slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

Συνάντηση του Λ. Αυγενάκη με τη ΔΑΚΕ Ιδιωτικού Τομέα



«Οι ιδιωτικοί υπάλληλοι αποτελούν το ισχυρό χαρτί της Ελλάδας για την επάνοδό της στον δρόμο της προόδου και της ανάπτυξης»

Συνάντηση Αυγενάκη με τη ΔΑΚΕ ιδιωτικού τομέα

Συνάντηση με την Εκτελεστική Γραμματεία της ΔΑΚΕ Ιδιωτικού τομέα πραγματοποίησε σήμερα ο Γραμματέας ΠΕ της ΝΔ και Βουλευτής Ηρακλείου κ. Λευτέρης Αυγενάκης, παρουσία του Γραμματέα Εργαζομένων στον Ιδιωτικό και Δημόσιο Τομέα της ΝΔ κ. Θεόδωρου Κόλλια. Την Εκτελεστική Γραμματεία ΔΑΚΕ Ιδιωτικού Τομέα εκπροσώπησαν ο Πρόεδρος ΔΑΚΕ Ιδιωτικού Τομέα κ. Νίκος Κιουτσούκης και τα μέλη της.

Ο Μανώλης Κεφαλογιαννης για την δωρεά του αρχείου της ΜΕΣΟΓΕΙΟΥ στο Πανεπιστήμιο Κρήτης



 Η δωρεά του αρχείου της ιστορικής και έγκυρης εφημερίδας «Μεσόγειος»  στο Πανεπιστήμιο Κρήτης αποτελεί ένα ιδιαίτερα σημαντικό γεγονός πνευματικής εμβέλειας .

Η νέα στέγη της εφημερίδας  που σφράγισε επί έξι δεκαετίες την πορεία του τόπου μας με την

Η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου συμμετέχει με 22 νησιά στην 32η “Philoxenia 2016”

H Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου συμμετέχει μέσω της Διεύθυνσης Τουρισμού στην 32η Διεθνή Έκθεση Τουρισμού "PHILOXENIA 2016", που θα πραγματοποιηθεί το διάστημα από τις 18 έως τις 20 Νοεμβρίου στο Εκθεσιακό και Συνεδριακό Κέντρο Θεσσαλονίκης.
Στο κάλεσμα της Περιφέρειας ανταποκρίθηκαν και θα συμμετέχουν στο περίπτερό της συνολικά 22 νησιά. Πρόκειται συγκεκριμένα για τη Σύρο, τη Σαντορίνη, τη Μύκονο, την Άνδρο, την Τήνο, την Ίο, την Κύθνο, την Πάρο, την Αντίπαρο, τη Μήλο, την Αμοργό, την Ανάφη, τη Φολέγανδρο και τη Σέριφο από τις Κυκλάδες καθώς επίσης τη Ρόδο, τη Σύμη, την

Πετυχημένη η συμμετοχή της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου στην “Ergo Marathon Expo 2016”


Με επιτυχία στέφθηκε η συμμετοχή της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου στην «ERGO MARATHON EXPO 2016» που πραγματοποιήθηκε το διάστημα από 10 έως 12 Νοεμβρίου 2016 στο Κλειστό Γήπεδο Tae kwon Do στο Π. Φάληρο. Το περίπτερο της Περιφέρειας προσέλκυσε πλήθος επισκεπτών που είχαν την ευκαιρία να ενημερωθούν εκτενώς για τις αθλητικές διοργανώσεις στις Κυκλάδες και στα Δωδεκάνησα.
Η συμμετοχή της ΠΝΑΙ στη συγκεκριμένη έκθεση εντάσσεται στην γενικότερη στόχευση για την