slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

Ο Τσίπρας καλύπτει Μυλόπουλο και καταγγέλλει τους δημοσιογράφους


Με... χρωματιστά γυαλιά φαίνεται ότι βλέπει τα σκάνδαλα ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, κ. Αλέξης Τσίπρας, στην προσπάθειά του να καλύψει τον πρύτανη του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, κ. Γιάννη Μυλόπουλο, αναφορικά με τα όσα έχουν δει το φως της δημοσιότητας το τελευταίο διάστημα.
Κατά τη συνάντηση του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης με τις πρυτανικές αρχές του ...

Διαδικτυακή δημοσκόπηση από τον Κυριάκο Μητσοτάκη

Ο βουλευτής Β' Αθηνών της ΝΔ μάς έχει συνηθίσει σε πρωτότυπες μεθόδους επικοινωνίας. Αυτήν την φορά επέλεξε να δει την γνώμη των φίλων του στο facebook σχετικά με την πρόθεση του υπουργείο Εσωτερικών να απαγορεύσει τις κουκούλες στις πορείες.

Η ερώτηση που έκανε στους διαδικτυακούς φίλους του ήταν η εξής:
Θεωρείτε ότι η απαγόρευση της κουκούλας στις διαδηλώσεις θα βοηθήσει ώστε να μειωθούν τα επεισόδια;

Οι καταστηματάρχες του κέντρου έχουν υποστεί πολλές καταστροφές από τις πορείες των τελευταίων χρόνων και σίγουρα θα είναι χρήσιμο να δούμε τι σκέφτεται και ο υπόλοιπος κόσμος…

ΟΛΟΙ ΣΤΗ ΜΑΧΗ ΤΗΣ ΑΠΕΡΓΙΑΣ ΣΤΙΣ 26 ΣΕΠΤΕΜΒΡΗ ΟΛΟΙ ΣΤΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ στην Παραλία 11πμ

Προσθήκη λεζάντας

ΣΥΝΤΡΟΦΟΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΠΟΛΥΜΕΝΟΥΣ ΤΟΥ  902 ΑΡΙΣΤΕΡΑ FM ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ  ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΚΑΜΙΑ ΚΑΤΑΛΗΨΗ 

Τώρα να ριχτούμε στη μάχη της απεργίας στις 26 Σεπτέμβρη.
Με τα νέα βάρβαρα μέτρα μας γυρνούν στην εποχή του σκλαβοπάζαρου, στην ασταμάτητη δουλειά ήλιο με ήλιο.
Ήρθε η ώρα για αμείλικτη απάντηση στον πόλεμο των καπιταλιστών, της ΕΕ, των κομμάτων τους και των συμβιβασμένων συνδικαλιστικών ηγεσιών που έχουν καθίσει στο .....

Η «κρυφή συμμαχία» της Αριστεράς με τη Χρυσή Αυγή


Το ότι η Ελλάδα είναι η χώρα του παράλογου, το ξέρουμε και το έχουμε ουσιαστικά αποδεκτεί. Φαίνεται όμως ότι παράνοια έχει πλέον κυριεύσει το ελληνικό Κοινοβούλιο.
Τις προηγούμενες ημέρες από όλες τις πτέρυγες της Βουλής ακούγονταν φωνές έντονης καταδίκης των φασιστικών μεθόδων των ταγμάτων εφόδου της Χρυσής Αυγής. Μάλιστα το θέμα έφτασε και στην...

Στους αγιασμούς για τη νέα σχολική χρονιά στα σχολεία της Μυκόνου παρέστη η πολιτευτής Κυκλάδων της Ν.Δ & Δημοτική Σύμβουλος Κοινότητας Μυκόνου, κα Αικατερίνη Μονογυιού


Η πολιτευτής του Νομού Κυκλάδων της Ν.Δ και Δημοτική Σύμβουλος της Κοινότητας Μυκόνου, κα Αικατερίνη Μονογυιού, επισκέφθηκε σχολεία της Μυκόνου και παρέστη στους αγιασμούς για τη νέα σχολική χρονιά μαζί με το Δήμαρχο Μυκόνου κ. Αθανάσιο Κουσαθανά - Μέγα.και δημοτικούς συμβούλους Η κα Μονογιού μετά τον αγιασμό και την ανάγνωση της επιστολής του Σεβασμιότατου Μητροπολήτη Δωρόθεου Β' προς τους μαθητές, συνομίλησε με πολλά παιδιά, αφουγκράστηκε τα προβλήματα και .....

Συγκροτείται Εθνική Επιτροπή Κοινωνικού Διαλόγου για τα εργασιακά

Ο υπουργός Εργασίας,
Γιάννης Βρούτσης 
 
Τη συγκρότηση Εθνικής Επιτροπής Κοινωνικού Διαλόγου ανακοίνωσε ο υπουργός Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Πρόνοιας, Γιάννης Βρούτσης, με απόφασή του την Παρασκευή.
Τα θέματα που θα εξετάσει η επιτροπή στο πλαίσιο του κοινωνικού διαλόγου είναι:

Παίκτες του Πανναξιακού οι Ντούκας, Κεμαβόρ, Θεοδοσιάδης !



