slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

Άμεση απομάκρυνση των αμιαντοσκεπών από τα σχολεία ζητούν οι σύλλογοι γονέων και κηδεμόνων της Νάξου


Το θέμα των καρκινογόνων αμιαντοσκεπών που βρίσκονται κοντά σε σχολεία έχει αρχίσει τους τελευταίους μήνες να απασχολεί πολύ έντονα την κοινωνία της Νάξου.
Μέλη και εκπρόσωποι από όλους τους Συλλόγους γονέων και κηδεμόνων των σχολείων πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης της Χώρας συναντήθηκαν για να συζητήσουν και να συντονίσουν τις ενέργειες τους προκειμένου να αντιμετωπιστεί το πρόβλημα. Αποτέλεσμα αυτής της συνάντησης ήταν η απόφαση της από κοινού σύνταξης και αποστολής σχετικής επιστολής με αριθμό πρωτοκόλλου 1291/ 31-1-2013 προς τον Δήμο Νάξου και μικρών Κυκλάδων, με κοινοποίηση προς όλες τις αρμόδιες υπηρεσίες, με την οποία ζητούν να επισπευσθούν οι .......

Επική ανατροπή από τις παγκορασίδες του !!!!

Ένα  από τα πιο  συναρπαστικά παιχνίδια του κυκλαδίτικου  βόλεϊ παρακολουθήσαν οι λιγοστοί αλλά τυχεροί  φίλαθλοι που βρέθηκαν χθες το απόγευμα στις εξέδρες του κλειστού γυμναστηρίου  της Σαντορίνης.
 Νικήτριες αναδείχθηκαν οι   παγκορασίδες του Πανναξιακού ΑΟΝ που κατόρθωσαν    να ανατρέψουν το εις βάρος τους 0-2 και να αποδράσουν  από το "ΔΑΠΠΟΣ"  επικρατώντας τελικά με 3-2 σετ  επί του τοπικού Ηφαίστου. 
Στα δυο πρώτα σετ οι γηπεδούχοι ήταν η μόνη ομάδα που.......

Τα πρωτοσέλιδα των πολιτικών εφημερίδων.


Τα πρωτοσέλιδα των πολιτικών εφημερίδων.



ΒΙΝΤΕΟ: Αυτή η επένδυση δεν επηρεάζει το περιβάλλον γιατί θρέφει τα κρατικά λαμόγια... όχι σαν τις Σκουριές ;)

 Θαυμάστε βουλετές ΣΥΡΙΖΑ και ΑΝΕΛ να καμαρώνουν για το νέο εργοστάσιο της ΔΕΗ στην Πτολεμαϊδα!! Βέβαια όλα τα λεφτά είναι ο Φωτόπουλος που λέει ότι οι υπογραφές μπήκαν μετά από αγώνα της διοίκησης Ζερβού... να υποθέσω ότι η εξόρυξη λιγνίτη είναι καλή για το περιβάλλον επειδή τρέφει τα κρατικά λαμόγια... όχι σαν την εξόρυξη χρυσού που θα θρέψει τους άσχετους ;) Δείτε το βίντεο:

ΦΙΛΩΤΙ ΧΟΙΡΟΣΦΑΓΙΑ 2013

ΕΠΙΤΑΚΤΙΚΗ ΑΝΑΓΚΗ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΓΗΠΕΔΟ ΜΕ ΧΛΟΟΤΑΠΗΤΑ ΣΤΟ ΦΙΛΩΤΙ!!!!!!
Με δύο λέξεις «Απόλυτη Επιτυχία» έτσι χαρακτήρισαν όλοι όσοι ήταν την Πέμπτη στο Φιλώτι τη πολιτιστική εκδήλωση «ΧΟΙΡΟΣΦΑΓΙΑ 2013» που οργάνωσε ο Αθλητικός Μορφωτικός Σύλλογος Φιλωτίου «Ο ΖΕΥΣ» με συνδιοργανωτή τη Κοινωφελή Επιχείρηση Δήμου Νάξου και Μικρών Κυκλάδων. Το φαγητό και το κρασί έρεαν άφθονα, το κέφι ξεχείλιζε από όλους και ο .....

Kατωφερής Κίνηση Β'


από τον Νικόδημο

1. Στο προηγούμενο άρθρο του ιδίου τίτλου έγραψα για την κατωφερή πορεία της ανθρωπότητας, όπως την παρουσίασαν ο Ησίοδος στην Ελλάδα, οι Πέρσες και Ιουδαίοι στην Εγγύς Ανατολή και, πιο πέρα και πιο παλιά, η Βεδική Παράδοση των Ινδιών. Είναι μια αντίληψη της ιστορίας της ανθρωπότητας που παρουσιάζει την εξελικτική πορεία μας όχι ως άνοδο και βελτίωση αλλά ...

Όργιο σπατάλης στην Αθήνα του 2004!


Το αληθινό ελληνικό δράμα των Ολυμπιακών αγώνων της Αθήνας πιθανότατα δεν θα γραφτεί στις σελίδες του βιβλίου που πρόκειται να κυκλοφορήσει η πρόεδρος του "Αθήνα 2004", Γιάννα Αγγελοπούλου, αλλά αναφέρεται στο πόρισμα της ελεγκτικής επιτροπής. Που σπαταλήθηκαν τα εκατομμύρια ευρώ που διαχειρίστηκε η οργανωτική επιτροπή "Αθήνα 2004";
Ο έλεγχος που έγινε στις πιστωτικές κάρτες που χορηγούνταν σε γενικούς διευθυντές, μέλη διοικητικού συμβουλίου και ...παρατρεχάμενους ήταν αποκαλυπτικός. Ο κάθε ένας από αυτούς τον χρόνο είχε δικαίωμα να χρεώσει την πιστωτική του κάρτα από 8.211 ευρώ έως και 24.994 ευρώ ανάλογα με την θέση του. Όλοι σχεδόν είχαν ξεπεράσει το όριο φτάνοντας συνολικά τις 51.3326 ευρώ, αγοράζοντας για τον εαυτό τους ή για αιθέριες υπάρξεις πανάκριβα δώρα.

ΕΝΟΙΚΙΑ ΓΙΑ ...

Η πιο πραγματική διαπίστωση (απορία;;;) που άφησαν να ακουστεί σε ΜΜΕ !!!

Εδώ και καιρό έχω προσέξει αυτό το teaser από τον ΣΚΑΙ...
Είναι κάτι που ΞΕΦΕΥΓΕΙ από την μέχρι σήμερα ΑΣΥΛΙΑ που είχε το ΚΚΕ (και εν γένει η αριστερά) από τα ΜΜΕ...Με τις αλλαγές όμως που έχουν ξεκινήσει στον ΣΚΑΙ το τελευταίο διάστημα , υποθέτω ότι είναι ζήτημα χρόνου η φίμωση φωνών σαν αυτή του δ/ντη του Ραδιοφώνου του..