slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

Ούτε η καμόρα ρε λαμόγια!! Δεν ψήφισαν την άρση ασυλίας ΣΥΡΙΖΑίας που κατηγορείται για έκδοση ακάλυπτων επιταγών κατ΄εξακολούθηση...

Την άρση ασυλίας (εκτός των τεσσάρων βουλευτών της Χρυσής Αυγής) και του βουλευτή των ΑΝ.ΕΛ. Βασίλη Καπερνάρου αποφάσισε η βουλή, ενώ απέρριψε το αίτημα για άρση ασυλίας της βουλευτού του ΣΥΡΙΖΑ Μαρίας Διακάκη και στις τέσσερις υποθέσεις για τις οποίες είχε ζητηθεί!!
Συγκεκριμένα, σε ό,τι αφορά τις....

ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ ΗΤΑΝ ΥΠΕΡΟΧΕΣ ... ΠΑΝΝΑΞΙΑΚΟΣ - ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ 2-3

το Βήμα της Νάξου
πλούσιο φωτορεπορτάζ
Ισάξιες: Η εξέλιξη του ματς έδειξε ότι όποια ομάδα και να κέρδιζε δεν θα ηταν έκπληξη. Η επικράτηση τελικά των πρασίνων οφείλεται στο γεγονός ότι ήταν μια πιο έμπειρη ομάδα ενώ οι "γαλανόλευκες αμαζόνες" του Ζοραν Κόβασιτς έδειξαν ξεκάθαρα ότι το μέλλον τους ανήκει.
Ανατροπή και πρώτη νίκη οι «πράσινες»!
Παρότι βρέθηκε πίσω με 2-1, ο Παναθηναϊκός
κατάφερε να πετύχει την ανατροπή να κερδίσει με 3-2 και να πάρει την πρώτη του φετινή νίκη κόντρα στον.....

ΑΝΑΦΟΡΑ, Ν. Συρμαλένιου, σχετικά με την υπολειτουργία του γραφείου ΟΑΕΕ στη Νάξο


Ο Βουλευτής  Κυκλάδων κ. Νικόλαος Συρμαλένιος καταθέτει αναφορά το έγγραφο της 06.11.2013 με αρ. πρωτ. 204/2013 του Εμποροεπαγγελματικού  Συλλόγου Πάρου- Αντιπάρου σχετικά με τον Οργανισμό Ασφάλισης Ελεύθερων Επαγγελματιών. Αναφέρεται συγκεκριμένα ότι: «…Κατά τη χθεσινή συνεδρίαση του Εμποροεπαγγελματικού συλλόγου Πάρου-Αντιπάρου, ο πρόεδρος κ. Απόστολος Αλιπράντης, ενημέρωσε τα μέλη του ΔΣ , ότι το γραφείο του ΟΑΕΕ Νάξου, λόγο απόλυσης 2 συμβασιούχων υπάλληλων αδυνατεί να εξυπηρετήσει. Ο προϊστάμενος που έμεινε μόνος δεν.....

Από σήμερα ...η μάχη του σταυρού για τους βουλευτές


Ανεπίσημα ξεκινάει ο προεκλογικός αγώνας
Aπό σήμερα οι βουλευτές μπαίνουν στη μάχη του σταυρού, όποτε και αν γίνουν οι εκλογές. Αφού εξέπνευσε πλέον ο χρόνος, όπου θα μπορούσαν να προκηρυχτούν εκλογές με λίστα.
Με λίγα λόγια, πέρασε το 18μηνο, από τις πρώτες εκλογές τουΜαΐου του 2012, με αποτέλεσμα από σήμερα, 6 Νοεμβρίου, να ισχύει κανονικά η μάχη του σταυρού και όχι η μάχη της λίστας, όποτε και αν πραγματοποιηθεί η .....προσφυγή στις κάλπες.

Αυτό σημαίνει ότι από σήμερα, όλοι οι βουλευτές ανεξαιρέτως, κινούνται σε ρυθμούς προεκλογικούς και δεν " κάθονται " στην ασφάλεια της λίστας που έδινε ενδεχομένως σε κάποιους, η πρωτιά στις περιφέρειες τους.




http://www.parapolitika.gr/parapolitikablog

ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΙΣ 18:45 ΠΑΝΝΑΞΙΑΚΟΣ- ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ


Ιστορική στροφή: Ο Τσίπρας ανέστειλε τον αντιμνημονιακό αγώνα του ΣΥΡΙΖΑ από το Τέξας


Στο Όστιν του Τέξας βρέθηκε χθες ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Τσίπρας, συμμετέχοντας ως προσκεκλημένος ομιλητής στο διήμερο συνέδριο που διοργανώνει το LBJ School of Public Affairs του Πανεπιστημίου του Τέξας με θέμα: «Μπορεί να διασωθεί η Ευρωζώνη;»...


