slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

Ρε μπουχέσα αντί να απαξιώνεις την καταγγελία πες μας τι απάντησες! Στις "ανοησίες" του Βενιζέλου θα απαντήσει η κύπρια ευρωβουλευτής

[Φυσικά και ο Βενιζέλος προσπαθεί να κατατάξει την κύπρια ευρωβουλευτήστους γραφικούς ώστε να απαξιώσει τις καταγγελίες της... εννοείται ότι δεν πρόκειται να πει πως απάντησε στο εν λόγω χαρτί των Τούρκων αφού δεν απάντησε λόγω του γνωστού ελληνικού μπάχαλου και "σιγά και τι έγινε"... για να μην υιοθετήσουμε όσα λένε κάποιοι περί δόλου κ.λπ]

Τη δυσαρέσκεια του αντιπρόεδρου της κυβέρνησης και υπουργού Εξωτερικών Ευάγγελου Βενιζέλου (θα μας ζητήσει και τα ρέστα για τη μαλακ@α που έκανε...)έχουν προκαλέσει οι δηλώσεις της κύπριας ευρωβουλευτού Ελένης Θεοχάρους, με τον κ. Βενιζέλο να προβαίνει σε δήλωση για το θέμα την Κυριακή.

Χειροτονία διακόνου από τον Μητροπολίτη Παροναξίας κ.κ. Καλλίνικο (φωτο)



Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Παροναξίας κ.κ. Καλλίνικος χοροστάτησε στον Όρθρο και προεξήρχε της Θείας Λειτουργίας στο Ιερό Προσκύνημα Παναγίας Εκατονταπυλιανής Πάρου, κατά την διάρκεια της οποίας τέλεσε την εις Διάκονον Χειροτονίαν του π. Αθανασίου Κυδωνιέως.
Ο νέος Ιεροδιάκονος π. Αθανάσιος Κυδωνιέας κατάγεται από την Πάρο, είναι έγγαμος, πατέρας δύο χαριτωμένων παιδιών και κατά σάρκα αδελφός του Γενικού Αρχιερατικού Επόπτου Νήσων Πάρου και Αντιπάρου Αιδεσιμολογιωτάτου Πρωτοπρεσβυτέρου π. Δημητρίου Κυδωνιέως.
Η Χειροτονία του νέου Διακόνου πραγματοποιήθηκε εν μέσω πολυπληθούς Εκκλησιάσματος από την Πάρο και