slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

ΦΩΤΟ-Κομματόσκυλο-κότα που πληρώνουμε στην ΕΡΤ και τη Γεροβασίλη βρίζει την Στεφανίδη


Έτσουξε τα κομματόσκυλα του ΣΥΡΙΖΑ η απαξίωση με την οποία απάντησε στην ΑΥΓΗ η Ολυμπιονίκης Κατερίνα Στεφανίδηκαι βγήκαν να τη βρίσουν. Πρώτος και καλύτερος ο δημοσιογράφος και υπεύθυνος Επικοινωνίας της ΕΡΤ Βασίλης Παπανικολάου, ο οποίος έχει αποσπαστεί στο γραφείο της Ο. Γεροβασίλη...

Δείτε τι γράφει το κομματόσκυλο που μετά το κράξιμο έσβησε το ποστ:







Λίγο αργότερα ακολούθησε η διάψευση της ΕΡΤ, η οποία όμως δεν αναφέρει αν θα κινηθεί κάποια πειθαρχική διαδικασία εναντίον του κοπρίτη που την εκθέτει:


"Σχετικά με αναρτήσεις σε ιστοσελίδες περί δήθεν επίθεσης της ΕΡΤ στην ολυμπιονίκη Κατερίνα Στεφανίδη, το Γραφείο Τύπου της ΕΡΤ επισημαίνει τα εξής:


1. Ο υπάλληλος της ΕΡΤ που έκανε το σχόλιο δεν είναι Διευθυντής Εταιρικής Επικοινωνίας, όπως αναφέρεται στις αναρτήσεις, ούτε έχει κάποια θέση ευθύνης στην ΕΡΤ.


2. Η εν λόγω ανάρτηση έγινε μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης και ως εκ τούτου δεν εκφράζει απόψεις της διοίκησης της ΕΡΤ.


Είναι αυτονόητο ότι η ΕΡΤ και οι εργαζόμενοί της τιμούν τους Έλληνες αθλητές και αυτό το αποδεικνύει εμπράκτως, με πιο πρόσφατο παράδειγμα την επιτυχή κάλυψη των Ολυμπιακών Αγώνων του Ρίο".

Δεν υπάρχουν σχόλια: