slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

Η «γενιά του Πολυτεχνείου» και η «γενιά του… καφενείου»

Γράφει ο Χρίστος Βαχτσιαβάνος
Μετά τον εορτασμό της 39ης επετείου του Πολυτεχνείου, αυτό που γίνεται έκδηλα, πλέον, αντιληπτό -φέτος εντονότερα από άλλες χρονιές- είναι πως η γιορτή του Πολυτεχνείου φαίνεται πιο πολύ να διχάζει, παρά να ενώνει την .....

Μισθούς των 9.500 ευρώ σε στελέχη της "χαρίζει" η Ολυμπιακή


Όσο απίστευτο και αν ακούγεται, υπάρχουν ξεχασμένα στελέχη πάλαι ποτέ κρατικών εταιριών, που αμείβονται με ποσά μεγαλύτερα ακόμη και από αυτό που παίρνει ο πρωθυπουργός.

Την ώρα που οι μισθοί ισοπεδώνονται και τα επιδόματα εξαφανίζονται το ένα μετά το άλλο, και καθώς όλο και περισσότεροι Έλληνες βρίσκονται αντιμέτωποι με το φάσμα της ανεργίας, υπάρχουν ακόμη δημόσιοι υπάλληλοι που παίρνουν μισθούς πολλών χιλιάδων ευρώ, στοιχειώνοντας τον κρατικό προϋπολογισμό.
Σύμφωνα με αποκλειστικό δημοσίευμα της εφημερίδας "Πρώτο Θέμα" ο πρώην επικεφαλής του οικονομικού κλάδου των Ολυμπιακών Αερογραμμών, η οποία παραμένει στην υπό εκκαθάριση εταιρία, λαμβάνει μισθό 9.266,59 ευρώ μικτά τον μήνα από τον πρώην εθνικό αερομεταφορέα.

Με τέτοιο μισθό το συγκεκριμένο στέλεχος βρίσκεται μακράν στην κορυφή των πιο υψηλόμισθων δημόσιων υπαλλήλων, με την ευρύτερη έννοια του όρου.

Το δώρο Χριστουγέννων που της καταβλήθηκε πέρυσι ανέρχεται στις 9.652 ευρώ, με τις συνολικές αποδοχές να ανέρχονται στις 18.919 ευρώ τον Δεκέμβριο του 2011.

Ορόσημο στην καριέρα του στελέχους υπήρξε η άνοδος της Νέας Δημοκρατίας το 2004, αλλά και η εξαγορά της εταιρίας από την MIG AE τον Μάρτιο του 2009. Φαίνεται πως ούτε οι αλλαγές στην διοίκηση ανέκοψαν την "ανοδική πορεία" και "χωρίς φρένο" του ετήσιου εκκαθαριστικού που αγγίζει τα 130.311,34 ευρώ.

Ιδιαίτερο ενδιαφέρον έχουν και οι περιπτώσεις των συνταξιούχων της Ολυμπιακής, οι οποίοι εξακολουθούν να εργάζονται στην υπό εκκαθάριση εταιρία.

Οι υπόλοιποι μετατάχθηκαν σε δημόσιους φορείς, ενώ ορισμένοι πλαισίωσαν την διαδικασία εκκαθάρισης, διατηρώντας όμως τα εντυπωσιακά προνόμιά τους.

Υπό αυτές τις συνθήκες, το εν λόγω στέλεχος εξακολουθεί να αμείβεται με τον ίδιο μισθό, ενώ η μετάταξή της σε θέση υπαλλήλου στον οικονομικό κλάδο, πανεπιστημιακής εκπαίδευσης στον ΗΣΑΠ Α.Ε. έχει υπογραφεί από τις 13 Σεπτεμβρίου 2010.

Σε παρόμοια θέση όμως βρίσκονται και άλλοι υπάλληλοι. Υπάρχει στέλεχος που λάμβανε 4.900 ευρώ μηνιαίως καθ' όλο το 2011, ενώ άλλα πρώην στελέχη εμφανίζονται να παίρνουν 2.500 ευρώ, μέχρι και το Σεπτέμβριο του 2012.

Μέσα σε αυτά, πέντε κυβερνήτες αεροσκαφών, αλλά και η διευθύντρια της νομικής υπηρεσίας.

Αλλάζουν οι βουλευτικές έδρες λόγω της απογραφής του πληθυσμού

 ΣΕ  ΤΕΣΣΕΡΕΙΣ ΑΥΞΑΝΟΝΤΑΙ ΟΙ ΒΟΥΛΕΥΤΙΚΕΣ ΕΔΡΕΣ ΤΩΝ ΚΥΚΛΑΔΩΝ   

Αλλαγή σε 25 βουλευτικές έδρες επέφερε η τελευταία γενική απογραφή πληθυσμού του Μαΐου 2011, σύμφωνα με σχέδιο Προεδρικού Διατάγματος, με το οποίο καθορίζονται οι βουλευτικές έδρες κάθε εκλογικής περιφέρειας.
Σύμφωνα με το διάταγμα από μια βουλευτική έδρα κερδίζουν 25 εκλογικές περιφέρειες :

Όποιος νομίζει πώς το ψέμα και ο λαϊκισμός έχουν όρια ας το ξανασκεφτεί...

Αυτό είναι ένα "αποκαλυπτικό ρεπορτάζ" μίας από τις πλέον λαϊκίστικες εφημερίδες της χώρας μας...

Για τους αμαθείς η τους ημιμαθείς βέβαια Έλληνες αυτό μπορεί να  ακούγεται και σαν κάτι "σημαντικό" , για όσους όμως έχουν έστω και επιφανειακά ασχοληθεί με την αεροπορία (ακόμα και σαν χόμπι) γνωρίζει πολύ καλά το αισχρό ΨΕΥΔΟΣπου "πουλάνε"...

Αν σε κάποιο χώρο παρακολουθείται κάποιο εξάρτημα (ανταλλακτικό η μή) αυτός είναι ο χώρος της αεροπορίας...

Από την παραγωγή όπου μόνο συγκεκριμένα εργοστάσια έχουν τα σχέδια για να παράξουν το οποιοδήποτε ανταλλακτικό (ΝΑΙ... ακόμα και τις ΒΙΔΕΣ παρακολουθούν λόγω προδιαγραφών...) μέχρι την διακίνηση και την αλλαγή του ένα εξάρτημα αεροσκάφους έχει ΜΟΝΑΔΙΚΟ αριθμό που καταχωρείται και το ακολουθεί σε ΟΛΗ  του την ζωή ...

400.000 ευρώ εφάπαξ πήρε γενική διευθύντρια της Βουλής

ΤΕΤΟΙΟΥΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΤΗΚΑΝ  ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ  ΤΟΥ ΔΟΛΑΡΙΟΥ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ  ΜΠΡΑΒΟ ΤΟΥΣ 
20121118-142059.jpgΠοσά «μαμούθ» τα εφάπαξ των υπαλλήλων της Βουλής

Πολλά είναι τα προνόμια που απολαμβάνουν οι υπάλληλοι της Βουλής αλλά κάποια ξεπερνούν κάθε φαντασία.
Ένα από αυτά είναι και τα εξωφρενικά ποσά που εισπράττουν ως εφάπαξ. Χαρακτηριστικό είναι το εφάπαξ που εισέπραξε διευθύντρια της Βουλής όπως δημοσιεύει η εφημερίδα το “Παρόν”.
Η γενική διευθύντρια που έφυγε από την εργασία της πριν από περίπου ενάμισι χρόνο πήρε το αστρονομικό ποσό των,,,,,

ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΤΟΥ ΔΟΛΛΑΡΙΟΥ, ΜΑΣ ΠΑΕΙ ΣΤΟ ΔΗΝΑΡΙΟ


Οι μάσκες πέφτουν και φαίνεται και στους πιο ανυποψίαστους, που το πάει ο Π. Καμμένος.

Στη συζήτηση στον προϋπολογισμό μίλησε ανοιχτά για δολλάριο, αφήνοντας πίσω το ευρώ για το οποίο έχει πληρώσει και ματώσει ο ελληνικός λαός, κι ανοίγει το δρόμο για την επιστροφή στη δραχμή ή σε κάτι άλλο ακόμα χειρότερο, μέσω του δολλαρίου.

Ο αντιευρωπαϊκός δρόμος και οι στόχοι του δεν κρύβονται πια.

