slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

Άσχημο ξεκίνημα για το καμάρι της Νάξου

Εντυπωσιακός στην πρεμιέρα ο Παναθηναϊκός κέρδισε με 3-0 τον Πανναξιακό χωρίς να αφήσει πολλά περιθώρια στον αντίπαλο του.

Ο Παναθηναϊκός προηγήθηκε στο πρώτο σετ με 8-0, χωρίς ο Πανναξιακός να μπορέσει να πλησιάσει ιδιαίτερα (15-11), ενώ στο β’ σετ ξέφυγε με 8-4 κι όταν η Νάξος μείωσε σε 8-7 απάντησε με νέο σερί για το 14-8.

Οι φιλοξενούμενες προσπάθησαν μόνο στο γ’ σετ, ήταν κοντά στο σκορ μέχρι το 20-19 που....

Ανεύθυνοι Επιχειρηματίες

Για να μην λέμε μόνο για τους κακούς αντιδημάρχους.  Να πούμε και για τους. Κακούς επιχειρηματίες  - ξενοδόχους που Σάββατο μεσημέρι κλάδεψαν τους κήπους των ....

Καλημέρα, κ.Αντιδήμαρχε Μανώλη Πολυκρετη τι θα γίνει με τους υπόλοιπους φοινικές ;

Mε καταγωγή από την Απείρανθο και μόνιμη κατοικία στην περιοχή Μητροπόλου η άτυχη 59χρονη


Σοκ έχει προκαλέσει στη Νάξο η δολοφονία 59χρονης τις πρώτες πρωινές ώρες του Σαββάτου. Σύμφωνα με τις πληροφορίες του naxosnow.gr, πρόκειται για την Αικατερίνη Ζαζάνη, που κατάγεται από την Απείρανθο και ζούσε μόνη λίγο πιο έξω από τον οικισμό του Γαλανάδου Νάξου… Κατά τη διάρκεια της νύχτας, στη 01:30 περίπου (του Σαββάτου 18 Οκτωβρίου), εντοπίστηκε νεκρή από αστυνομικούς του Α.Τ. Νάξου, μέσα στο σπίτι της.
Όλα ξεκίνησαν το βράδυ της Παρασκευής όταν ο γιος της άτυχης γυναίκας, που διαμένει στην Αθήνα, την αναζητούσε στο τηλέφωνο χωρίς .....

Δωρεάν ίντερνετ σε 304 δήμους -Ανάμεσά τους και αρκετοί δήμοι στις Κυκλάδες και βέβαια η Νάξος…Ποιοι είναι οι πρώτοι που θα το αποκτήσουν [λίστα]

Στα μέσα του 2015 εκτιμά το υπ. Υποδομών ότι θα είναι έτοιμα τα πρώτα 4.000 hotspot για την παροχή δωρεάν πρόσβασης στο διαδίκτυο, σε υλοποίηση της εξαγγελίας του πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά. Για το έργο συνολικού ύψους 15 εκατ. ευρώ υπέβαλαν προσφορές τέσσερις εταιρείες.
Η ηλεκτρονική αποσφράγιση των προσφορών θα γίνει το πρωί της Πέμπτη, 23 Οκτωβρίου ενώ «μετά την αξιολόγηση των προσφορών που υποβλήθηκαν, οι ανάδοχοι που θα επιλεγούν θα ....

Στοιχεία Αντιφυματικού Εμβολιασμού Περιφερειακής Ενότητας Δωδεκανήσου από τη Δ/νσης Δημόσιας Υγείας της Περιφέρειας Ν. Αιγαίου

 Στοιχεία σχετικά με τον αντιφυματικό εμβολιασμό έδωσε στη δημοσιότητα το Τμήμα Δημόσιας Υγιεινής της Δ/νσης Δημόσιας Υγείας της Περιφέρειας Ν. Αιγαίου, μέσω της εξής ανακοίνωσης:                                        
Έπειτα από καταγγελίες που δημοσιεύθηκαν σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης του Νομού σχετικά με τον αντιφυματικό εμβολιασμό στα Δημοτικά Σχολεία και ειδικότερα στο Δημοτικό Σχολείο Λίνδου παρακαλούμε να λάβετε υπόψη τα κάτωθι:

ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ ΣΤΑ ΓΑΤΑΚΙΑ ΠΟΥ ΤΟΝ ΣΤΗΡΙΞΑΝ! Πρόβα συγκυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΠΑΣΟΚ - ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ , η υποψηφιότητα Καμίνη στην ΚΕΔΕ


Η διαφαινόμενη υποψηφιότητα του Γιώργου Καμίνη για την προεδρία της ΚΕΔΕ απέναντι στον Γιώργο Πατούλη, φαίνεται ότι θα αποτελέσει την πιο ηχηρή πρόβα μιας μελλοντικής συγκυβέρνησης του ΣΥΡΙΖΑ με το ΠΑΣΟΚ.

Η πρώτη Παγκυκλαδική συνδιάσκεψη ΣΥΡΙΖΑ στη Νάξο


Σήμερα ξεκινά στη Νάξο στο κτίριο της πρώην Σχολής Ουρσουλινών, η πρώτη Παγκυκλαδική συνδιάσκεψη του ΣΥΡΙΖΑ. Στη συνδιάσκεψη συμμετέχουν 40 εκλεγμένοι αντιπρόσωποι από οργανώσεις μελών 10 νησιών των Κυκλάδων. Η συνδιάσκεψη θα συζητήσει τον απολογισμό της απερχόμενης Νομαρχιακής Επιτροπής, οργανωτικά ζητήματα, θα επεξεργαστεί τις βάσεις του προγράμματος για τις Κύκλάδες και θα χαράξει τη πολιτική και θέσει τους στόχους για το επόμενο κρίσιμο διάστημα. Από τη Κεντρική Επιτροπή του ΣΥΡΙΖΑ θα παραβρεθεί ο Νίκος Μανιός.
Πρόγραμμα Εργασιών

Σοκ άγριο έγκλημα στη Νάξο


Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκονται αστυνομικές έρευνες για την εξιχνίαση ανθρωποκτονίας 59χρονης ημεδαπής, η οποία σήμερα πρώτες πρωινές ώρες (18.10.2014) εντοπίστηκε νεκρή μέσα στο σπίτι της, 59χρονη  Ναξιώτισσα στην περιοχή Γαλανάδο Νάξου, με δεμένα τα....

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΓΙΑ ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΜΕ ΓΟΝΕΙΣ ΜΑΘΗΤΩΝ ΔΗΜ. ΣΧΟΛΕΙΩΝ ΝΑΞΟΥ


Πρόσκληση από τον Σχολικό  Σύμβουλο  της 3ης Περιφέρειας Δημ. Εκπ/ση  Ν. Κυκλάδων, Κωνσταντίνο  Κλουβάτο για  συζήτηση  – ενημέρωσης  απευθύνεται σε όλους τους γονείς και κηδεμόνες των μαθητών των Δημοτικών Σχολείων της Νάξου.

ΕΚΘΕΣΗ ΤΟΥ ΙΣΤΟΡΙΚΟΥ ΑΡΧΕΙΟΥ ΝΑΞΟΥ


ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

Το Τοπικό Ιστορικό Αρχείο σας προσκαλεί στην επετειακή έκθεση Κατοχικών Ομοιοτύπων που διοργανώνει για τα εβδομήντα χρόνια από την απελευθέρωση του νησιού:

Ιωαννίδης: Σαν σήμερα γεννήθηκε η πιο ανατρεπτική πολιτική νεολαία της σύγχρονης Ελλάδας


Συμπληρώνονται σήμερα 40 χρόνια από την ημέρα που με απόφαση του Ιδρυτή της Νέας Δημοκρατίας, εθνάρχη Κωνσταντίνου Καραμανλή, ιδρύεται η Οργάνωση Νέων της Νέας Δημοκρατίας.
Για τη συμπλήρωση των 40 ετών από την Ίδρυση της ΟΝΝΕΔ θα πραγματοποιηθεί ειδική εκδήλωση την Παρασκευή 31 Οκτωβρίου 2014.
Με αφορμή την σημερινή ημέρα, ο Πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ Σάκης Ιωαννίδης δήλωσε: