slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

Οι δήθεν αγωνίες του ΑΠΟΤΥΧΩΝ ΝΑ ΕΚΛΕΓΕΊ κ. Ζώη

20120722-145333.jpgΣτεναχωριέται δήθεν ο ΑΠΟΤΥΧΩΝ ΝΑ ΕΚΛΕΓΕΊ ΣΤΗ ΛΑΡΙΣΑ  κ. Ζώης διότι λέει   «Καταρρέουν μια προς μια όλες οι προεκλογικές κορώνες του κ. Σαμαρά», δήλωσε ο εκπρόσωπος των Ανεξάρτητων Ελλήνων Χρήστος Ζώης εν όψει της άφιξης της τρόικας. Αγωνιά ο ΑΠΟΤΥΧΩΝ ΝΑ ΕΚΛΕΓΕΊ ΣΤΗ ΛΑΡΙΣΑ  κ. Ζώης  και «  ερωτά   αν θα εφαρμόσει ο κ. Σαμαράς έστω και ελάχιστα από τα περίφημα 18 σημεία για την τιμή των όπλων ή αν θα καταθέσει και την τιμή και τα όπλα στις απαιτήσεις των υπαλλήλων της τρόικας από τους οποίους δέχεται εντολές». ΑΝΤΙ ΔΙΚΟΥ ΜΑΣ ΣΧΟΛΙΟΥ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΥΜΕ ΣΧΟΛΙΟ  ΑΝΑΓΝΩΣΤΗ ΤΟΥ http://olympia.gr ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΑΚΡΙΒΩΣ  ΓΙΑΤΙ ΑΓΩΝΙΑ ο ΑΠΟΤΥΧΩΝ ΝΑ ΕΚΛΕΓΕΊ ΣΤΗ ΛΑΡΙΣΑ  κ. Ζώη.
Αχ ρε Ζώη Σε καταλαβαίνω!!!
Να βλέπεις τον Μάξιμο στου Μαξίμου, είναι ότι χειρότερο μπορούσε να φανταστείς.
Και εσύ …ανεπάγγελτος.
Πάντως πολύ …όψιμος ο καημός σου για 18 σημεία του Σαμαρά!
Αν τα έβρισκε σωστά, ας σχημάτιζαν μαζί κυβέρνηση.
Στερνή μου γνώση!!!!!!!!

High-tech όργανα γυμναστικής χιλιάδων ευρώ είχε ο Παπανδρέου στο ΠΑΣΟΚ

Εξοπλισμό πολλών χιλιάδων ευρώ είχε παραγγείλει και εγκαταστήσει ο τέως πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Γιώργος Παπανδρέου, στο υπερσύγχρονο γυμναστήριο με τις σάουνες που είχε φτιάξει στην Ιπποκράτους για τον ίδιο και ολίγους εκλεκτούς που είχαν πρόσβαση.
Ουσιαστικά, το ΠΑΣΟΚ είχε δύο γυμναστήρια. Το ένα ήταν πριβέ και είχε πρόσβαση με κατα μόνο ο ....

Στο Φιλώτι σήμερα με την συνάντηση των μουσικών με τσαμπούνα, τουμπάκι και σουβλιάρι συνεχίζονται οι εκδηλώσεις του ΝΟΠΠΑΠΠΠΑ στη Νάξο.

Δηλώσεις Δήμαρχου  Νάξου & Μικρών Κυκλάδων 
Μανώλη Μαργαρίτη και του πρόεδρου  του ΝΟΠΠΑΠΠΠΑ 
Ιάκωβου  Ναυπλιώτη 
Συνεχίζονται οι εκδηλώσεις που διοργανώνει το ΝΟΠΠΑΠΠΠΑ δήμου Νάξου και Μικρών Κυκλάδων το φετινό καλοκαίρι.Την Κυριακή 22 Ιουλίου, στο Φιλώτι Νάξου, η συνάντηση μουσικών που παίζουν τσαμπούνα, τουμπάκι και σουβλιάρι σε συνδιοργάνωση με τον ΑΜΣ Φιλωτίου «Ο ΖΕΥΣ». Χτες Σάββατο, στο  παλιό Γυμνάσιο στο Χαλκί  πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση στη μνήμη Νικολάου Εξαρχοπούλου, Ακαδημαϊκού - Επιτίμου Προέδρου της Εταιρείας Κυκλαδικών Μελετών σε συνδιοργάνωση με την Εταιρεία Κυκλαδικών Μελετών. Δείτε αναλυτικά το πρόγραμμα
Διαβάστε αναλυτικά, το πρόγραμμα των εκδηλώσεων του ΝΟΠΠΑΠΠΠΑ   για τις καλοκαιρινές εκδηλώσεις

Προσφορά Αλληλεγγύης το Σάββατο στη Νάξο από την συν+Αξία"


Αγαπητοί  συν+Αξιοι

Το Σάββατο 21/7 από τις 10πμ μέχρι τις 6μμ στην πλατεία της παραλίας Νάξου (απέναντι από το φαρμακείο του Δελλαρόκα), 
μαζεύουμε τρόφιμα για τους συνανθρώπους μας που τα έχουν ανάγκη άμεσα.

Παρακαλούμε θερμά τα τρόφιμα να είναι συσκευασμένα.

Τα τρόφιμα θα προσφερθούν επι τόπου και τα υπόλοιπα θα δωθούν στην εκκλησία που με τη σειρά της θα........... τα μοιράσει στους ανθρώπους που τα χρειάζονται."
Ενημέρωση

Οι 2 μεγαλύτερες free press εφημερίδες της Αθήνας Athens-Voice Lifo κάνουν αναφορά για την Νάξο και το φετινό καλοκαίρι.

Ξεφυλλίστε τα pdf αρχεία από εδώ.  

e-Επιλογές της 21/07/2012