Σε λίγο θα υμνεί και το αμερικανόφερτο ΔΝΤ, ενώ τώρα καταγγέλει τους ευρωπαίους εταίρους που από τα ταμεία τους στηρίζουν με πολλά δις ευρώ την ελληνική οικονομία και κοινωνία.

Με αριστερό λόγο αντιγράφει το ΣΥΡΙΖΑ και μιλάει για πατριωτισμό, λαό, εργαζόμενους, και ταυτόχρονα συνομιλεί και συνεργάζεται με το αντι-Ευρωπαϊκό κόμμα των νεοφιλελεύθερων Συντηρητικών του Κάμερον της Αγγλίας των χιλιάδων απολυμένων δημοσίων υπαλλήλων και των Μεταρρυθμιστών της Κεντρικής Ευρώπης, όλοι τους εκτός Ευρωζώνης, που δοξάζουν το νεοφιλελευθερισμό, το ΝΑΤΟ και τις ΗΠΑ και ονειρεύονται να γίνουν χώρες αστεράκια στην αμερικανική αστερόεσσα.

'Εγιναν Ευρωπαίοι «μεταρρυθμιστές» αυτοί που στις χώρες τους δεν μπόρεσαν να γίνουν ρυθμιστές, κι ο Καμμένος ακολουθεί.

Αυτό θα πει προάσπιση εθνικών συμφερόντων, η συνεργασία με την υπουργό Εσωτερικών των Συντηρητικών Τερέζα Μέι που σε συνέντευξη της τον Μάιο έλεγε να υποχρεωθούν οι Έλληνες να καταθέτουν αίτηση για έκδοση βίζας για να ταξιδέψουν στην Ευρώπη!

Αλλά τι περιμένετε από κάποιον που καταγγέλει τους τραπεζίτες σαν τοκογλύφους και παίρνει μυστικά δάνειο από τις τράπεζες για το κόμμα του ;

Από κάποιον που ξαφνικά ανακάλυψε 70 χρόνια μετά, και μετά από είκοσι χρόνια πολιτικής του σιωπής, τις Γερμανικές αποζημιώσεις και θέλει να συνεργαστεί στο Ευρωπαϊκό κόμμα Συντηρητικών και Μεταρρυθμιστών με κόμματα όπως αυτό της Λεττονίας TB/LNNK που υμνεί τα γερμανικά WAFFEN SS του Β' Παγκοσμίου πολέμου και οργανώνει γιορτές στη μνήμη τους, και με το κόμμα της Πολωνίας PJN (Poland comes First) του Μichal Karminski, υμνητή της Μάργκαρετ Θάτσερ και του Ρόναλντ Ρήγκαν, που αμφισβητεί την γενοκτονία των Εβραίων στην Πολωνία και στη ναζιστική Γερμανία.

Η Χρυσή Αυγή είναι τουλάχιστον πιο ειλικρινής απ' αυτόν τον όψιμο πατριώτη, ξεδιάντροπο υπηρέτη της αμερικανικής administration.

Την απόφαση αυτή την πήρε μόνος του ο Καμμένος, συμφώνησαν κι οι Μαριάς και Δημαράς ή έγιναν κι αυτοί όψιμοι νεοφιλελεύθεροι ;

Tο κόμμα του δολλαρίου ξεκίνησε να συναντήσει το κόμμα της δραχμής, για να φέρουν όλοι μαζί την Ελλάδα στην εποχή του δηναρίου, και κάποιοι τώρα προετοιμάζουν τη συνεκμετάλλευση των υδρογονανθράκων του Αιγαίου μαζί με τις 7 αδελφές σε βάρος των Ελληνικών συμφερόντων .

Ε.Θ.

Απίστευτο οδηγός λεωφορείου έκανε ηλεκτροσόκ σε παιδιά!



 Αδιανόητο. Οδηγός λεωφορείου της ΕΘΕΛ σημάδεψε παιδιά με όπλο που προκαλεί ηλεκτροσόκ, στο Ολυμπιακό Χωριό.
Αυτό, τουλάχιστον, κατήγγειλε ο πατέρας ενός ανήλικου παιδιού. Όπως είπε στο ραδιόφωνο του ΣΚΑΙ, όλα ξεκίνησαν όταν ο οδηγός με αγενή και άσχημο τρόπο ρώτησε τα παιδιά αν έχουν εισιτήριο. Τότε κάποια από αυτά του..... απάντησαν επίσης άσχημα.
Τότε εκείνος σε έξαλλη κατάσταση έβγαλε το .....