Το περσινό επιθετικό δίδυμο των Σουσούνη - Σταματίου, αποτελεί παρελθόν για τον Πανναξιακό...
Ο σύλλογος παρουσίασε χθες βράδυ τους...δυο νέους επιθετικούς, που φιλοδοξούν να φορτώσουν με αρκετά γκολ τις αντίπαλες εστίες κατά τη φετινή αγωνιστική περίοδο.
Και οι δυο, αποτελούν μέλη της ομάδας εδώ και καιρό, λαμβάνουν μέρος κανονικά στην προετοιμασία και...

Σίφνος: Συνέντευξη του Δημάρχου κ. Ανδρέα Μπαμπούνη

Το parianostypos.gr, σας παρουσιάζει την συνέντευξη που παραχώρησε στην ηλεκτρονική εφημερίδα μας ο Δήμαρχος Σίφνου κ. Ανδρέας Μπαμπούνης.

Ο κ. Μπαμπούνης απάντησε στις ερωτήσεις μας και μας μίλησε για θέματα που αφορούν στο νησί της Σίφνου καθώς και για το φεστιβάλ γαστρονομίας που φιλοξενήθηκε, όπως κάθε χρόνο, στο νησί
                                

Πράσινη φούσκα για τις καταθέσεις βουλευτών στην Ελβετία

Πράσινη φούσκα ολκής αποδεικνύονται τα όσα επί δύο χρόνια σκηνοθετούσε και καλλιεργούσε η κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ σε συνεργασία με τον τότε Πρόεδρο της Βουλής, Φίλιππο Πετσάλνικο, ότι δήθεν υπάρχει συμφωνία με τις ελβετικές τράπεζες πως, εάν λάβουν ατομικές εξουσιοδοτήσεις από τους Έλληνες βουλευτές, αυτές θα αποστείλουν τα στοιχεία με τα ονόματα όσων διαθέτουν καταθέσεις στα ιδρύματά τους.
Σύμφωνα με καλά πληροφορημένες πηγές του «Ε.Τ.», η Ενωση Ελβετικών Τραπεζών απέστειλε έγγραφο με το οποίο αρνείται την παροχή οποιουδήποτε τέτοιου στοιχείου!

Ένα έγγραφο που επιβεβαιώνει την απόφαση της Ν.Δ. τότε να μην αφήσει τους βουλευτές της να υπογράψουν αυτές τις ατομικές εξουσιοδοτήσεις συμμετέχοντας έτσι στο παιχνίδι εντυπώσεων με το οποίο ήθελε το ΠΑΣΟΚ να αποπροσανατολίζει την κοινή γνώμη.

Αξίζει, πάντως, τις επόμενες ημέρες να διερευνηθεί το σκεπτικό αυτής της άρνησης. Δηλαδή, υπήρξε ποτέ κάποια συμφωνία του υπουργείου Οικονομικών που αθετήθηκε από τους Ελβετούς ή οι ελβετικές εποπτικές αρχές δεν αναγνωρίζουν τη Βουλή των Ελλήνων ως αρμόδια για να της στείλουν αυτά τα στοιχεία; Όπως επίσης και ποια θα είναι η αντίδραση του πρώην Προέδρου της Βουλής Φίλιππου Πετσάλνικου, που έβαλε τους βουλευτές του ΠΑΣΟΚ και των άλλων κομμάτων να συμπληρώνουν αιτήσεις και μετά τις ανακοίνωνε στην Ολομέλεια «καρφώνοντας» τους βουλευτές της Ν.Δ. ως δήθεν τους μόνους που δεν ήθελαν να συμβάλουν στην προσπάθεια αυτή!

http://www.antinews.gr/2012/09/14/179490

Γκιουλέκα προς υποκριτές ΣΥΡΙΖαίους: «Σας δέρνουν κι εσείς ψηφίζετε λευκό»;

Οργισμένη ήταν η αντίδραση του βουλευτή της Ν.Δ. Κώστα Γκιουλέκα, προς τους συναδέλφους του, που ψήφισαν λευκό κατά την συζήτηση της Επιτροπής Δεοντολογίας που εξέτασε το θέμα της βίας και την στάση των βουλευτών της Χρυσής Αυγής.
"Μα καλά, σας δέρνουν κι εσείς ψηφίζετε λευκό;" δήλωσε ο κ. Γκιουλέκας απευθυνόμενος στους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ και του ΚΚΕ.

Οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ και του ΚΚΕ κατά την διαδικασία στη Βουλή επέλεξαν να ψηφίσουν … λευκό συστήνοντας μάλιστα ψυχραιμία.


e-Επιλογές της 13/09/2012

ΕΝΑΡΞΗ ΑΚΑΔΗΜΙΩΝ ΣΤΙΒΟΥ ΠΑΝΝΑΞΙΑΚΟΥ 2012-2013


Μετά από μία επεισοδιακή αλλά πετυχημένη χρονιά ξεκινούν οι εγγραφές για τις ακαδημίες στίβου τουΠΑΝΝΑΞΙΑΚΟΥ Α.Ο.
Το πρόγραμμα προπονήσεων είναι βασισμένο στα πρότυπα της παγκόσμιας ομοσπονδίας στίβου IAAF kid’s athletics-αθλητισμός για...

