slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

ΑΡΧΙΣΑΝ τα Αν, όταν, όπως, όσα βρούμε λεφτά θα δώσουμε 13η σύνταξη σε κάποιους


 Ρωμανιάς: Λείπουν 6 δις για καταβολή συντάξεων ΚΑΛΑ ΚΥΡΙΕ ΓΙΩΡΓΟ ΜΟΥ ΔΕΝ ΤΟ ΞΈΡΕΣ . ΔΗΛΑΔΗ ΤΙ ΝΟΜΙΖΕΣ ΟΤΙ ΤΑ ΕΙΧΑΝ ΦΥΛΑΞΕΙ ΝΑ ΤΑ ΔΩΣΕΙΣ ΕΣΥ
Την «αναζήτηση» 6 δισεκατομμυρίων ευρώ για να καταβληθούν 400 χιλιάδες συντάξεις αποκάλυψε ο γενικός γραμματέας Κοινωνικής Ασφάλισης Γιώργος Ρωμανιάς όπως επίσης και το ότι θα υπάρξουν εισοδηματικά κριτήρια για την καταβολή της 13ης σύνταξης.

Στο τραπέζι της διαπραγμάτευσης η κατάργηση του χαμηλού ΦΠΑ στα νησιά;



ΦΠΑ υπέρ χρέους στο τραπέζι της διαπραγμάτευσης * Τι προτείνει η Lazard για να κλείσει η συμφωνία * Πως θα απαντήσει το ΥΠΟΙΚ αν τεθεί στην συζήτηση εκ μέρος των δανειστών το σενάριο άμεσης αύξησης της απόδοσης του φόρου μέσω της κατάργησης των εξαιρέσεων του ΦΠΑ; Της κατάργησης, δηλαδή, του πολύ χαμηλού συντελεστή που ισχύει στα...

Μεγάλη νίκη και πρωτιά για τις κορασίδες του Πανναξιακού

Μεγάλη νίκη με 3-0 μέσα στη Σαντορίνη, στο ντέρμπι απέναντι στον Α.Ο. Θήρας, πέτυχαν οι κορασίδες του Πανναξιακού Α.Ο.Ν.
Μεγάλη νίκη με 3-0 μέσα στη Σαντορίνη, στο ντέρμπι απέναντι στον Α.Ο. Θήρας, πέτυχαν οι κορασίδες του Πανναξιακού Α.Ο.Ν., με την οποία κατέκτησαν την πρώτη θέση στον όμιλό τους και πέρασαν μαζί με την σημερινή αντίπαλο τους στο Final-4 του πρωταθλήματος, όπου και θα συναντήσουν τον Α.Σ.Ε. Νεωρίου και τον Φοίνικα Σύρου.
Την ομάδα συνόδεψε εκ μέρους της διοίκησης ο Στέφανος Ανεβλαβής, ενώ στον πάγκο ήταν

Πρωτοσέλιδα Κυριακής 15-02-2015





Δείτε τα: