοῦ ἐν Εὐβοίᾳ,
ἀπό τήν Πέμπτη 17 Μαΐου 2012 ἕως τήν Δευτέρα 21 Μαΐου 2012 σύμφωνα μέ τό ὡς κάτωθι πρόγραμμα:
{ ΠΕΜΠΤΗ  17  ΜΑΪΟΥ  2012 |
8:00 μ.μ. Ἱερά Ἀγρυπνία στήν Ἱερά Μονή Παναγίας Φανερωμένης Νάξου.
 Ἡ Τιμία Κάρα θά παραμείνει στήν Ἱερά Μονή μέχρι τό.....

Βενιζέλος : φτηνή κομματική συναλλαγή η πρόταση για τον Αρσένη

Έντονη αντιπαράθεση προκλήθηκε στην σύσκεψη των πολιτικών αρχηγών όταν για την θέση του υπηρεσιακού πρωθυπουργού ο Αλέξης Τσίπρας πρότεινε τον Γεράσιμο Αρσένη.

Όταν ο κ.Τσίπρας έριξε στο τραπέζι το όνομα του Γεράσιμου Αρσένη ο κ.Βενιζέλος με οργισμένο ύφος του είπε:

Πως κατέληξαν στον Πικραμμένο

Κύριε Συρμαλένιε, επιτελούς σταματήστε το δούλεμα

syrmalenios_nikos
Σε μήνυμα του ο νέο εκλεγείς –ΚΑΛΟΡΙΖΙΚΟΣ - βουλευτής  Κυκλάδων Νίκος Συρμαλένιος  μετά 
την αδυναμία σχηματισμού κυβέρνησης, εκφράζει δήθεν  την λύπη του Σύριζα λέγοντας ότι δεν  αισθάνεται  ικανοποιημένος ο ΣΥΡΙΖΑ  επειδή πάμε σε επαναληπτικές εκλογές. Νομίζω αγαπητέ κ. Συρμαλένιε ότι μας δουλεύεται  διότι όλοι αντιληφθήκαμε παρακολουθώντας το θέατρο  για την  δημιουργία  σχηματισμού κυβέρνησης   ότι κόμμα σας σε συνεργασία με το  κόμμα  Καμένου  ήταν αυτοί  που οδήγησαν  την Χώρα σε επαναληπτικές εκλογές Επίσης  κύριε .....

Καμένος : «υπήρχε ένα τέτοιο κείμενο στο κόμμα αλλά εμείς ποτέ δεν το υιοθετήσαμε»


Επί δυο μέρες οι αυτόκλητοι σωτήρες της Ελλάδας έβγαζαν «πλαστογράφους» και «προβοκάτορες» τους πάντες ότι τάχα το non paper που κυκλοφόρησε ήταν πλαστό.

Παράλληλα προσπάθησαν να μας πείσουν ότι τα non paper κυκλοφορούν με υπογραφή και αριθμό πρωτοκόλλου και ότι αυτοί δεν πιστεύουν ότι πρέπει να υπάρχουν non paper διότι δεν έχουν τίποτα να κρύψουν από τον Ελληνικό λαό. Αποδεικνύουν για ακόμη μια φορά ότι δεν διαθέτουν πλέον ούτε ίχνος σοβαρότητας και ότι δεν αναλαμβάνουν τις ευθύνες τους παραδεχόμενοι τα σφάλματά τους.

Ξαφνικά ο πρόεδρος Πάνος μιλώντας στον Real fm και τον Νίκο Χατζηνικολάου είπε επί λέξη για το συγκεκριμένο κείμενο: «Μπορεί να υπήρχε ένα τέτοιο κείμενο στο κόμμα αλλά εμείς ποτέ δεν το υιοθετήσαμε». Μας λέει δηλαδή ο «ΠΙΝΟΚΙΟ» ότι επί δυο μέρες έλεγε ψέματα κατηγορώντας τους πάντες ως «πλαστογράφους» και «προβοκάτορες»!!!

Κυριάκος Μητσοτάκης :«Αντίπαλός μας ο ΣΥΡΙΖΑ»

«Έχει αλλάξει το πλαίσιο της αντιπαράθεσης και σίγουρα ο μεγάλος αντίπαλος για τη ΝΔ σε αυτές τις εκλογές είναι ο ΣΥΡΙΖΑ. Είναι και ιδεολογικός αντίπαλος, γιατί πρεσβεύει μια τελείως διαφορετική προσέγγιση για το τι πρέπει να γίνει στη χώρα και είναι και ο μεγάλος αντίπαλος, γιατί στις προηγούμενες εκλογές είναι η αξιωματική αντιπολίτευση...» δήλωσε ο Κυριάκος Μητσοτάκης στο ραδιόφωνο της ΝΕΤ, δίνοντας το στίγμα της νέας προεκλογικής αντιπαράθεσης.

Ανέφερε, επίσης, ότι είναι απαραίτητη και εφικτή η συνένωση της κεντροδεξιάς, σημειώνοντας πως «θα πρέπει όλοι να κάνουν στην άκρη, να ξεπεραστούν προσωπικές διαφορές, διότι δεν νομίζω ότι υπήρχαν τόσο βαθιές ιδεολογικές διαφορές- η ΝΔ να μπορέσει να επανενωθεί, να επιστρέψουν στη ΝΔ και στελέχη και κομματικοί συσχετισμοί, οι οποίοι στο παρελθόν είχαν διαφοροποιηθεί αλλά είχαν μια ξεκάθαρη φιλοευρωπαϊκή και φιλελεύθερη ιδεολογική προσέγγιση».

Σε ερώτηση αν χωρά και ο κ. Καρατζαφέρης, ο κ Μητσοτάκης είπε «Γιατί όχι; Θα μπορούσε υπό προϋποθέσεις να χωρέσει και ο κ. Καρατζαφέρης» και τόνισε: «Και αν καταφέρει η κεντροδεξιά να ενωθεί δεν πιστεύω ότι σε καμία περίπτωση μπορεί να χάσει την πρώτη θέση στις εκλογές...».


Άρχισαν οι εκπτώσεις στα εθνικά θέματα από τον Παπαδημούλη


Μιλώντας  στον Real fm και τον Νίκο Χατζηνικολάου  ο Δημήτρης Παπαδημούλης   για το θέμα των Σκοπίων τόνισε ότι πρέπει να επιδιωχθεί συμβιβασμός με ονομασία κοινής αποδοχής με σύνθετη ονομασία.

Ντροπή !!! άκου εκεί «Γκρίνια» για τους χειρισμούς - από τους Μαρκόπουλους Ζώηδες και Μανώληδες - του προέδρου Πάνου

Σύσκεψη με στενούς συνεργάτες τους είχε χθες το πρωί ο Πάνος Καμμένος, στον 6ο όροφο των γραφείων του κόμματος στη Συγγρού. Εκεί όπως έγινε γνωστό έπεσε πολύ γκρίνια γιατί ουδείς γνώριζε τις κινήσεις του αρχηγού και για τον τρόπο με τον οποίο χειρίστηκε το θέμα του περιβόητου εγγράφου στη συνέχεια.

Μετά τη σύσκεψη, όπως γράφει το «Έθνος», ο Καμμένος πήγε στη Βουλή και από εκεί μετέβη στο Προεδρικό Μέγαρο για τη σύσκεψη υπό τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας.

Δεν πέρασε απαρατήρητο φυσικά, το γεγονός ότι τον συνόδευαν οι «παλιοί» Χρ. Ζώης και Κ. Μαρκόπουλος, οι οποίοι παρέμεναν στο προεδρικό καθ' όλη τη διάρκεια της σύσκεψης και τον συνόδευσαν στη συνέχεια -και πάλι- στη Βουλή.

