slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

Νάξος: Διαμαρτυρία Συλλόγου Φιλωτιτών για το Αστυνομικό Τμήμα Δρυμαλίας

 

Το νησί της Νάξου, ένα από τα πιο ακμαία σε οικονομικοκοινωνικό δυναμικό, από το πολύνησο του Αρχιπελάγους, υπηρετείται σήμερα, στον τομέα της έννομης τάξης από δύο Αστυνομικά Τμήματα: Αυτό της πρωτεύουσας του νησιού και εκείνο της Δρυμαλίας, στο χωριό Φιλώτι. Το τελευταίο καλύπτει τις ανάγκες της Ορεινής Νάξου και μέγα μέρος της Κεντρικής.

Επιστολές διαμαρτυρίας της ΟΝΑΣ για την υποβάθμιση του Αστυνομικού Τμήματος Δρυμαλίας Νάξου και του Καταστήματος της Τράπεζας Πειραιώς στο Φιλώτι

Προσθήκη λεζάντας

Σας κοινοποιούμε δυο επιστολές η πρώτη αφορά την άρση της απόφασης για τη λειτουργία του Καταστήματος της Τράπεζας Πειραιώς στο Φιλώτι. Απευθύνεται προς τον κ. Πουλόπουλο και χαρακτηρίζεται ως "ευχαριστήρια επιστολή".
Η δεύτερη επιστολή αφορά  την επανεξέταση της απόφασης  για την υποβάθμιση του Α.Τ. Δρυμαλίας, με έδρα το Φιλώτι, σε Α.Σ.  Δρυμαλίας. Απευθύνεται προς τον Υπουργό Προστασίας του Πολίτη, τον Γενικό Γραμματέα του Υπουργείου και το Επιτελικό Γραφείο του Αρχηγού της ΕΛ.ΑΣ.

Εκ μέρους του Δ.Σ. 
Εύη Ζιούλη
(γ. γραμματέας)

Χερσαία Ζώνη Νάξου: η "ομηρεία" καλά κρατεί

Προσθήκη λεζάντας
Όποιος πίστευε ότι μία τέτοια συνάντηση θα μπορούσε να αποφέρει άμεσους καρπούς προφανώς και δεν γνωρίζει τελικά πως λειτουργούν οι Δημόσιες υπηρεσίες. Κι αυτό γιατί αρέσκονται σε υποσχέσεις και γενικόλογες τοποθετήσεις χωρίς ουσιαστικά να λένε τίποτα. Και γιατί να το κάνουν; Κερδίζουν όλοι χρόνο, το καθεστώς ουσιαστικά παραμένει το ίδιο, η …ομηρεία συνεχίζεται έως κάποια στιγμή να βρεθεί η πολιτική βούληση και όλα να βρουν το δρόμο τους..

Ανοιχτή επιστολή στην κυρία Μπέτυ Μπαζιάνα

Προσθήκη λεζάντας
Toυ Μάνου Στεφανίδη
 

Αγαπητή μου κυρία, αγαπητή συνάδελφέ μου, πλέον, και αγαπητή παλιά συντρόφισσα,
Σου γράφω αυτά τα δυο φιλικά λόγια και ως γονέας και ως πολίτης. Κατ´ αρχάς καλή χρονιά και επιτυχίες στα νέα σου ακαδημαϊκά σου καθήκοντα. Σε καμάρωσα από την τηλεόραση να σε ξεναγούν στο αμφιθέατρο που θα διδάξεις οι επικεφαλής του