Η ομιλία του αποδείχθηκε ιστορική. Να τα κυριότερα σημεία της:

ΑΓΑΝΑΚΤΗΣΗ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΓΡΟΤΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΚΤΗΝΟΤΡΟΦΟΥΣ ΤΗΣ ΝΑΞΟΥ

ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΚΑΤΑΒΟΛΗ ΤΗΣ ΕΝΙΑΙΑΣ ΕΝΙΣΧΥΣΗ ΕΧΟΥΝ ΒΡΕΘΕΙ ΑΡΚΕΤΟΙ ΑΝ ΟΧΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΓΡΟΤΕΣ ΤΗΣ ΕΝΙΑΙΑΣ ΕΝΙΣΧΥΣΗΣ ΤΟΣΟ ΤΗΣ ΠΕΔΙΝΗΣ ΟΣΟ ΚΑΙ ΤΗΣ ΟΡΕΙΝΗΣ ΝΑΞΟΥ.ΜΑΛΙΣΤΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΙΓΟΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΕΧΘΕΣ ΒΡΕΘΗΚΑΝ ΣΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΗΣ ΕΑΣ ΝΑΞΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΗΘΟΥΝ ΚΑΘΩΣ ΤΟΥΣ ΘΕΩΡΟΥΝ ΥΠΕΥΘΥΝΟΥΣ.ΜΑΛΙΣΤΑ ΛΙΓΟ ΕΛΕΙΨΕ ΝΑ.... ΕΡΘΟΥΝ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΚΑΘΩΣ  ΜΕΡΙΚΟΙ ΘΕΡΜΟΑΙΜΟΙ ΑΝΤΑΛΛΑΞΑΝ ΒΑΡΙΕΣ ΚΟΥΒΕΝΤΕΣ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟΥΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ ΤΗΣ ΕΑΣ ΝΑΞΟΥ.

Συνέντευξη Μαϊτού στο MesogeiosFM 105,4 Και στην Ρούλα Μπράουν

Όνομα πλαίσιο άρχων και στόχων της Δημοτικής κίνησης << Νησιωτική Πολιτεία>> ανακοίνωσε ο Νίκος Μαιτός

Νησιωτική Πολιτεία
Νάξος     Δονούσα     Ηρακλειά     Κουφονήσι     Σχοινούσα
(Ανεξάρτητη κίνηση των πολιτών της Νάξου και των Μικρών Κυκλάδων).
ΠΛΑΙΣΙΟ    ΑΡΧΩΝ   ΚΑΙ   ΣΤΟΧΩΝ
      Η πολιτική, οικονομική, κοινωνική και πολιτισμική κρίση που έχει πλήξει τα τελευταία, ιδίως,χρόνια την πατρίδα μας, έχει ανατρέψει και εν πολλοίς κατεδαφίσει τις παραδοσιακές δομές σε όλα τα επίπεδα άσκησης εξουσίας, αλλά και την ποιότητα της καθημερινότητας των πολιτών. Αλλαγές προτεραιοτήτων, πρακτικών, σχέσεων, αντιλήψεων. Κατακρήμνιση  κοινωνικών  δικαιωμάτων, υπερφορολόγηση, διεύρυνση  ανισοτήτων, απολύσεις, ανεργία, αβεβαιότητα.
      Σε αυτό το περιβάλλον δεν....

H Ν.Δ Θήρας για την απώλεια του Γιώργου Καραχάλιου

                                             ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
Η Δημοτική Οργάνωση Ν.Δ Θήρας μετά την είδηση του θανάτου του συμπολίτη μας Γεωργίου Καραχάλιου εκφράζει τη βαθιά θλίψη της.Ο Πρόεδρος και τα μέλη του Δ/Σ της Οργάνωσης συμπαραστέκονται ολόψυχα στην οικογένεια του και εκφράζουν ειλικρινή συλλυπητήρια.
                                                     Ο
                                              ΠΡΟΕΔΡΟΣ
                                          ΗΛΙΑΣ ΠΕΛΕΚΗΣ

Η ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΣΗ ΑΡΧΟΝΤΙΑ

ΕΠΙΤΑΚΤΙΚΗ ΑΝΑΓΚΗ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΓΗΠΕΔΟ ΜΕ ΧΛΟΟΤΑΠΗΤΑ ΣΤΟ ΦΙΛΩΤΙ

Ο ΑΜΣ Φιλωτίου «Ο ΖΕΥΣ» και ο Πολιτιστικός Σύλλογος Απειράνθου συνεργάστηκαν την προηγούμενη Κυριακή με ένα κοινό σκοπό ΤΗΝ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑ. Έτσι ξεκίνησαν οι μεν Φιλωτίτες από το πλάτανο και οι Απειραθίτες από την Παναγία για να καθαρίσουν το δρόμο μεταξύ Φιλωτίου και Απειράνθου. Οι δύο Σύλλογοι, Απεράθου-Φιλωτίου, συναντήθηκαν γύρω στις 14:00 έξω από τη μάντρα του Καρραϊάννη στο Ψηλοτάρι. Το αποτέλεσμα όπως φαίνεται και από τις φωτογραφίες ήταν.....

ΒΙΝΤΕΟ-Δεν υπάρχει λέμε!! Πανικός στο πρωινό όταν η ταλαίπωρη πήρε θέση για αποτρίχωση μπικίνι...

Δείτε τι έγινε την ώρα της αποτρίχωσης!
Αποτρίχωση μπικίνι θέλησαν να παρουσιάσουν στο Πρωινό και η κατάσταση ξέφυγε...
Όταν το μοντέλο γύρισε ανάποδα και γονάτισε...