slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

Πάρος: Παράνομη Είσοδος Οχημάτων Σε Πλατεία Πεζοδρόμους

Πάρος: Παράνομη είσοδος οχημάτων σε πλατεία πεζοδρόμους

Πάρος: Παράνομη διέλευση και στάθμευση οχημάτων σε πλατείες και πεζόδρομους
Επιστολή διαμαρτυρίας της Ένωσης Συλλόγων Γονέων και Κηδεμόνων Πάρου σε Δήμο και Αστυνομία
Θέλουμε να επιστήσουμε την προσοχή σας όσον αφορά στην είσοδο διέλευση και στάθμευση οχημάτων εντός του χώρου της πλατείας Μαντώς Μαυρογένους, του πεζοδρόμου της Εκατονταπυλιανής, αλλά και των άλλων πεζοδρόμων κατά την διάρκεια όλου του έτους.
Το φαινόμενο αυτό είναι απαράδεκτο και δεν θα έπρεπε να παρατηρείται σε καμία πλατεία, πόσο μάλλον σε ένα τόσο τουριστικό μέρος όπως είναι η Πάρος.

Καθ ́ όλη τη διάρκεια του καλοκαιριού του 2016 όχημα επιχείρησης, η οποία συνορεύει με την

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ Κ.Ο. ΑΙΓΑΙΟΥ ΤΟΥ ΚΚΕ ΓΙΑ ΦΠΑ ΚΑΙ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΥΣ

Κ.Ο. ΝΑΞΟΥ ΤΟΥ ΚΚΕ
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
Σας αποστέλλουμε την ανακοίνωση που εξέδωσε χτες, 9/12/2016, η Κομματική Επιτροπή Αιγαίου του ΚΚΕ για τις εξαγγελίες του πρωθυπουργού για τα νησιά του Αιγαίου και τους συνταξιούχους και παρακαλούμε για τη δημοσίευσή της.
«Με νέο εμπαιγμό και εκβιασμό επιχειρεί η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ να αντιμετωπίσει την αυξανόμενη αγανάκτηση του λαού των νησιών του Αιγαίου και να αποσπάσει την ανοχή του στην συνεχιζόμενη φορολογική του εξόντωση και στην επικίνδυνη πολιτική που συνδιαμόρφωσε με την ΕΕ για το προσφυγικό ζήτημα.

Γιάννης Βλασερός : Το όψιμο ενδιαφέρον του πρωθυπουργού για τα νησιά δεν μπορεί να συγκινήσει τους ταλαιπωρημένους νησιώτες

                                ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ                                        ΤΟΥ  ΤΟΜΕΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΝΗΣΙΩΤΙΚΩΝ ΧΩΡΩΝ  ΠΑΣΟΚ
Το όψιμο ενδιαφέρον του Πρωθυπουργού για τα καθημαγμένα νησιά μας δεν μπορεί να συγκινήσει τους ταλαιπωρημένους νησιώτες πού  με πού με μύριες όσες δυσκολίες επιβιώνουν στον τόπο τους.
Για τα εξαγγελθέντα μέτρα μπορεί να μας ικανοποιεί το γεγονός ότι τα περισσότερα αποτελούν τμήμα του προγράμματος του Τομέα Πολιτικής των Νησιωτικών Χώρων του ΠΑΣΟΚ (πού εμπεριέχει  την έννοια της ‘’νησιωτικότητας’’)αλλά δυστυχώς αποτελούν εξαγγελίες ανούσιου αντιπερισπασμού του Πρωθυπουργού  απέναντι στα