slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

ΜΗΝΥΜΑ ΤΟΥ ΧΑΛΑΡΗ ΜΙΧΑΛΗ -ΠΑΣΟΚ- ΜΕ ΤΗ ΛΗΞΗ ΤΟΥ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΟΥ ΑΓΩΝΑ ΤΟΥ

Φίλες και φίλοι, ήταν ένας μικρός σε διάρκεια αλλά με πολύ πάθος και αγωνιστικότητα προεκλογικός αγώνας. Όποιο κι αν είναι το αποτέλεσμα, σίγουρα κερδίσαμε από την εμπειρία. Η Θερμή υποδοχή που μου επιφυλάξατε τις μέρες της προεκλογικής μου περιοδείας ισχυροποιούν τη δέσμευση μου να αγωνιστώ για τα νησιά μας και τους ανθρώπους τους. Σας υπόσχομαι ότι, ανεξαρτήτως αποτελεσμάτων θα είμαι εδώ και την επόμενη μέρα, για όλους, για όσους με πίστεψαν και για όσους αμφιβάλουν. Τώρα, σήμερα είναι η ώρα να κατασταλάξει μέσα σας η ορθή απόφαση. Η Δευτέρα δεν θα είναι μία μέρα που θα φταίνε οι άλλοι. Όλοι μαζί αποφασίζουμε αύριο, κυβέρνηση και πρόσωπα. Αποφασίζουμε ώριμα, ψύχραιμα με ειλικρίνεια και ευθύνη. Τελικά; Τελικά ΠΑΣΟΚ-ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΠΑΡΑΤΑΞΗ. Προσωπικά σας ευχαριστώ όλους. Ο αγώνας τώρα αρχίζει...

Με μια υποσχεση αυτη του αγωνα του για την Ναξο και τα νησια μας εκλεισαν οι ομιλίες Βλασερού στη Νάξο


Με τη συμμετοχή πολλών Κυκλαδιτών, κυρίως συμπολιτών της Νάξου, πραγματοποιήθηκαν οι δύο κεντρικές προεκλογικές ομιλίες του Γ. Βλασερού, καρδιολόγου, υπ. βουλευτή Κυκλάδων με το ΠΑΣΟΚ-Δημοκρατική Παράταξη.
Τόσο στο Δημαρχείο της Χώρας όσο και στο πολιτιστικό Κέντρο Φιλοτίου, ο Γ. Βλασερός ευχαρίστησε τους παρευρεθέντες για τη στήριξή τους και υποσχέθηκε ότι, εάν η κάλπη τον δικαιώσει, θα αφιερωθεί με όλες του τις δυνάμεις στην προάσπιση της νησιωτικής υγείας.
"Έκαστος εφ' ω ετάχθη. Αυτό που γνωρίζω καλά είναι ο τομέας της Υγείας. Για την Υγεία και θ'

ΣΤΗΝ ΝΑΞΟ ΣΗΜΕΡΑ 23 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ Ο ΜΙΧΑΛΗΣ ΧΑΛΑΡΗΣ, ΠΑΣΟΚ

Την τελευταία μέρα της προεκλογικής του περιοδείας ο υποψήφιος του ΠΑ.ΣΟ.Κ στις Κυκλάδες κ. Μιχάλης Χάλαρης την αφιέρωσε από το μεσημέρι και μετά στο νησί απ' όπου κατάγεται η σύζυγος του την  Νάξο όπου θα παραμείνει για να ασκήσει το εκλογικό του δικαίωμα στο Φιλώτι που διατηρεί και σπίτι.
Σήμερα Παρασκευή 23 Ιανουαρίου ο κ. Χάλαρης επισκέφτηκε τον Σεβασμιότατο Μητροπολίτη Παροναξίας κ.κ. Καλλίνικο  και