slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

Γ. Βρούτσης: “Aντίμετρα, ο “φερετζές” των μέτρων!”Ψήφος στα Αντίμετρα ισοδυναμεί με ψήφο στα Μέτρα!


«Στο ΣΥΡΙΖΑ, έχουν την ψευδαίσθηση ότι μπορούν να εκβιάζουν και να εξαπατούν τον κόσμο για πάντα.
Το κόλπο αυτό, όμως, είναι πλέον γνωστό! Προπαγάνδα, ψέματα, διαστρέβλωση της πραγματικότητας και ψευτοδιλήμματα.
Η εμμονή του ΣΥΡΙΖΑ, να ψηφίσει η Ν.Δ. τα δήθεν φιλολαϊκά “αντίμετρα”, ούτε αθώα είναι, ούτε τυχαία.
Στην πραγματικότητα, ο ΣΥΡΙΖΑ ψάχνει για

Επιστολή Φιλ. Ζαννετίδη σε Σκουρλέτη και Χουλιαράκη, για τις δαπάνες μετακίνησης αιρετών και υπαλλήλων της Περιφέρειας

 
Επιστολή προς τον Υπουργό Εσωτερικών Πάνο Σκουρλέτη και τον Αν. Υπουργό Οικονομικών Γιώργο Χουλιαράκη απέστειλε ο Αντιπεριφερειάρχης και Πρόεδρος της Οικονομικής Επιτροπής Φιλήμονας Ζαννετίδης, με την οποία ζητά να υπάρξει νομοθετική ρύθμιση σχετικά με την έγκριση των δαπανών μετακινήσεων αιρετών και υπαλλήλων της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου, που να λαμβάνει υπ’ όψιν τον ιδιαίτερο νησιωτικό χαρακτήρα της περιοχής, προκειμένου να καταστεί δυνατή η λειτουργία των υπηρεσιών της Περιφέρειας , αλλά και η άσκηση του έργου των αιρετών εκπροσώπων της. 

Ανακοίνωση Δήμου Νάξου για τους επιδοματούχους της Πρόνοιας


Ενημερώνουμε τους επιδοματούχους της Πρόνοιας ότι μπορούν να παραλαμβάνουν από το Γραφείο Άσκησης Κοινωνικής Πολιτικής του Δήμου Νάξου & Μικρών Κυκλάδων, βεβαίωση φορολογικής χρήσης για το ποσό του προνοιακού επιδόματος που έλαβαν το οικ. έτος 2016, με την επίδειξη της αστυνομικής τους ταυτότητας.
Στην περίπτωση παραλαβής της βεβαίωσης από τον υπεύθυνο είσπραξης του επιδόματος, ή από

Κατερίνα Μονογυιού: Έγινε η συμφωνία για αναγκαστικά μέτρα χωρίς χρηματοδότηση.

Σήμερα η κυβέρνηση έδωσε τη χαριστική βολή σε εργαζόμενους και συνταξιούχους , υποθηκεύοντας το μέλλον των παιδιών μας και της χώρας μας.

Ανήμερα της εργατικής πρωτομαγιάς διάλεξε η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ- ΑΝΕΛ να κλείσει την αξιολόγηση .
Μετά από ένα χρόνο " διαπραγμάτευσης " έρχεται μία συμφωνία με δυσβάστακτα μέτρα για όλους τους εργαζόμενους και συνταξιούχους , αρκετών δισ.€ και με αντίμετρα τα οποία μπορεί κατά πάσα πιθανότητα να μην υλοποιηθούν ποτέ.
Το κόστος της συμφωνίας επιβαρύνει τους αδύναμους οικονομικά. Η μείωση των συντάξεων και του αφορολόγητου δίνει τη χαριστική βολή σε συνταξιούχους και σε εργαζόμενους.

Βαρύ τσεκούρι -Ενα εκατ. συνταξιούχοι θα χάσουν έως 3 συντάξεις το χρόνο από το 2019


Βαρύ τσεκούρι σε 1,1 εκατ. συνταξιούχους φέρνει η τελική συμφωνία της κυβέρνησης με τους δανειστές που επετεύχθη τα ξημερώματα της Τρίτης, με τις μειώσεις που θα υποστούν, κυρίως χαμηλοσυνταξιούχοι, να είναι οι μεγαλύτερες από το 2010.
Οι περικοπές στις συντάξεις θα εφαρμοστούν από τον Ιανουάριο του 2019 και θα ανέρχονται κατ' ανώτατο όριο στο 18% της σύνταξης. Οπως έγινε γνωστό χθες θα εφαρμοστούν όχι μόνο σε

Λάβρος κατά της νέας Διαπλοκής ο Κυριάκος: Τσίπρας-Σαββίδης επιδιώκουν «Ουκρανοποίηση» της Ελλάδας


Σκληρή επίθεση στην κυβέρνηση Τσίπρα και τον επιχειρηματία Ιβάν Σαββίδη εξαπέλυσε ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκος Μητσοτάκης, στη σύσκεψη των τομεαρχών που συγκάλεσε το πρωί της Τρίτης.

«Επιδιώκουν την Ουκρανοποίηση της Ελλάδας» είπε χαρακτηριστικά.

Fwd: Διοργάνωση σεμιναριου




To Κέντρο ξένων γλωσσών Oxford School -Κατερίνα Μαρακη σε συνδιοργάνωση  με το κέντρο ξένων γλωσσών - Mαρουλη Κατερίνα,έχει την τιμή να σας προσκαλέσει σε ένα τρίωρο θεωρητικό και βιωματικό εργαστήριο για γονείς και εφήβους ως ενεργούς συμμετέχοντες στον επαγγελματικό σχεδιασμό ,στοχεύοντας στη συναντίληψη, υποστήριξη και αμοιβαία εξέλιξη."Εργαστήρι Επαγγελματικού Προσανατολισμού & Συμβουλευτικής  Γονέων"
Σας περιμένουμε για να περάσουμε ένα δημιουργικό απόγευμα !