Κάποιοι είπαν ότι οι δύο βουλευτές βρέθηκαν στο πλευρό του Πάνου για να δείξουν ότι χαίρει της εμπιστοσύνης των βουλευτών του. Άλλοι πιο υποψιασμένοι ή πιο καχύποπτοι θεώρησαν ότι τον συνόδευσαν για να τον αποτρέψουν από καμιά καινούρια γκάφα.

Βγαίνοντας από το Προεδρικό Μέγαρο ο κ. Καμμένος «φωτογράφισε» τον πρόεδρο της ΝΔ ως υπαίτιο για τη διαρροή και το θόρυβο που ακολούθησε.

Πάντως, όπως συμπληρώνει η εφημερίδα, ενδεικτικές της αναστάτωσης που προκάλεσαν στο εσωτερικό του κόμματός του οι χειρισμοί του Π. Καμμένου ήταν οι δηλώσεις του Γ. Μανώλη: «Προσωπικά δεν έφυγα για να ξαναγυρίσω από την πίσω πόρτα στη ΝΔ. Δεν με έχει πείσει κανείς, μέχρι στιγμής, ότι η Ελλάδα καταρρέει και εγώ μπορώ να τη σώσω. Μιλάω για τον εαυτό μου και όχι για άλλους . Μέχρι χθες γνώριζα αυτά που έχει πει και ο κ. Καμμένος και μένω σε αυτά».

Κατά διαόλου ο τουρισμός... λόγω πολιτικής αστάθειας και κάφρων

Ακόμα ένα χτύπημα δέχθηκε ο τουρισμός της Ελλάδας μετά το πλήρες πολιτικό αδιέξοδο και την αποτυχία των αρχηγών των κομμάτων να σχηματίσουν κυβέρνηση συνεργασίας. Το καλοκαίρι βρίσκεται προ των πυλών και οι επαγγελματίες που ασχολούνται με τον τουρισμό στην Ελλάδα βρίσκονται σε απόγνωση.
Ηδη από τη Δευτέρα οι κρατήσεις παρουσιάζουν κατακόρυφη πτώση, η οποία αγγίζει ακόμα και το 50%. Το ίδιο σκηνικό αποτυπώνεται και στις κρατήσεις στα ξενοδοχεία μέσω διαδικτύου, οι οποίες συγκριτικά με τον περσινό Μάιο εμφανίζουν πτώση κατά 50%.

Ο Μάιος είναι ένας καθοριστικός μήνας για την πορεία της τουριστικής σεζόν, αφού συνήθως πραγματοποιούνται τουλάχιστον τρία εκατομμύρια κρατήσεις. Οι ξενοδόχοι βρίσκονται σε απόγνωση, αφού η μεγάλη μείωση στα τουριστικά έσοδα φέτος αναμένεται να ξεπεράσει ακόμα και το 15%.

Από την πλευρά τους οι τουριστικοί πράκτορες υποστηρίζουν πως οι βασικές αιτίες για την πτώση στην τουριστική κίνηση είναι η πολιτική αστάθεια, οι απεργιακές κινητοποιήσεις διαρκείας, τα εκτεταμένα επεισόδια κατά τη διάρκεια διαδηλώσεων στο κέντρο της Αθήνας, αλλά και οι απεργίες των βυτιοφόρων, ταξί με τους αποκλεισμούς αεροδρομίων και λιμανιών.

Ξεσκίζουν τον Τράγκα στο facebook οι ΑΕροψεκασμένοι

Έτσι είναι οι οπαδοί του Καμμένου. Ξεχωριστή, ιδιόρυθμη, επιθετικότατη φυλή. Φτιάχνουν είδωλα στο λεπτό και με την ίδια ευκολία τα γκρεμίζουν. Βλέπουν παντού συνωμοσίες, προδότες, κρεμάλες, ανθρώπους που τα παίρνουν.... 