Σφοδρή επίθεση Κυριάκου κατά ΣΥΡΙΖΑ


Ολομέτωπη επίθεση κατά του ΣΥΡΙΖΑ εξαπέλυσε ο Κυριάκος Μητσοτάκης, με συνέντευξη που παραχώρησε στον "Τύπο της Κυριακής". Ο βουλευτής Β' Αθηνών της Νέας Δημοκρατίας το όνομά του οποίου ακούγεται έντονα μεταξύ εκείνων που πιθανολογείται ότι θα υπουργοποιηθούν στον επικείμενο ανασχηματισμό, ζήτησε να μην υπάρξει καμία καθυστέρηση στην υλοποίηση των μέτρων που ψήφισε πρόσφατα η Βουλή, και προσδιόρισε ως.....

Θέμα χρόνου η σύλληψη του Γιάννου και της συζύγου του


4 εισαγγελείς ασχολούνται με την έρευνα των λογαριασμών του Γιάννου Παπαντωνίου και της συζύγου του Ρούλας Κουράκου, ενώ παράλληλα ελέγχεται και ο κουμπάρος του Γιώργος Κανδαλέπας ο οποίος ήταν και σύμβουλός του σε διάφορα υπουργεία.
Και μπορεί ο λογαριασμός της συζύγου του να είχε μόνο....

Συναντήθηκαν όλως τυχαίως τρία προβεβλημένα στελέχη του ΠΑΣΟΚ και ο κηπουρός του Γιώργου στο Χίλτον για να μας ξανά σώσουν


Καθόλου αδιάφορης από πολιτικής απόψεως δεν ήταν η συνάντηση τεσσάρων στελεχών του ΠΑΣΟΚ το πρωί της Παρασκευής στο Χίλτον. Όπως αναφέρει ο Βηματοδότης, ως τώρα γνωρίζαμε ότι οι Ανδρέας Λοβέρδος και Γιώργος Φλωρίδης συνέπλεαν σε πολλά ζητήματα, και κυρίως στο θέμα της συνεργασίας για την .....

Πίσω στο Χωριό… Η Απάντηση στην Κρίση είναι η Αγροτική Παραγωγή. Δευτέρα 19/11/2012, 7 μ.μ. στο ΙΤΗΠ

Το Ίδρυμα Τηνιακού Πολιτισμού, με αφορμή την έκδοση του βιβλίου του κ. Αθανασίου Θεοδωράκη «Πίσω στο Χωριό…» οργανώνει ανοικτή συζήτηση με θέμα την επιστροφή στην αγροτική παραγωγή ως απάντηση στην οικονομική κρίση και την ανεργία που μαστίζει κυρίως τους νέους. Κεντρικός ομιλητής θα είναι ο συγγραφέας, ενώ εισηγήσεις θα κάνουν οι κύριοι: Ματθαίος Βίλλας, Γεωπόνος και Περιφερειακός σύμβουλος, Δρ. Γιάννης Ασπρόμουγκος, Γεωπόνος της Περιφερειακής Ενότητας Τήνου. Των εισηγήσεων θα ακολουθήσει συζήτηση.
Είσοδος Ελεύθερη......

Διευκρινήσεις την πορεία του έργου διασύνδεσης των Κυκλάδων με το ηπειρωτικό δίκτυο της ΔΕΗ δίνει η ΑΔΜΗΕ Α.Ε.

 Διευκρινήσεις για την πορεία και τον προγραμματισμό του μεγαλύτερου έργου στην ιστορία των Κυκλάδων, που αφορά τη διασύνδεση των νησιών με το ηπειρωτικό δίκτυο ηλεκτροδότησης της ΔΕΗ, δίνει η ΑΔΜΗΕ Α.Ε. (θυγατρική εταιρία της ΔΕΗ). Οι διευκρινήσεις δίνονται μετά από καταγγελία που έγινε από τον ΣΥΡΙΖΑ, για ευνοϊκή μεταχείριση εταιριών στο διαγωνισμό του έργου που βρίσκεται σε εξέλιξη.
Επιπλέον, μπορεί να μην αναφέρεται κάτι στο.....

Ελπίδες και ταλέντο στην ομάδα στίβου!

Η Δήμητρα-Σοφία Τσαμοπούλου (άλμα εις ύψος και τριπλούν) και Έφη Μπαϊράμη(ταχύτητες) ανήκουν από σήμερα στην οικογένεια στίβου του Πανναξιακού. Οι δυο 14χρονες αθλήτριες, που αγωνίζονταν μέχρι πρότινος με τα χρώματα του Ολυμπιακού με αρκετές συμμετοχές και διακρίσεις σε διασυλλογικούς αγώνες, αναμένεται να ενισχύσουν σημαντικά την προσπάθεια της ομάδας της Νάξου στην κατηγορία των παγκορασίδων Α. Οι δυο αθλήτριες (που βρίσκονται από χθες στο νησί), ξεναγήθηκαν σήμερα στα.....

Το έγκλημα των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

Οι περισσότεροι θα θυμάστε τον ενθουσιασμό με τον οποίο υποδέχθηκε ο ελληνικός λαός, τον ορισμό της Κατερίνας Καλαγκμπόρ, ως εκπροσώπου νεολαίας του κόμματος. Δυστυχώς, σε μια ακατανόητη κίνηση, ο πρόεδρος της νεολαίας των ΑΝ.ΕΛΛ. Αποσκίτης, την έδιωξε από το κόμμα επειδή.....

Οι συνδικαλιστές της ΠΟΕ ΟΤΑ είναι απαράδεκτοι

Είμαι άνεργος και πρόσφατα απολυμένος. Εγώ μαζί με δεκαεπτά πρώην συναδέλφους μου βρισκόμαστε σε τραγική κατάσταση και ακούμε τους διάφορους εργατοπατέρες των δυο χιλιάδων ευρώ το μήνα, να μας κουνάνε το δάχτυλο! Ο ιδιωτικός τομέας πληρώνει όλους...

Α' Τεστ Ανιχνευτικής Δοκιμασίας Σχολικής Ετοιμότητας

Κάτι που πρέπει να γνωρίζουν όλοι οι γονείς


(Τιμήθηκε με Βραβείο της Ελληνικής Παιδιατρικής Εταιρείας για το έτος 2008)

Το Α΄ΤΕΣΤ γίνεται από το ειδικά εκπαιδευμένο προσωπικό του Κέντρου Νευροανάδρασης Βορείου Ελλάδος που είναι εξουσιοδοτημένοι συνεργάτες του Α΄ΤΕΣΤ.
Για περισσότερες λεπτομέριες επικοινονηστε μαζί μας στο Τηλ 2311-241875
Η ΧΡΗΣΙΜΟΤΗΤΑ ΤΟΥ Α' ΤΕΣΤ.
Στην Ελλάδα σήμερα, το μοναδικό κριτήριο για την εγγραφή του παιδιου στην Α΄τάξη δημοτικού σχολείου,είναι η χρονολογική του ηλικία. Οι ειδικοί.....

e-Επιλογές της 17/11/2012



Με μέταλλο πρωταθλητή και υπογραφή Δερμάτη


Τις προηγούμενες μέρες είχαμε προϊδεάσει το φίλαθλο κοινό της  Νάξου και όχι μόνο για ένα  ντέρμπι ανάμεσα στην γυναικεία  ομάδα του Πανναξιακού Α.Ο.Ν  και την αντίστοιχη του ΖΑΟΝ Κηφισιάς και βγήκαμε πέρα για πέρα αληθινοί. Όσοι βρέθηκαν στο  Δημήτρης Περιστεράκης παρακολούθησαν ένα εξαιρετικά δυνατό παιχνίδι ανάμεσα στις δυο ομάδες με νικητή το γηπεδούχο Πανναξιακό με 3-0 σετ.
Το ματς προσέφερε πραγματικά υψηλό θέαμα με φάσεις πολύ δυνατές  που έδωσαν ξεχωριστό χρώμα στην αναμέτρηση. Η διαιτησία του αγώνα  ήταν καλή και για τους δυο συλλόγους  χωρίς λανθασμένες αποφάσεις. Όσον αφορά τις δυο ομάδες οι φιλοξενούμενες  ήταν αυτές που σε καθένα από τα τρία σετ πραγματοποιούσαν καλύτερη έναρξη παίρνοντας το προβάδισμα σε πόντους μα οι γηπεδούχες στη συνέχεια κάθε φορά ισοφάριζαν και στη συνέχεια έπαιρναν το προβάδισμα το οποίο κρατούσαν μέχρι το τέλος.

