slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

Ο ΠΥΡΣΟΣ ΠΟΥ ΠΕΡΝΑΕΙ ΑΠΟ ΧΕΡΙ ΣΕ ΧΕΡΙ….


Μέσα από αυτές τις γραμμές, θέλω να απευθυνθώ σε όλες και όλους που στήριξαν, στηρίζουν και θα στηρίζουν αυτή τη σημαία, τη σημαία με τον πυρσό.

Την Κυριακή 20 Δεκεμβρίου, μετά από 3 μήνες που είχε παραιτηθεί ο Μεϊμαράκης, έγιναν τελικά οι εκλογές στην παράταξη.

Όλο το προηγούμενο διάστημα, παρακολουθήσαμε μια απίστευτη στήριξη πολλών ΜΜΕ, στον Μητσοτάκη αλλά και στον Τζιτζικώστα.

Μια απίστευτη προπαγάνδα δημιουργίας διασπαστικού κλίματος στην παράταξη της Νέας Δημοκρατίας.

Το MEGA αλλά και ο SKAI, είχαν αναλάβει αποκοπής την τηλεοπτική προπαγάνδα.

Από τη μια νύχτα ως την άλλη, στα μέσα αυτά, βλέπαμε τον Μητσοτάκη κατά κύριο λόγο (και το ραδιόφωνο του SKAI στη διάθεσή του), τον Γεωργιάδη και τον Τζιτζικώστα.

Βυζαντινοί ύμνοι των Χριστουγέννων και Παραδοσιακά Κάλαντα από διάφορα μέρη της Ελλάδας, του Πόντου και της Μικράς Ασίας ΣΗΜΕΡΑ στις 18.30 στη Στοά του βιβλίου

Η Ορθόδοξη Εκκλησιαστική Βυζαντινή Χορωδία και η Παραδοσιακή Χορωδία & Ορχήστρα του Εθνικού Ωδείου Αθηνών, με χοράρχη τον κύριο Μιχαήλ Μακρή, στα πλαίσια των εορταστικών εκδηλώσεων της Στοάς του Βιβλίου, ( Πεσμαζόγλου 5 & Σταδίου ) μαζί με την Ένωση εκδοτών Βιβλίου, θα παρουσιάσουν Βυζαντινούς Ύμνους των Χριστουγέννων και Κάλαντα από διάφορα μέρη της Ελλάδας, του Πόντου και της Μικράς Ασίας....!!!!!!!!!
Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στον

Με ευρεία πλειοψηφία ψηφίστηκε λίγο μετά τα μεσάνυχτα της Τρίτης από την Ολομέλεια της Βουλής το σύμφωνο συμβίωσης.


Στην ονομαστική ψηφοφορία -στην οποία υπήρχαν πολλοί απόντες βουλευτές, κυρίως από τη ΝΔ- συμμετείχαν 249 βουλευτές και υπερψήφισαν 194 βουλευτές, ενώ καταψήφισαν 55 βουλευτές.

Τελικά αποτελέσματα εκλογών ΝΔ


ΓΙΩΡΓΟΣ Π. ΤΕΡΖΗΣ
Προβάδισμα 11,3 μονάδων του κ. Ευάγγελου Μεϊμαράκη έναντι του κ. Κυριάκου Μητσοτάκη, όπως έδειξαν τα επίσημα αποτελέσματα που εν τέλει ανακοινώθηκαν , αλλά και σε ένα εντελώς νέο περιβάλλον ως προς τη δυναμική των δύο, πλέον, διεκδικητών, η κούρσα ηγεσίας της Νέας Δημοκρατίας εισέρχεται στην τελική της ευθεία.
Μετά ένα θρίλερ 48 και πλέον ωρών, που στιγμάτισε την κατά τα

Πανναξιακός ΑΟ: Ευχαριστίες στον Πανθηραϊκό και επίθεση σε Βαρούχα



Τα μέλη του Δ.Σ. του ΠΑΝΝΑΞΙΑΚΟΥ Α.Ο. ευχαριστούν τη διοίκηση του ΠΑΝΘΗΡΑΪΚΟΥ Α.Ο., για την άψογη φιλοξενία που παρείχαν στη Ναξιακή ομάδα στον αγώνα, για την 9η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Α΄ κατηγορίας Κυκλάδων, που διεξήχθη στη Σαντορίνη την Κυριακή 20 Δεκεμβρίου.
Ο Πανναξιακός κάνει ιδιαίτερη μνεία στο μέλος του Δ.Σ. του Πανθηραϊκού (Ναξιώτη) Μάκη Βασαλάκη στον οποίο "είναι υπόχρεος" όπως αναφέρει σε ευχαριστήρια ανακοίνωση που εξέδωσε.
Επίσης συγχαίρει τους ποδοσφαιριστές του Πανθηραϊκού, για το αθλητικό πνεύμα που επέδειξαν καθώς και για την φιλοξενία τους.
Τέλος στην ανακοίνωση του, ο Πανναξιακός, επιτίθεται στον Βαρούχα τον οποίο χαρακτηρίζει "μποξέρ": "Μοναδική εξαίρεση στο απόλυτα πολιτισμένο κλίμα, αποτέλεσε ο αντίπαλος «μποξέρ» Βαρούχας, που κατάφερε αρκετά δολοφονικά χτυπήματα στους ποδοσφαιριστές της ομάδας μας, δύο εκ των οποίων κατέληξαν στο