Η συνέχεια στο taxalia.blogspot.com


ΣΥΡΙΖΑ: Ένα συνονθύλευμα από 18 συνιστώσες

Ποιος είναι όμως ο ΣΥΡΙΖΑ ή αν θέλετε ο νέος κυβερνητικός συνασπισμός που θέλει να σώσει τη χώρα; Ένα συνονθύλευμα από 18 συνιστώσες, όπου χάνει η μάνα το παιδί και το παιδί τη μάνα.

Με πιο ισχυρή τάση μάλιστα το «αριστερό ρεύμα», που σάλπιζε σενάρια άτακτης χρεοκοπίας και επιστροφής στη δραχμή μέσω του κ. Παναγιώτη Λαφαζάνη, που είναι η ηγετική μορφή αυτής της συνιστώσας.
Δεν είναι όμως μόνον αυτή. Στις τάσεις αυτές θα συναντήσουμε, ας πούμε, την Κομμουνιστική Οργάνωση Ελλάδος του κ. Ρούντι Ρινάλντι, μια αριστεριστική, αλλά πολύ δραστήρια οργάνωση, τροτσκιστές, όπως η Διεθνιστική Εργατική Αριστερά, λαϊκιστές, όπως το εναπομείναν κομμάτι του ΔΗΚΚΙ του Δημήτρη Τσοβόλα, διαγραμμένους από το ΠΑΣΟΚ, όπως η κ. Σακοράφα, και άλλες ων ουκ έστιν αριθμός ομάδες, που συνιστούν ένα κακόφωνο αριστερό συνονθύλευμα, το οποίο ναι μεν είναι κάτω από την ίδια σκέπη, αλλά ο καθένας τραβάει το δρόμο του.

Στο μόνο χώρο που βρεθήκαν μαζί ήταν αυτός της αγανάκτησης, που πολλές φορές μάλιστα φλέρταρε με τον αντικοινοβουλευτισμό και τη βία. Αυτό το συνονθύλευμα πρέπει να συντονιστεί και να αναλάβει τη διακυβέρνηση της χώρας , κατά τις φιλοδοξίες του αρχηγού του.

 http://www.tokarfi.gr/ArticleDetails/tabid/82/ArticleID/81837/Default.aspx

Διαβουλεύσεις Σαμαρά- Ντόρας σε εξέλιξη για επανένωση της Κεντροδεξιάς-Ραντεβού αύριο;

Σε εξέλιξη βρίσκονται τις τελευταίες ώρες συζητήσεις μεταξύ του προέδρου της ΝΔ Αντώνη Σαμαρά και της Ντόρας Μπακογιάννη στο πλαίσιο της προσπάθειας για επανένωση της Κεντροδεξιάς.
Σύμφωνα με πληροφορίες του iefimerida.gr οι δυο πλευρές έχουν έρθει σε επικοινωνία προκειμένου να βρεθεί η χρυσή τομή ώστε να υπάρξει συνεργασία στις εκλογές του Ιουνίου. Μέχρι στιγμής, δεν έχει επέλθει συμφωνία για το πλαίσιο της συνεργaσίας ωστόσο οι προοπτικές διαγράφονται θετικές και ενδεχομένως να υπάρχουν σημαντικές εξελίξεις μέσα στο επόμενο εικοσιτετράωρο..
Εφοσον υπάρξει συμφωνία η κυρια Μπακογιάννη θα είναι πρώτη στο ψηφοδέλτιο Επικρατείας της ΝΔ.

Λαφαζάνης: Θα καταγγείλουμε μονομερώς το μνημόνιο... κι ας λέει ο Τσίπρας ότι θέλει

Άρχισαν πάλι τα ίδια οι σαλτιμπάγκοι της πολιτικής, μόλις άκουσαν ότι θα γίνουν εκλογές άρχισαν πάλι με τα περί καταγγελίας του μνημονίου...
Τσίπρας προχθές ενώπιον του Προέδρου της Δημοκρατίας: Φυσικά και δεν μιλάμε για μονομερείς ενέργειες (καταγγελίας του μνημονίου)
Π. Λαφαζάνης στις 15:25 στον Αθήνα 984 fm:

Γλυτώσαμε από την Κυβέρνηση Καμμένου και πέσαμε στου Πικραμένου

Ποιος ο νέος πρωθυπουργός της
Ελλάδας, Παναγιώτης
 Πικραμένος; 

Σύμφωνα με πληροφορίες αύριο στις 13.00 θα γίνει σύσκεψη όλων των πολιτικών αρχηγών με σκοπό τον σχηματισμό υπηρεσιακής κυβέρνησης η οποία θα οδηγήσει τη χώρα στις εκλογές το πιθανότερο στις 10 Ιουνίου. Πιθανότερη λύση για τη θέση του πρωθυπουργού είναι ο πρόεδρος του Συμβουλίου της Επικρατείας κ. Π. Πικραμένος.
Το απόγευμα της Τρίτης θα υπάρξει ανακοίνωση της Προεδρίας της Δημοκρατίας σχετικά με τις διαβουλεύσεις των αρχηγών.

Ευρώ ή δραχμή το δίλημμα των εκλογών για τους Ευρωπαίους

Πρώτο θέμα για τα υψηλά στελέχη της ΕΕ και του ΔΝΤ έχει γίνει η αποτυχία σχηματισμού κυβέρνησης στην Ελλάδα. Το "ναυάγιο" σχηματισμού κυβέρνησης, συνοδεύτηκε από εκτενή σχόλια από υψηλά στελέχη της ΕΕ και του ΔΝΤ, οι περισσότεροι εκ των οποίων προειδοποιούν για την επόμενη μέρα, για την πολιτική αστάθεια, και για τους κινδύνους εξόδου της χώρας από την .....

H Ελλάδα βουλιάζει και ο κ. Κουίκ ασχολείται με ............................


12

 "Ο πρόεδρος της Ν.Δ. Αντώνης Σαμαράς θέλει να γίνει έστω και μια μέρα Πρωθυπουργός, για να ικανοποιήσει ενδεχομένως την συγχωρεμένη την γιαγιά του, την Πηνελόπη την Δέλτα", είπε, μιλώντας στο "Marconi Radio 96,1 F.M." του Βόλου λίγη ώρα μετά την λήξη της σύσκεψης των πολιτικών αρχηγών, υπό τον Κάρολο Παπούλια, ο εκπρόσωπος Τύπου των Ανεξάρτητων Ελλήνων Τέρενς Κουίκ.

Αυγή: "Αφαιρέσαμε τη σημαία της ΚΟΕ γιατί θέλαμε να πανηγυρίσουμε κρυφοκομμουνιστικά"

Απάντηση της εφημερίδας ΑΥΓΗ (του ΣΥΡΙΖΑ) για το μοντάζ με την αφαίρεση της σημαίας της Κ.Ο.Ε. από τα επινίκια, μετά το αποτέλεσμα (δες εδώ τι γράψαμε πριν μια βδομάδα)
"Σχολιάζεται, μαθαίνουμε, σε μπλογκ και στο φέισμπουκ η φωτογραφία που βάλαμε στο επινίκιο πρωτοσέλιδο της "Αυγής", στο φύλλο της Δευτέρας. Αυτό που μας λένε είναι πως απαλείψαμε το σήμα της ΚΟΕ από τη σημαία που είναι σε πρώτο πλάνο και ότι......

Επίσκεψη των παλαιμάχων της ΑΕΚ στο ΤΕΕ ειδικής αγωγής στο Φιλώτι της Νάξου

Μια ευχάριστη έκπληξη περίμενε σήμερα τους μαθητές του ΤΕΕ Ειδικής Αγωγής στο Φιλώτι της Νάξου:
Σύσσωμη η ομάδα των παλαίμαχων παικτών της ΑΕΚ, επισκέφθηκε μετά τις 12 μμ το σχολικό συγκρότημα του Επαγγελματικού Λυκείου (ΕΠΑΛ) Νάξου, όπου συστεγάζεται το ΤΕΕ, ανταποκρινόμενη άμεσα στην πρόσκληση της Διεύθυνσης και της κοινωνικής υπηρεσίας του σχολείου, προκειμένου να συναντήσει τους μαθητές, να γνωριστεί και να....

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥ ΚΟΚΚΙΝΟΥ ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΤΗΣ ΜΕΙΖΟΝΟΣ ΜΕΙΟΨΗΦΙΑΣ ΤΟΥ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΝΟΤΙΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ

16 Μαΐου 2012
Ο κος ΜΑΧΑΙΡΙΔΗΣ ΤΑΥΤΙΣΤΗΚΕ ΜΕ ΤΙΣ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ,
ΟΤΑΝ Ο "ΣΥΝΤΡΟΦΟΣ" ΤΟΥ ΣΤΟ ΠΑΣΟΚ κος ΡΑΓΚΟΥΣΗΣ  
ΕΘΕΤΕ ΥΠΟ ΔΙΩΓΜΟΝ ΤΟΥΣ ΤΑΞΙΤΖΗΔΕΣ, ΚΡΥΒΟΤΑΝ ΔΙΑΚΡΙΤΙΚΑ.
ΤΑ ΠΡΟΣΦΑΤΑ "ΚΡΟΚΟΔΕΙΛΙΑ" ΔΑΚΡΥΑ ΤΟΥ ΔΕΝ ΠΕΙΘΟΥΝ ΚΑΝΕΝΑΝ!
ΤΡΕΙΣ (3) ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟΙ ΤΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ (ΤΗΝΟΥ , ΜΥΚΟΝΟΥ ΚΑΙ ΝΑΞΟΥ) 
ΔΕΝ ΨΗΦΙΣΑΝ ΤΗΝ ΠΡΟΤΑΣΗ ΤΟΥ ΓΙΑ ΤΑ ΤΑΞΙ!!!
Η απόλυτα τεκμηριωμένη ανακοίνωση που εκδώσαμε στις 14/5/2012 και η ....

Απάντηση Περιφερειάρχη στην παράταξη της μείζονος μειοψηφίας

Στη χθεσινή (Δευτέρα, 14/5) συνεδρίαση του οργάνου, το Περιφερειακό Συμβούλιο Νοτίου Αιγαίου, με συντριπτική πλειοψηφία και με τη σύμφωνη γνώμη όλων των παρατάξεων, πλην της μείζονος μειοψηφίας, ενέκρινε τον καθορισμό μίας έδρας για τα επιβατικά αυτοκίνητα δημόσιας χρήσης (ΤΑΞΙ) σε κάθε νησί των Κυκλάδων. Πρόταση που αποτελούσε την εισήγηση της περιφερειακής αρχής, όπως την ανέλυσε ο αντιπεριφερειάρχης Κυκλάδων Γιώργος Πουσσαίος. Υπενθυμίζεται ότι στα Δωδεκάνησα ισχύει σε όλα τα νησιά η ενιαία έδρα εδώ και πάρα πολλά χρόνια.
 Με αφορμή ανακοίνωση που εξέδωσε η....

Οι θέσεις του Ν.Συρμαλένιου και του Π.Χρυσαφίδη στο Περιφερειακό συμβούλιο


polites_kontra_sto_kairo
Στη συνεδρίαση του περιφερειακού συμβουλίου που έγινε στις 14-5-2012 στη Σύρο, οι εκπρόσωποι μας Νίκος Συρμαλένιος και Παύλος Χρυσαφίδης τοποθετήθηκαν στα παρακάτω θέματα: