slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

Το MEGAλο άγχος του ΠΑΣΟΚ και των Σαμαρικών για την ΕΛΣΤΑΤ

 

Οι χρόνοι του Μνημονίου είναι πολύ σύντομοι. Οι δολοπλοκίες, τα ψέματα και το σχέδιο εξόντωσης του Κώστα Καραμανλή, που οδήγησαν την Ελλάδα στο Μνημόνιο και την εθνική υποδούλωση, αποκαλύπτονται.
 Το MEGAλο τηλεοπτικό κανάλι, ο εθνικός νταβατζής, που διαφήμιζε τη δύναμή του ως το κανάλι που ανεβοκατεβάζει κυβερνήσεις, κλείνει. Θυμόμαστε τις ένδοξες ημέρες του όταν δημοσιογράφοι πολιτικοί εκτελεστές, επί δύο συναπτά έτη ασχολούνταν με τον Ζαχόπουλο και το Βατοπέδι. Μετά αυτοί οι δημοσιογράφοι έγιναν ευρωβουλευτές! Και δεν φταίει ο ΣΥΡΙΖΑ που κλείνει αυτό το κανάλι φιάσκο – επειδή θέλει να

Ποδηλατοδρομίες στο Φιλώτι

Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος ο ΑΜΣ Φιλωτίου διοργανώνει τις ''ποδηλατοδρομίες'' που είναι μία διοργάνωση για ποδηλάτες όλων των ηλικιών.


Οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να πραγματοποιήσουν όμορφες διαδρομές μέσα στο όμορφο τοπίο που δίνει απλόχερα στον επισκέπτη η ορεινή Νάξος.

Να σημειώσουμε ότι οι αγώνες είναι αφιερωμένοι στη μνήμη του Ιουλιανού Μουστάκη.

Η εορτή του Αγίου Παντελεήμονα στη Νάξο

Η εορτή του Αγίου Παντελεήμονα στην περιοχή του Αγερσανίου

Μια από τις πολύ σημαντικές θρησκευτικές εορτές της Νάξου είναι η εορτή του Αγίου Παντελεήμονα που τελείται και σε άλλους ναούς αλλά ιδιαίτερα στο φερώνυμο μικρό γραφικό εξωκκλήσι σε αγροτική περιοχή της δημοτικής κοινότητας του Αγίου Αρσενίου (Αγερσανί) στις 27 Ιουλίου. Έτσι κι εφέτος πλήθη πιστών συνέρρευσαν την