slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

Μ.ΧΑΛΑΡΗΣ: Στόχος η προγραμματική και οργανωτική ενοποίηση των δυνάμεων της Δημοκρατικής Προοδευτικής Παράταξης


O Μιχάλης Χάλαρης, μέλος της Συντονιστικής Επιτροπής των Κινήσεων Πολιτών για την Σοσιαλδημοκρατία απαντώντας σε ερώτηση δημοσιογράφου σχετική με την Πανελλαδική Συνδιάσκεψη της Δημοκρατικής Συμπαράταξης στις 14 & 15 Μαίου και την πολιτική κινητικότητα στο μεσαίο χώρο, έκανε την ακόλουθη δήλωση:

"Είναι κοινός τόπος πλέον ότι τα προβλήματα της χώρας οξύνονται και τα αδιέξοδα μεγαλώνουν, ο μεσαίος πολιτικός χώρος δεν έχει πλέον την πολυτέλεια της πολυδιάσπασης που τον οδηγεί σε αδυναμία αποφασιστικής παρέμβασης στις πολιτικές εξελίξεις, για την έξοδο της χώρας από την πολύπλευρη κρίση και για την ανάκαμψη σε όλους τους τομείς.
Η χώρα χρειάζεται ένα ισχυρό σοσιαλιστικό και σοσιαλδημοκρατικό πόλο, ένα ευρωπαϊκό, δημιουργικό και προοδευτικό ρεύμα, ζωντανό και αναγεννημένο. Πάντα πιστεύαμε στην  ενότητα και τη συσπείρωση των δυνάμεων της σοσιαλδημοκρατίας, της ανανεωτικής αριστεράς, του μεταρρυθμιστικού κέντρου, της πολιτικής οικολογίας χωρίς αποκλεισμούς και ηγεμονισμούς.  Επιδίωξη μας ήταν και είναι να δοθεί ένα τέλος στην πολυδιάσπαση και την αποδυνάμωση του χώρου και να γίνει προγραμματική και οργανωτική ενοποίηση των δυνάμεων της Δημοκρατικής Προοδευτικής Παράταξης με απώτερο στόχο τη δημιουργία ενός νέου φορέα της Σύγχρονης Σοσιαλδημοκρατίας.
Η συμμέτοχη των νέων ανθρώπων αποτελεί απαραίτητο στοιχείο αυτής της προσπάθειας.
Καθοριστικό βήμα η επερχόμενη κοινή συνδιάσκεψη όπου εισηγούμαστε στην Ελληνική Κοινωνία θέσεις σε όλα τα θέματα με αλλαγή στη γλώσσα που χρησιμοποιούμε, καταθέτοντας ένα σαφές, υλοποιήσιμο, συνολικό, συνεκτικό στρατηγικό σχέδιο ανασυγκρότησης και ανάπτυξης, το οποίο δεν αποτελεί ένα άθροισμα μέτρων, ευχών ή υποσχέσεων. Ως εκ τούτου όποιος αισθάνεται ότι ανήκει στον χώρο μας αφενός έχει την ευκαιρία τόσο να συνδιαμορφώσει όσο και να εμπνευστεί από το κοινό σχέδιο για βιώσιμη ανάπτυξη, απασχόληση, ισότητα και δικαιοσύνη αφετέρου έχει ρόλο στην προσπάθεια αυτή."

Ανακοίνωση αθλητών ΑΠΑΣ τα Φανάρια...

Αναλυτικά η ανακοίνωση έχει ως εξής:
«Διαβάζοντας πολύ προσεχτικά την ανακοίνωση της Α.Ε. Σαντορίνης, θα θέλαμε να τοποθετηθούμε ξανά και να ολισθήσουμε ακόμα περισσότερο.
Έτσι λοιπόν:
- Κανείς δεν κατηγόρησε την Α.Ε.Σ. για την απεργία της ΠΝΟ. Αντίθετα οφείλουμε να ευχαριστήσουμε την Α.Ε.Σ. και την  Ε.Σ.Σ.Κ. για την εξυπηρέτηση που μας έκαναν να αλλάξουν την ώρα διεξαγωγής του μικρού τελικού.
Μας δόθηκε έτσι η ευκαιρία να παίξουμε ένα πολύ κρίσιμο ματς, να το κερδίσουμε και να παραλάβουμε τα μετάλλιά μας κάτω από τις ντουζιέρες του ΔΑΠΠΟΣ.
- Η άοκνη και συστηματική προσπάθεια της Α.Ε.Σ. αποδείχτηκε σαφώς με τις επιτυχίες του συλλόγου, φέτος γιατί

Εκλογές στον ΠΑΣ Νάξου

Ο ΠΑΣ Νάξου θα πραγματοποιήσει εκλογές την 3/7/2016, πράγμα που έκανε γνωστό με την ακόλουθη ανάρτηση στο επίσημο σάιτ της ομάδας.
ΑΝΑΝΕΩΣΗ Ή ΝΕΟ ΔΣ ;