Ο Πανναξιακός Α.Ο.Ν  ήταν κατά κράτος καλύτερος ισορροπούσε το παιχνίδι κάλυπτε ιδανικά τα κενά με τις αθλήτριες του να τρέχουν  σχεδόν  σε κάθε γωνιά  έχοντας κατά μεγάλο ποσοστό  σωστές ενέργειες.
Η νίκη κατά ένα μεγάλο ποσοστό πιστώνεται  στον αρχιτέκτονα του Πανναξιακού  Γιώργο Δερμάτη ο οποίος κατάφερε  με σκληρή δουλειά μέσα σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα να  μετατρέψει μια νέα ομάδα, με παίκτριες που ήρθαν το καλοκαίρι από διαφορετικούς συλλόγους και κατηγορίες, σε  ομοιογενές και συμπαγές σύνολο με χαρακτήρα και μέταλλο πρωταθλητή.
Χαρακτηριστικό είναι το παράδειγμα της κεντρικής Άννας Καρπουζά που.......

Απάντηση από Νικήτα με αιχμές για Χατζηνικολάου


Τη δική του απάντηση στο δημοσίευμα της "Real News" με τίτλο "Η Φεβρωνία και οι 7 υπουργοί", ένας εκ των οποίων είναι σύμφωνα με την εφημερίδα του Νίκου Χατζηνικολάου και ο ίδιος, δίνει ο Νικήτας Κακλαμάνης, με δελτίο Τύπου που απέστειλε στα ΜΜΕ.

Ο βουλευτής Α' Αθηνών της Νέας Δημοκρατίας και πρώην δήμαρχος της πρωτεύουσας απαντά σε όσα υποστηρίζει το δημοσίευμα, ενώ αφήνει αιχμές κατά της εφημερίδας, καταλήγοντας ότι ελπίζει το πόρισμα του προσωπικού του ελέγχου να τύχει ανάλογης προβολής από τη "Real News", χωρίς μάλιστα να χρειαστεί να το ζητήσει ο ίδιος.

Αναλυτικά η ανακοίνωση-απάντηση του Νικήτα Κακλαμάνη έχει ως εξής:

"Σχετικά με τη σημερινή «αποκάλυψη-βόμβα» της εφημερίδας "Real News", σε ότι τουλάχιστον με αφορά, θα πρέπει να υπενθυμίσω ότι:

Ο έλεγχος του ΣΔΟΕ γίνεται κατόπιν δικής μου έγγραφης απαίτησης προς τον υφυπουργό κ. Μαυραγάνη και η επιστολή αυτή έχει δημοσιοποιηθεί προ εβδομάδων.

Το αίτημα το επανέλαβα προφορικά στον Ειδικό Γραμματέα του ΣΔΟΕ κ. Στασινόπουλο, όταν τον επισκέφτηκα, παρουσία των δικηγόρων μου.

Πριν λίγες μέρες, κατά τη διάρκεια της ομιλίας μου στη Βουλή για τον προϋπολογισμό (ιδέ πρακτικά), επανέλαβα το αίτημα του ελέγχου και της δημοσιοποίησης του πορίσματος, επειδή εκείνη τη στιγμή κατά σύμπτωση την κυβέρνηση εκπροσωπούσε στα υπουργικά έδρανα, ο υφυπουργός κ. Μαυραγάνης.

Η «κατηγορία», που μου αποδόθηκε, σύμφωνα με την ενημέρωσή μου από το ΣΔΟΕ, ήταν τηλεφωνική και βεβαίως ανώνυμη.

Ελπίζω το πόρισμα του προσωπικού μου ελέγχου να τύχει ανάλογης προβολής από την εφημερίδα "Real News", χωρίς μάλιστα να χρειαστεί να το ζητήσω".

http://ysterografa.gr