Νίκος Συρμαλένιος: Χωρίς ουσιαστική στήριξη αγρότες και αλιείς στις νησιωτικές περιοχές.

Κατά τη συνεδρίαση της Διαρκούς Επιτροπής Παραγωγής και Εμπορίου του Ελληνικού Κοινοβουλίου, η οποία προκλήθηκε μετά από αίτημα των βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ, και με αφορμή την ενημέρωση από τον υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης για το μέλλον της Αγροτικής Τράπεζας και της βιομηχανίας Δωδώνη, τέθηκαν τα συνολικά ζητήματα που αντιμετωπίζει η

Η ΕΝΠΕ υιοθετεί το πρόγραμμα για την «Ηλεκτρονική Περιφέρεια» της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου – Συγχαρητήρια του Περιφερειάρχη στο Τμήμα Πληροφορικής

Τη μελέτη της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου που αφορά στην εφαρμογή του προγράμματος «Ηλεκτρονική Περιφέρεια», υιοθετεί η ΕΝΠΕ ως ένα πλαίσιο και οδηγό για το σύνολο των Περιφερειών της χώρας.

Οργισμένος ο Δήμαρχος Τήνου για το Δρακονήσι.

Οργισμένος ο Δήμαρχος Τήνου για το Δρακονήσι.
Μπορεί η πολιτεία να έχει γυρίσει την πλάτη στους Δήμους, από κάθε άποψη και κυρίως οικονομικά, την ίδια ώρα που η μία νέα αρμοδιότητα διαδέχεται την άλλη, για ένα όμως να είναι βέβαιη: Κινήσεις του τύπου ενοικιάζεται για 50 χρόνια η βραχονησίδα «Δρακονήσι», δε θα....

Επίσκεψη του πρέσβη της Σλοβακίας στη Σύρο

Τον Πρέσβη της Σλοβακίας στην Ελλάδα, Jan Voderadsky, υποδέχτηκε σήμερα το μεσημέρι στο γραφείο του στη Σύρο, ο Αντιπεριφερειάρχης Κυκλάδων, Γιώργος Πουσσαίος.

Θα αφηγείται (επί πληρωμή) την ανικανότητα και την αποτυχία του!

Γράφει ο Γιάννης Δ. Πρεβενιός
e-mail: prevejohn@yahoo.gr 

Διαβάζουμε κατά καιρούς για τις υπερβολικές αμοιβές που λαμβάνουν ανά τον κόσμο πρώην πρόεδροι, πρωθυπουργοί και υπουργοί για ολιγόλεπτες ομιλίες τους σε διάφορα συνέδρια και όχι μόνο.

ΑΠΆΝΤΗΣΗ ΣΕ ΣΧΌΛΙΟ ΑΝΑΦΟΡΙΚΆ ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΑΚΟΊΝΩΣΗ ΤΟΥ ΣΥΛΛΌΓΟΥ ΕΡΓΑΖΟΜΈΝΩΝ ΤΟΥ ΔΉΜΟΥ ΝΆΞΟΥ


Σε απάντηση του σχολίου που δημοσιεύτηκε στις 10/9/12 στο Naxos News με τίτλο: «Καταγγέλλουν πρωτοφανή απόφαση του Δ.Σ. του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου Νάξου», σχετικά με την Ανακοίνωση του Συλλόγου Διοικητικού & Εργατοτεχνικού Προσωπικού Δήμων & Κοινοτήτων Επαρχίας Νάξου.
Ομολογουμένως δεν περίμενα και κάτι διαφορετικό από σένα, αλλά διαπιστώνω ότι παρά τη «λαστιχιά» που δέχτηκες προ καιρού, επιμένεις να το παίζεις δημοσιογράφος και μάλιστα «καλοπροαίρετος». Πιστεύω να γνωρίζεις, ότι είναι άλλο πράγμα η δημοσιογραφία και άλλο τοκουτσομπολιό. Για τα κουτσομπολιά υπάρχουν κουζίνες, πλυντήρια, μαγειρεία, κομμωτήρια, καφέ-καπνιστήρια, «φωτογραφεία», κ.λπ.

“Εμφύλιος” στους Ανεξάρτητους Έλληνες, Αναρχοκομουνιστές εναντίων Ακρολαϊκώνδεξιών


Προκλητική δήλωση Μαρκόπουλου για τις ένοπλες δυνάμεις. Τον άδειασε το ίδιο του το κόμμα. Αίσθηση προκάλεσε τόσο στην αίθουσα της Ολομέλειας όσο και στο ίδιο του το κόμμα η δήλωση του του Κοινοβουλευτικού Εκπροσώπου των Ανεξάρτητων Ελλήνων για το…
ρόλο των Ενόπλων Δυνάμεων σε επεισόδια και συγκεντρώσεις.
Απο το βήμα της Βουλής, ο...