slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

Επίσκεψη Γ. Βρούτση στη Σύρο


(φωτο: από αριστερά ο πρόεδρος της τοπικής Σύρου Σ. Μπαρμπούνης, ο πολυτευτής Κυκλάδων Γ. Χριστόπουλος, ο Δήμαρχος Σύρου-Ερμούπολης Γ. Μαραγκός, o βουλευτής Κυκλάδων Γ. Βρούτσης, ο υποψήφιος πολιτευτής Κ. Δοκιμάκης, ο πρ. πρόεδρος της τοπικής Σύρου Λ. Ρούσσος, ο πρόεδρος της ΝΟΔΕ Κυκλάδων Κ. Γαβιώτης, ο πολιτευτής Κυκλάδων Γ. Βακόνδιος)



Στην πρωτεύουσα των Κυκλάδων βρίσκεται από σήμερα το μεσημέρι ο βουλευτής Κυκλάδων της ΝΔ Γ. Βρούτσης για τον εορτασμού του πολιούχου της Ερμούπολης, Αγίου Νικολάου. Πριν από τον πανηγυρικό εσπερινό σήμερα, είχε την ευκαιρία να συναντηθεί με κομματικά στελέχη και αιρετούς σε γνωστό ξενοδοχείο της πόλης. Ο κ. Βρούτσης άκουσε τους προβληματισμούς τους και τους μετέφερε το μήνυμα του προέδρου της Νέας Δημοκρατίας, Κ. Μητσοτάκη.
Αύριο θα παραστεί στην λειτουργία  στον Ιερό Ναό του Αγίου Νικολάου και στην συνέχεια στη λειτανία της ιεράς εικόνας του Αγίου.
Ευχόμαστε χρόνια πολλά στη Σύρο και σε όλους τους Έλληνες ναυτικούς. Ο Άγιος Νικόλαος να τους έχει υπό την προστασία του.

Δεν υπάρχουν σχόλια: