slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

Ο επαγγελματίας της διάσπασης εγκαλεί τον Καραμανλή για την ενότητα

Αντώνης Σαμαράς
https://kentrodexios.wordpress.com
Ο απίθανος τύπος Αντώνης Σαμαράς, χρησιμοποιεί για μία ακόμη φορά, το blog του, το antinews, για να στείλει το μήνυμα «ενότητας» στον Κώστα Καραμανλή.
Δηλαδή θα τρελαθούμε τελείως!!!
Το blog του Αντώνη Σαμαρά συγκεκριμένα γράφει:
«Ο κ. Καραμανλής πρέπει να βάλει ο ίδιος τέλος στα σενάρια περί σύμπλευσής του με τον κ. Τσίπρα και παρέα τον Παυλόπουλο, Παπαγγελόπουλο κ.λπ.
Να βγει λοιπόν και να πει ότι δεν έχει καμιά σχέση με τους απατεώνες του ΣΥΡΙΖΑ και με τους άθλιους υπονομευτές που προέρχονται από τη ΝΔ αλλά θέλουν τη διάλυσή της.
Ο κ. Καραμανλής το χρωστάει στο όνομά του, στην οικογένειά του, στο κόμμα που τον εμπιστεύτηκε, στους οπαδούς που τον πίστεψαν και τον πιστεύουν, στην κοινωνία ολόκληρη που αγωνιά για την επόμενη ημέρα…»

Πάμε πάλι άλλη μία: ο Αντώνης Σαμαράς, ο άνθρωπος που επαγγελματικά διασπά και διαλύει τη ΝΔ από το 1993, ζητά από τον Κώστα Καραμανλή να βάλει τέλος στα σενάρια «καλών σχέσεων» με τον Τσίπρα που ο ίδιος ο Σαμαράς μαζί με τον Σημίτη διακινούν. Τρέλα!

> Θυμίζουμε στον Αντώνη Σαμαρά πως ο Κώστας Καραμανλής λεηλατήθηκε κατά τη διακυβέρνηση 2004-09, ακριβώς διότι δεν συνέπλεε με τα συμφέροντα ξεπουλήματος της Ελλάδας, που επεδίωκε το βαθύ ΠΑΣΟΚ του «λεφτά υπάρχουν». Το ίδιο βαθύ ΠΑΣΟΚ στη συνέχεια έγινε ΣΥΡΙΖΑ!
> Επίσης θυμίζουμε στον Αντώνη Σαμαρά πως το 2009 η Πολιτική Άνοιξη έκανε αγώνα υπέρ του βαθέως ΠΑΣΟΚ προκειμένου να πέσει ο Κώστας Καραμανλής και να τεθεί θέμα αρχηγίας στη ΝΔ. Το ίδιο έκανε και στις εθνικές εκλογές του 2015 με αρχηγό τον Βαγγέλη Μεϊμαράκη!!
> Επίσης θυμίζουμε στον Αντώνη Σαμαρά πως διοίκησε τη ΝΔ με μοναρχικό τρόπο και με μία κλειστή παρέα μη δίνοντας βήμα και λόγο σε κανένα – με τις γνωστές συνέπειες.
> Επίσης θυμίζουμε στον Αντώνη Σαμαρά πως ουδέποτε έφερε τα ποσοστά του Κώστα Καραμανλή, αντιθέτως τα πάτωσε και παρέλαβε μία μεγάλη ΝΔ και την έφτασε στο δημοψήφισμα στο ντροπιαστικό 14%.
> Επίσης θυμίζουμε στον Αντώνη Σαμαρά πως καλλιέργησε στις εσωκομματικές εκλογές της ΝΔ – υπέρ του Μητσοτάκη – το παραμύθι της συνεργασίας Μεϊμαράκη – Τσίπρα με τον ίδιο πάντα νοσηρό σκοπό.
> Επίσης θυμίζουμε στον Αντώνη Σαμαρά πως ΟΥΔΕΠΟΤΕ υπερασπίστηκε τον Κώστα Καραμανλή και άφησε να τον τρώνε οι «σκύλοι» της διαπλοκής, στο πλαίσιο της δικής του «καλής» πρωθυπουργίας με το ΠΑΣΟΚ, με αποκορύφωμα το σκάνδαλο της ΕΛΣΤΑΤ που ο βουλευτής Μεσσηνίας κάνει γαργάρα, όπως γαργάρα είχε κάνει και την εξεταστική για το πρώτο Μνημόνιο… αυτό για το οποίο είχε διαγράψει την Ντόρα Μπακογιάννη!!

Τρέλανέ μας Αντώνη Σαμαρά!!! Την «λες» στον Κώστα Καραμανλή που σε έβγαλε από το χρονοντούλαπο;;; Θυμάσαι τότε που πήγαινες στη Ρηγίλλης και παρακαλούσες για το come back; Εκεί στα διπλανά γραφεία;;

Δεν την παλεύει ο αρχηγός της Πολιτικής Άνοιξης. Η συνταξιοδότηση από την αρχηγία της ΝΔ του έχει επιφέρει ακόμη πιο σοβαρές βλάβες.
«Ο Κεντροδεξιός»
https://kentrodexios.wordpress.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: