slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

Ερώτηση Μανώλη Κεφαλογιάννη στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο για τις προκλητικές δηλώσεις του Αλβανού πρωθυπουργού Έντι Ράμα


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
ΜΑΝΩΛΗΣ Κ. ΚΕΦΑΛΟΓΙΑΝΝΗΣ
ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ Κ.Ο. ΕΥΡΩΒΟΥΛΕΤΩΝ
ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ

Ερώτηση Μανώλη Κεφαλογιάννη στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο για τις προκλητικές δηλώσεις του Αλβανού πρωθυπουργού Έντι Ράμα

«Ο μικρομεγαλισμός σε αγαστή συνεργασία με τη φαιδρότητα»

Ο Μανώλης Κ. Κεφαλογιάννης επικεφαλής της Κ.Ο. των ευρωβουλευτών της Νέας Δημοκρατίας με αφορμή τις δηλώσεις του πρωθυπουργού της Αλβανίας και τις ενέργειες κατά

Ξεκίνησε η διαδικασία για εκταφές στα κοιμητήρια Χώρας Αγγιδίων

Η Δημοτική Κοινότητα Νάξου καλεί τους συγγενείς οι οποίοι έχουν ενταφιασμένους στα Κοιμητήρια Χώρας (Άγιος Χρυσόστομος) και Αγγιδίων (όπου έχει επέλθει η υποχρεωτική 4ετής ταφή), να προσέλθουν έως τις 31 ΜΑΡΤΙΟΥ 2017 στο Γραφείο της Δημοτικής Κοινότητας Νάξου (Δημοτική Βιβλιοθήκη Δημαρχείου) προκειμένου να δηλώσουν εγγράφως τη βούλησή τους ως προς τον προγραμματισμό της εκταφής.

Η συνέντευξη του Κώστα Κυρανάκη στον Αegean Voise 107.5 Fm»

Περί τακτικισμού και υποβάθμισης
Στη «Φωνή του Αιγαίου, τον Αegean Voice 107.5 Fm» και στην χθεσινή εκπομπή «Σημεία και Τέρατα» μίλησε ο αναπληρωτής Εκπρόσωπος Τύπου της αξιωματικής αντιπολίτευσης, της Νέας Δημοκρατίας, Κώστας Κυρανάκης. Και ο οποίος υποστήριξε ότι η αναγωγή της εκλογής προέδρου του ΕΣΡ σε μείζον θέμα, είναι τακτικισμός της κυβέρνησης για να υποβαθμίσει τα άλλα σημαντικά θέματα που απασχολούν την ελληνική κοινωνία.
Τα εργασιακά, η ανεργία και η ύφεση είναι τα.....

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - ΕΝΑΡΞΗ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΓΙΑ ΝΕΟΥΣ ΑΓΡΟΤΕΣ

7,6 εκατ. ευρώ σε 400 νέους αγρότες, στην Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου

Πρόσκληση για την υποβολή αιτήσεων στήριξης προς ένταξη στο Υπομέτρο 6.1 «Εγκατάσταση Νέων Γεωργών» του Προγράμματος Αγροτικής Ανάπτυξης (ΠΑΑ)  2014-2020


Από τη Γενική Διεύθυνση Περιφερειακής Αγροτικής Οικονομίας & Κτηνιατρικής της Περιφέρειας ανακοινώνεται ότι δημοσιεύθηκε η πρόσκληση για την υποβολή αιτήσεων στήριξης - φακέλων υποψηφιότητας προς ένταξη στο καθεστώς του Υπομέτρου 6.1 «Εγκατάσταση Νέων Γεωργών» του Προγράμματος Αγροτικής Ανάπτυξης (ΠΑΑ)  2014-2020.

Ημερίδα για την ανακύκλωση στην Πάρο, με την συνδιοργάνωση της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου





 
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΝΟΤΙΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΠΑΡΟΥ
Γραφείο Επάρχου                                                                                                                       Πάρος   1 / 11 / 2016

    Κ. Μπιζάς: «Η ανακύκλωση των αστικών στερεών αποβλήτων,  κλειδί για την περιβαλλοντικά αποτελεσματική διαχείριση των απορριμμάτων στα νησιά»
Ημερίδα για την ανακύκλωση στην Πάρο, με την συνδιοργάνωση της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου

Έρχεται το JUMBOLINO από Αυστρία στην Πάρο!

Οι πολυαναμενόμενες όσο και πολυπόθητες για τον τουρισμό του νησιού, απευθείας αφίξεις στο νέο αεροδρόμιο Πάρου από χώρες του εξωτερικού, γίνονται επιτέλους πραγματικότητα!

Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες του psts.gr, η αεροπορική διασύνδεση του νησιού με το εξωτερικό θα εγκαινιαστεί με πτήσεις προερχόμενες από Αυστρία και

Μύκονος: Νέο Περιστατικό ξυλοδαρμού – Ποια η σχέση με τον ξυλοδαρμό του Κύπριου;

Σύμπτωση επαναλαμβανόμενη παύει να είναι σύμπτωση και ιδιαίτερα όταν μιλάμε για αληθινές ιστορίες ξυλοδαρμού αθώων ανθρώπων, οι οποίοι από τα κοσμοπολίτικα στενά της Μυκόνου και τα Club, που είναι η βιτρίνα της νυχτερινής διασκέδασης του νησιού, καταλήγουν σε… κλινικές και νοσοκομεία σε κωματώδη κατάσταση….