slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

ΔΙΈΛΥΣΑΝ ΚΑΙ ΤΟ ΣΔΟΕ.Όλο το παρασκήνιο της παραίτησης του αρχηγού του ΣΔΟΕ – Τι αναφέρει στην επιστολή προς τον Τσίπρα – Η αντίδραση Αλεξιάδη (upd)

Αναστάτωση έχει προκληθεί από την αποκλειστική είδηση του 15minutes.gr, που από το πρωί μιλούσε για την παραίτηση – «βόμβα» του επικεφαλής του ΣΔΟΕ. Και μάλιστα σε μια περίοδο που το κράτος ψάχνει απεγνωσμένα έσοδα. Η παραίτηση του Γενικού Γραμματέα του ΣΔΟΕ κ. Παναγιώτη Δάνη υποβλήθηκε με επιστολή του προς τον πρωθυπουργό. Όπως είναι σε θέση να γνωρίζει το 15minutes.gr επιστολή παραίτησης που εστάλη από την Παρασκευή στο Μέγαρο Μαξίμου, μόνον «προσωπικούς λόγους» δεν περιλαμβάνει.
Αντιθέτως, με την επιστολή του αυτή ο κ. Παναγιώτης Δάνης εξαπολύει μύδρους κατά της

Πλακιωτάκης: «ΝΑ ΕΤΟΙΜΑΖΕΙ ΤΗΝ ΑΠΟΛΟΓΙΑ ΤΗΣ» Η κυβέρνηση ξεπούλησε τζάμπα το ελληνικό τραπεζικό σύστημα


Επίθεση στην κυβέρνηση την οποία και κατηγόρησε ως με την πολιτική της συνεχίζει να οδηγεί τη χώρα στην ύφεση εξαπέλυσε ο Γιάννης Πλακιωτάκης.
Ο Πρόεδρος της ΝΔ μιλώντας στο ετήσιο συνέδριο του Ελληνοαμερικανικού Εμπορικού Επιμελητηρίου επεσήμανε πως πριν ένα χρόνο υπήρχε μια αισιόδοξη προοπτική καθώς όλοι συζητούσαν για το τέλος του μνημονίου.

ΕΚΛΟΓΕΣ ΣΤΗ ΝΔ: Κλειδώνει η 13η Δεκεμβρίου με Vodafone – Αύριο οι επίσημες ανακοινώσεις!



Ολοκληρώνεται η συνεδρίαση τηε Κεντρικής Εφορευτικής επιτροπής της Νέας Δημοκρατίας.

Δ.Τ. "ΩΡΑ ΕΥΘΥΝΗΣ ΓΙΑ ΤΟ ΚΥΚΛΑΔΙΤΙΚΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ" ΤΑ ΨΕΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΟ ΚΡΥΦΤΟΥΛΙ , ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΣΟΥΝ!!!



ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ


ΣΥΡΟΣ   30 / 11 / 2015
Η κωλυσιεργία , η διαστρέβλωση και οι ανεπαρκείς δικαιολογίες έλαβαν τέλος. Η Νομική υπηρεσία της Ε.Π.Ο. απάντησε στο έγγραφο με τα ερωτήματα της Ε.Π.Σ. με νέο έγγραφο (τελικό) και δίνει τέλος στα ερωτήματα που έχουν να κάνουν με τη θητεία του Δ.Σ. και για το πότε πρέπει να γίνουν εκλογές. Η απάντηση είναι ξεκάθαρη , όπως ακριβώς και η 

Τα νέα όρια συνταξιοδότησης-Σύνταξη στα 62 και 67 [pdf]

Η ΝΕΑ ΕΓΚΥΚΛΙΟΣ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΕΡΓΑΣΙΑΣ

Διευκρινίσεις για τα όρια ηλικίας συνταξιοδότησης όλων των ασφαλισμένων των ασφαλιστικών φορέων αρμοδιότητας του Υπουργείου Εργασίας, Κοινωνική Ασφάλισης & Κοινωνικής Αλληλεγγύης με την εφαρμογή των διατάξεων της υποπαραγράφου Ε3 της παραγράφου Ε του άρθρου 2 του ν. 4366/2015 (ΦΕΚ 94 Α’ ) δίνει η σχετική εγκύκλιος που αναρτήθηκε στην Διαύγεια.
Επίσης, θεσπίζεται νέο επιπλέον ποσοστό μείωσης της σύνταξης, πέραν του υφισταμένου, στην