slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

Ο Σταϊκούρας για την υπόθεση της ΕΛΣΤΑΤ: Αστήρικτες πολιτικές επιθέσεις κατά της ΝΔ και του Καραμανλή


«Ο ενορχηστρωμένος πετροπόλεμος που γίνεται το τελευταίο χρονικό διάστημα με αστήρικτες πολιτικές επιθέσεις κατά της ΝΔ και του κ. Καραμανλή, προτρέποντας για δικαστικούς χειρισμούς, σύμφωνα με τις επιθυμίες κάποιων δεν υπηρετεί την αναζήτηση της αλήθειας» σημείωσε ο τομεάρχης Οικονομικών της ΝΔ, Χρήστος Σταϊκούρας μιλώντας στον Real Fm 97,8 και την εκπομπή του Νίκου Στραβελάκη.

Αναφερόμενος στην παρέμβαση της Κομισιόν στην υπόθεση της ΕΛΣΤΑΤ ο κ. Σταϊκουρας υπογράμμισε επίσης ότι «η ΝΔ με ευθύτητα έχει τοποθετηθεί, έχει καταθέσει από το 2010 και έχει επαναλάβει το 2012, πρόταση για σύσταση εξεταστικής επιτροπής».

Ερωτηθείς για την ομιλία του προέδρου της ΝΔ στη ΔΕΘ, ο κ. Σταϊκούρας επεσήμανε ότι ο κ. Μητσοτάκης θα παρουσιάσει ένα ολοκληρωμένο οικονομικό πρόγραμμα, το οποίο θα είναι «ρεαλιστικό, τεκμηριωμένο και κοστολογημένο».

«Στη δημοσιονομική πολιτική πιστεύουμε και θα προτείνουμε σταδιακή μείωση φορολογικών συντελεστών. Εκτιμούμε ότι αυτό μπορεί να γίνει με 5 διακριτούς τρόπους» τόνισε ο κ. Σταϊκουράς, εξηγώντας τους αναλυτικά.

Δεν υπάρχουν σχόλια: